2006 28 april 2006

Mark Iohonovich Volotsky

Publisert: | Kategorier: Gårsdagens Heroes |

Марк Волоцкий Mark Iohonovich Volotsky. Fredag ​​25 november 2005 hjertet stoppet Mark Iohonovicha Volotsk. Han ledet Gorky Film Studio Museum.

Mark Maric - vseponimayuschy, naiv, eksentrisk, kjære - han var fra leksikon, arkivar, samleren, verge, advokat, arrangøren, forsker - en mann som visste bedre enn noen historien om hans studio.

Her jobbet han i mer enn førti år. Med all den lidenskapen til en ekte fan elsket filmen, han var en trofast verge av tradisjoner og legender som han visste det ville bli veldig mye nødvendig fremtidig generasjon av filmskapere og seere.

Hans entusiasme for historien var fantastisk. Han syntes å vite personlig av en kjøpmann Mills, grunnlegger av atelier "Rus", Pudovkin, Protazanov ikke bare klassikerne - alle som en gang jobbet her. Han egentlig visste alt. Han kjente og elsket, husket. Gjentatte midler reddet fra ruin hadde forsøkt, trekke fra hverandre, for å ødelegge historien i studio. Ikke ga beholdt. Jeg drømte om å skape et flott museum på kino for barn. Bol, var aktivt involvert i forberedelsene for årsdagen for den 90. årsdagen for studio. Det var hans jobb, hans hellige plikt - til å fortelle om hva som var og hva som er i studio. Han deltok i arbeidet med filmen med studio, var opphavsmannen til forfatter og redaktør av katalogen. Jeg klarte å gjøre en god avtale som var avhengig av ham, han måtte gjøre ...

Ikke før hadde bare én ting - å åpne større eksponering mot de nye lokalene til museet studio, som nå er et portrett av en entusiast og hengivne Marc Volotsk.

Evig minne!

Kommentarer er stengt.

tid widget skapt flash av East York regnskapsfører