2015 28 mars 2015

30 år efter den första filmen "Gäst från framtiden." 4-serien.

Publicerad: | Kategorier: Nyheter |

Exakt 30 år sedan, premiären av filmen "Gäst från framtiden." Den 4: e serien visades 28 mars 1985 ...

Studenten i sjätte klass "B", den tjugonde i Moskva School - Kolya Gerasimov, som ligger i källaren i ett tomt hus och en tidsmaskin utan tillstånd, skickade till henne i framtiden. Det är i slutet av 21-talet, där han möter den humana roboten Werther, vilket gör det möjligt för Cole att gå till webbplatsens lansering. Den Bajkonur Kohl ser utrymme pirater - Skratt och råttor har kommit på jorden för att få en unik enhet för läsning tankar - mielofon, stjäla det från Alice Selezneva. Nick kommer till undsättning Alice lyckas fånga mielofon. Pirater jagade honom. Och bara roboten Werther tillåter Cole att återgå till vår tid och spara mielofon. Men Werther dör. Efter Kolya oss penetrera utrymme pirater. Och Alice. Alice möter en klasskamrat Kolya Gerasimov - Julia svamp och går in i sjätte "B". Men problemet är att i klassen - tre Kohli och vänner inte vet vilken döljer vid mielofon. Kolya Gerasimov skulle gärna erkänna, men det skrämmer Fima Korolyov och övertalar dölja. Ring runt Koli komprimerad. Ett försök att skicka mielofon framtid faller, eftersom ingången till bilen tillfälligt stängd. Alice tillfälligt studerar i skolan och tjugonde visar sig vara en utmärkt student och idrottsman. Det är ett bevis på att i hundra år, kommer alla elever att vara utmärkelser och idrottare.
Slutligen beslutar Nick ge mielofon Alice. Men denna dag piraterna komma in skolan.
Spara Alice och mielofon, Nick beslutar att avleda uppmärksamheten hos piraterna själva. Pirates jagade honom, och Alice - för pirater. Då Julia Gribkova berättar alla sina kamrater, och de rusar till hjälp av flickan från framtiden. De vet inte att Nick föll i händerna på pirater, och de är beredda att tortera honom att ta reda på den hemliga mielofon.


Васильева Екатерина Евгеньевна Engelsklärare Alla S. - skådespelerskan Catherine E. Vasiljev . (Inte att förväxla med Ekaterina Vasilyeva, vars filmografi ibland felaktigt tillsätts till filmen "Gäst från framtiden"). Förmodligen för denna roll Catherine E. inbjuden på grund av dess utmärkta kunskaper i det engelska språket, förvärvades i skolan. Efter "gäster" dök upp i mer än ett dussin filmer och tv-serier, många arbetar vid omräkning av utländska karikatyrerna. Nu fortsätter han att agera i filmer, om projektet verkar intressant för henne, och för själen arbetar i kyrkklockan ring och intresserad av ikonografi.


Семён Бузган Kohl Sadowski - Simon Buzgan . Färgrik pojke spionerade för filmen V.E.Lind tillbaka på sjuttiotalet på nyårs träd i Kreml. Den audition för rollen av filmen var Fima, men sedan valdes han för rollen som Koli Sadowski. Intressant fakta: Guseva Natasha mamma var lokala läkare frön. Bland klasskamrater Alice var en av de äldre pojkarna. Strax efter skottlossningen i "gäster" kom till MADI, men efter det första året gick in i armén, och sedan fick skadad och inte avsluta gymnasiet, flyttade han till Israel. Han arbetade där på rysk radio, var en reklam agent, en säljare i en elektronikaffär. Sedan 2010 har han arbetat i taxin. Den andra gången gift, är den yngsta dottern nu 3 år gammal. Trots att en professionell aktör inte har ärendes skådespelaren hjälp i något jobb. Vi fångade upp med Semyon och efter ett tag komma online material vid framställning av vilken han vänligt har accepterat att delta.


Суховерко Антон Рогволдович Nick Sulima - Sukhoverko Anton Rogvoldovich . Efter "gäster" dök upp i en cameo i filmen "Slap, som inte var." Dotter till Anton - Julian Sukhoverko - för närvarande spelar i teatern " Contemporary ", tillsammans med sin far - en berömd skådespelare Sukhoverko Rogvold Vasiljevitj.


Муравьёв Алексей Владимирович Boris Messerer - myror Alexey . Efter gymnasiet, utexaminerades han från Moscow State University med en examen i "klassisk filologi", 1992 han disputerade på specialitet 07.00.03 "General History". Historikern, teolog , expert på historien om östlig kristendomen och publicist. Han undervisar vid School of Oriental Studies vid Institutionen för HSE östra civilisationen utveckling . Vissa publikationer finns online på A.V.Muravёva " Sedlar i fäderneslandet "och" Post-vetenskap ".


Наталья Шанаева Lena Dombazova - Natalia Shanaeva . Hon tog examen från Moscow School 951 1987. Drömmen om att bli skådespelerska insåg inte, men många barn har en underbar mamma! Förresten, märker hur vackra allt klasskamrat Alice. Varför? Ja, eftersom många av dem provspelade för rollen som Alice, och valdes för den här rollen. Internet är fortfarande spänd debatt om om vilken typ av skådespelerskan sötare, och som var tvungen att spela Alice. Tja, till exempel ...


Екатерина Авербах Mila Rutkiewicz - Catherine Auerbach . Är inte Alice? Men hon fick rollen som en utmärkt elev "förrädare", som fortfarande är mycket älskad av publiken!


Katya Mikhailova (Kolyaskina Elena) , Albina Fetisov (Maria Baukina) och alla i filmen kallas inte vid namn, men vi skulle vara glada om de svarar och skriva om sig själva - allt perfekt fångat atmosfären i lyckliga barndoms gånger busig sent Sovjetunionen.


Божок Татьяна Андреевна Mama Koli Gerasimov - Skådespelerska Tatyana Andreevna Idol . Efter "gäster" dök även i de tio bästa filmerna, flera journalfilmer "Jumble" och bytte huvudsakligen på dubbning och dubbning av tecknade serier, där det äger ett stort antal kvinnor och barns tecken. Återvänder till skjuta i filmtillstånd endast i händelse av intressanta förslag från styrelsen.


Баранов Вячеслав Васильевич Eduard, en idrottslärare vid namn Ilja Muromets - skådespelaren Viacheslav Baranov (5.09.1958-20.06.2012). Spelat ett stort antal roller i filmen, men arbeta på dubbning i filmer, dubbning tecknade serier och datorspel bara inte räkna!


Варлей Наталья Владимировна Coach mars Erastovna Skryl - Natalya Varley . Det är fantastiskt hur det kan förändra en skådespelerska. När allt lärt få unga tittare det omtyckt vid den tidpunkt då kaukasiska fångenskap! År 1989 blev han Ärade konstnär RSFSR, under 2010 fick Order of Friendship för hans meriter i utvecklingen av den nationella kulturen och konsten, och många års givande verksamhet. Han skriver poesi, deltar i ett stort antal TV-projekt, till exempel, är en presentatör av programmet " Ditt fall "på kanal 1.


Конец четвёртой серии Fortsättning följer ...


Material använde dessa källor:

Wikipedia ;

Webbplats romantiki.ru ;

Site Cinema Teatr.ru ;

Vasilyeva EE.:
http://www.rusactors.ru/v/vasilyeva_e2/ ;


Lämna en kommentar

Du måste logga in för att lämna en kommentar.

Flash Widget tid Skapad av East York bokhållare