2006 28 huhtikuu 2006

Mark Iohonovich Volotsky

Julkaistu: | Kategoriat: Eilinen Heroes |

Марк Волоцкий Mark Iohonovich Volotsky. On perjantai, 25 marraskuu 2005 sydämensä pysähtyi Mark Iohonovicha Volotsk. Hän johti Gorki Film Studio Museum.

Mark Maric - vseponimayuschy, naiivi, eksentrinen, rakas - hän oli ensyklopediamainen, arkistonhoitaja, keräilijä, huoltaja, puolestapuhuja, promoottori, tutkija - mies, joka tiesi paremmin kuin kukaan tarinan studiossa.

Täällä hän työskenteli yli neljäkymmentä vuotta. Kun kaikki intohimo todellinen fani rakasti elokuvan, hän oli uskollinen valvojana perinteitä ja legendoja, että hän tiesi olisi hyvin paljon tarvitaan uuden sukupolven elokuvantekijät ja katsojia.

Hänen innostus historia oli hämmästyttävä. Hän tuntui tietävän henkilökohtaisesti kauppias Mills, perustaja ateljeen "Rus", Pudovkin, Protazanov paitsi klassikoita - kaikki ne, jotka kerran työskenteli täällä. Hän todella tiesi. Hän tiesi ja rakasti, muistetaan. Toistuvasti varat pelasti pilata oli yrittänyt, vetää erilleen, tuhota historiaa studiossa. Ei antoi säilytetään. Olen haaveillut luoda suuri museo elokuva lapsille. Bol, oli aktiivisesti mukana valmistelussa vuosipäivä 90. vuosipäivää studio. Se oli hänen työnsä, hänen pyhä velvollisuus - kertoa, mitä oli ja mitä on studiossa. Hän osallistui työtä elokuva studio, oli alullepanija kirjailija ja toimittaja luettelo. Onnistuin tekemään paljon joka riippui hänen, hän piti tehdä ...

Tuskin oli vain yksi asia - avata enemmän altistuminen uusiin tiloihin museon studio, joka nyt on muotokuva harrastaja ja ihailija Marc Volotsk.

Ikuinen muisti!

Kommentit on suljettu.

aika widget luotu salaman East York kirjanpitäjä