2015 29 mars 2015

30 år efter den första filmen "Gäst från framtiden." 5-serien.

Publicerad: | Kategorier: Nyheter |

Exakt 30 år sedan, premiären av filmen "Gäst från framtiden." 5th serien visades 29 mar 1985 ...

Studenten i sjätte klass "B", den tjugonde i Moskva School - Kolya Gerasimov, finner en tidsmaskin och utan tillstånd, skickade henne till slutet av 21-talet, där vittnen som utrymme pirater - Merry V och råttor - stjäla Alice Selezneva unikt instrument för tankeläsning - mielofon. Kohls, vill hjälpa Alice mielofon fångar och avkastning på den tiden. Det följs av pirater och Alice. Alice möter en klasskamrat Kolya Gerasimov - Julia svamp- och får i sin sjätte "B", där inlärning ytterligare två Koli. Problemet är att vänner inte vet vilken av de tre skinn på Kohl mielofon. Slutligen beslutar Nick ge mielofon Alice. Men denna dag piraterna komma in skolan. Pirates jagade honom, och Alice - för pirater. Julia berättar klasskamrater Gribkova detaljer alla den otroliga historien och skickade dem på jakt efter Koli. Snart får sällskap av Alice och inte fångat pirater. Efter en viss tid, fann den att mielofon med Colin anmärkning portfölj är Julia. Läsa mielofon trodde åskådareffekter killar vet var Kohl, och skickas till hans undsättning. Pirates Kohl hängde upp och ner och försökte muta honom med materiella ting, men han ville inte säga var han gömde mielofon. Vid denna punkt, smyger Alice mielofon in i huset där piraterna gömde, och Kohl är medvetslös. Snart huset kommer att alla killar och Martha Skryl som syftar Alice, så hon kunde inte undkomma den stora idrottskarriär. I slutändan, efter ett slagsmål med en kvinnlig tränare och andra äventyr pirater tar mielofon och skynda ner till källaren, där dolda tidsmaskin. Men är dörren låst till tidsmaskin. Pirater hotar blaster barn, dök upp i tid i källaren. Vid denna punkt, den dörr som leder till tidsmaskinen, öppnas och det tycks Polina. I namn av lagen Galaxy Pauline gripanden och förlamar utrymme pirater, återföra dem till den sanna bilden. Hon frågade då barnen inte berätta för någon om den här historien. Men även om de spiller bönorna, de kommer inte att tro. Polina följer greps pirater i framtiden, och Alice ger två minuter att säga adjö till barnen och skyndade tillbaka till hans tid - i 2084. Alice säger adjö till killarna och avslöjar varje bit av hans öde. Då hon kommer in i rummet med en tidsmaskin och automatisk dörr döljer allt. Den sista låten i filmen "Beautiful långt."


Градов Андрей Петрович Ishutin. Det visas i 4-serien, men fullt manifesterar sin avskyvärda karaktär i det sista avsnittet. För detta uttrycksförmåga måste vi tacka Ärade Artist i Ryssland Andrei Petrovich Gradova . Efter "gäster", spelade han i mer än 60 En hel del arbete skådespelare berättarröst och ljuddubbning. Andrei Petrovich gillade killar på apparaten. AV Myror Han säger : "Och jag har de varmaste minnen av Andrei städer. Han var en underbar, underbar, kul. Jag minns att han en gång uttryckte en av dålig karaktär. Och han sa: "Oh my God! Vad gör jag? Vad min dotter säga? Vad en mardröm som jag skildrar här! "."


Tja, det är nog allt. Eller gör det inte? Oh ja. Den tjejen bredvid Ishutina. Detta är Alice, du vet, vi pratade om det. Huvudpersonen i filmen, som först visas i en ram i den andra serien.

Наталия Евгеньевна Мурашкевич (Гусева) Spela det enkelt, som de skriver, Moskva skol - Natasha Guseva - Natalia E. Murashkevich . Efter "gäster" dök upp så tidigt som 3 filmer spelat en episod i serien, uttryckte rymdskepp kapten i den tecknade "Alice födelsedag." Natalia E. utexaminerades från Moscow State University of Fine Chemical Technology uppkallad efter Lomonosov och bli en biokemist. Inspelningen av filmen "Gäst från framtiden" är mycket komplicerat sitt liv som barn, eftersom det inte var redo att stanna på sin stora popularitet. Men nu påminner hon sitt arbete med film med värme. Kommunikation med bra folk i allmänhet permanent lagras, men i detta fall allt var kreativa människor, höga proffs. Nästan alla barn har begränsad erfarenhet av att filma och vuxna de var mycket hjälpsamma - och besättningen och kända skådespelare.


Låt oss nämna några av besättningsmedlemmarna och andra "hjälpare" som drabbade skott av filmen.

Вейтков Леонид Константинович 4-serien. Natasha sitter på axlarna av Julia svamp- och påtagning en mantel, försöker lura piraterna. (I själva verket sitter det på Alexei Fomkin, som klädd i Julia ) Den farligaste område - ett övergångsställe. Och sedan slumpmässigt visas två förbipasserande. En närmare titt visar att det är mycket svårt att beskriva de kringstående som de är när som helst redo att plocka upp den skakiga "pyramid". En av dessa förbipasserande - ljud Leonid K. Veytkov ( . se bild nr 2 här ). Men dess främsta merit, absolut inte i denna episod. En bra fantasi och uppfinningsrikedom möjligt för honom att tillkännage alla instrument och mekanismer för framtiden i "gäster".


Лысых Александр Степанович 5-serien. Respectförbipasserande fångar Julia och Alice. Invånarna upprört buller barn göra sina poäng. Båda episoder som spelas av en av operatörerna av filmen - Bald Alexander Stepanovich . Fotot arbets stunder av skytte . Det ses ofta: cm Bild nummer 11 , 12 , 13 , 14 , 17 , 21 . Men rösten av båda episoderna Kokshenov Mikhail . Därefter Alexander S., tillsammans med huvudoperatören "gäster" - Sergey Leonidovitj Onufriev - gjort en film Tema Childhood (1991).


Оксана Компаниец Bland de medhjälpare i att göra filmen är nödvändigt att nämna stunt . Pirates of the faller och hoppa från en höjd, sprang ut på tak i fordon i rörelse - det är allt de är - en grupp ledd av Oleg Korytina . Och, naturligtvis, Alice! Sprang till trådbussar, hoppa över staketet och ut genom fönstret på skolan. Åh, hur det är beundrad av miljontals barn och slog sin självkänsla! Liten flicka - hur kan! Det är vad det innebär att vara en fullständig mänsklig utveckling! Och detta "hoppig" Alice - stunt också - ung Oksana Kompaniets - medan kandidat mästare. Tyvärr, med undantag för den information som hittills om henne nästan ingenting var känd. Men nyligen, har vi funnit det! Det visade sig att det var en intressant och ganska oväntad twist karriär. Inom en snar framtid kommer det att vara beredd material om livet i denna fantastiska man!


Конец фильма På vår webbplats hittar du intervjun och en del information om de andra medlemmarna i besättningen på laget:

Scenograf Kravchenya Olga Semyonovna .

Artist Vyacheslav S. Rebrov .

Biträdande direktör Faith E. Lind .

Och, naturligtvis, en fiction-författaren Kir Bulychev och produktionsdirektör Paul Arsenov Oganezovich .

Och ändå musiken. Och låten som spelades i slutet av filmen. Enligt enhälliga uppfattning av publiken utan musik och sånger av filmen skulle inte ha varit så "catchy". Han skrev musik Krylatov Evgeny Pavlovich och dikt - Yuri Entin . Jag sjöng den här låten som Daskovsky Tatiana , som inte ens nämns i eftertexterna. Sådan var reglerna i dessa år. Tatiana S. uttryckte mer än 200 filmer, men i eftertexterna är bara fem.


Detta avslutar jubileums publicering av artiklar om filmen "The Gäst från framtiden."

Trots tre decennier av "ålder" av filmen, är det fortfarande en favorit med tittare i alla åldrar.

Bara några timmar sedan, möte filmälskare med sina favoritskådespelare och skaparna av filmen "Gäst från framtiden" .

_ _ _ (Foto: Cher)

Det var något att komma ihåg, det var något att minnas. Vi kommer att berätta mer om det här mötet.

Och mer. Hittills står det skrivet (och kopierade :)) tusentals artiklar ägnas åt denna film. Mycket återstår emellertid fortfarande "bakom kulisserna". Vissa människor som deltog i att göra filmen fortfarande inte känt. Om du vet något om dessa människor eller kanske till och med själv huvudrollen i den - om än i en cameoroll - alltid skriva till oss!


Vi har två kommentarer på skivan "30 år efter den första filmen" Gäst från framtiden. " 5-serien. "

Du kan också uttrycka sin åsikt.

  1. 1 2015/03/29 Dmitrij:

    Så han visste om människor på zebra!

  2. 2 2015/03/30, alex21:

    Filmen är en fantastisk energi. När man försöker att förstå varför det är en av de mest känslomässiga händelser i mitt liv hittills, är jag benägen att svara för mig själv att jag fick precis den målgrupp ålder. Men läsa inlägg äldre, känner sina känslor utbröt inget mindre. Stort tack till alla filmskapare och ett speciellt tack till skaparna av den universella storleken på bilden och sångerskan Alice.

Lämna en kommentar

Du måste logga in för att lämna en kommentar.

Flash Widget tid Skapad av East York bokhållare