2015 26 mars 2015

30 år efter den första filmen "Gäst från framtiden." 2-serien.

Publicerad: | Kategorier: Skådespelare , Gäst från framtiden , Nyheter , Om filmen |

Exakt 30 år sedan, premiären av filmen "Gäst från framtiden." 2nd serien visades 26 mars, 1985 ...

13 April 1984 studerande sexan "B", den tjugonde i Moskva School - Kolya Gerasimov att hitta ett tomt hus i källaren i en tidsmaskin, och utan att be om tillstånd från någon, går det in i framtiden. Det är i slutet av 21-talet, där han träffade roboten Werther. Werther tillåter Cole för att gå till lanseringen webbplats för att se återkomsten av stjärnan i expeditionen. Den Bajkonur Kohl försöker komma på någon rymdfarkoster för att besöka Mars eller Venus, är det inte tänkt på min mor, som är övertygad om att hennes son gick till affären för yoghurt. Vandra i lokaler spaceport, ser Kohl två underliga varelser visas ut ur behållaren, som kom från Saturnus. De angriper spaceport anställda och få dem att se. Dessa varelser -. Sista utrymme pirater, som i hemlighet kom på Jorden att behärska mielofon Hjälp. "Encyclopedia of uppfinningar", 8: e upplagan, Moskva, 2082, mielofon rapporter följande: mielofon - en unik enhet som utvecklats i laboratoriet professor Seleznev, baserad superkristalla Giperselenita. Mielofon förmåga att detektera och avkoda hjärnaktionsströmmar. Räckvidd: Upp till sex meter. Med mielofon kan läsa trodde någon levande varelse, under förutsättning att det har tänkt. Enheten får endast använda strikt vetenskapliga ändamål. Funnit att mielofon är i den kosmiska Zoo Alice Selezneva, som använder det för vetenskapliga ändamål, pirater rusa till Kosmozoo och list masterenhet. De tror att alla som känner tankar människorna omkring dem kan dominera dem. Men de kan inte bära fram till slutet av sitt onda uppsåt, eftersom Kolya, med hjälp av sina nya vänner - Elektronisk Ivanovitj och get Napoleon fångar värdefulla enhet. Pirater fånga honom. Om att gå? Naturligtvis, Institute of Time, där Kohl väntar på hans trogna vän Werther. Werther tid att skicka Kolya tillbaka i en tidsmaskin, men han dödades i en ojämn kamp med utrymme pirater. Kohl tillbaka på samma dag, som lämnade 13 april 1984go år. Men inte ensam! Bakom honom rusa piraterna som känner Kohl ansikte, men mer om det inte vet någonting. För pirater rusar Alice, vem vet vad mielofon Kolya, en student av sjätte klass "B", 20: e skolan, men hon vet inte Kohl ansikte. Nick vet att jagad, men vet inte vad jag ska göra nu.


Инна Гомес (Чуркина) School vid rymdhamnen - Inna Gomes (Churkin) . Första gången medverkat i " Farliga småsaker . " Efter "gäster" dök ytterligare 27 filmer. År 1988 tog Inna del i den första skönhetstävling för Sovjetunionen "Moscow Beauty". Hon arbetade som modell i byrån behärskar filmkonst Yuri Grymov och fotokonst. År 2001 deltog han i den första säsongen av TV-projektet "The Last Hero". År 2002 Inna födde en dotter och efter en kort paus tillbaka i filmer och på TV. Inna Gomes utvecklar en positiv inställning i samhället till moderskap, förespråkare av ljudböcker, "Jag är med dig! Den goda saga "förvaltaren stiftelse för att hjälpa barn med allvarliga sjukdomar," Hjälp rebёnku.ru. "


Невинный В.М., Кононов М.И. Space Pirates. Råttor - skådespelaren Michail Kononov Skratt I - skådespelare Innocent VM Först, i den andra serien spelpersonal spaceport, då de agerar på deras utseende i hela filmen.

Oskyldig Vjatjeslav (30.11.1934-31.05.2009). Vid tidpunkten för att filma filmen hade en titel Ärade Artist i RSFSR (1969) och Folkets artist i RSFSR (1977). Efter "gäster" dök upp så tidigt som 26 filmer, men endast i hans "bagage" av filmen 72, 3 teleplay, scoring 37 karikatyrerna. År 1986 fick han titeln Folkets artist i Sovjetunionen.

Natalia Guseva på Vyacheslav Innocent : "Jag har fått intrycket oskyldiga häpnadsväckande. För det första var han en Folkets Artist. Han slet sedan en biograf, teater och radio. Och som synes en barnfilm. Men han lade ut! Så han sprang i den tröjan på alla dessa banor! Han var så hårt. Han var så varm. Sedan vi filmade "Purple Ball." Han var i vissa fruktansvärda syntetisk päls, dessa peruk och smink (Gromozeka). Han är väldigt ärlig, mycket samvetsgrann om skottlossningen, trots att filmen för barn. Och för mig - ett barn - han var alltid behandlas som en fullständig motsvarighet.

Mikhail Ivanovich Kononov (25.04.1940-16.06.2007). Efter "gäster" dök upp så tidigt som 20 filmer, erhållit titeln Ärade konstnär RSFSR (1989) och Folkets artist i Ryssland (1999). Hans filmografi av mer än 60 målningar, ha dödat 10 karikatyrerna. Sedan början av 90-talet var lite bort på grund av avvisandet av den nya biografen. Uttalande sade: "Jag - en tragikomisk skådespelare. Skratt genom tårar - det är vad du behöver inom området, enligt min mening ".


Григорьев Юрий Герасимович Professor Seleznev - skådespelaren Yuri Grigoryev Gerasimov . Efter "gäster" dök upp i ytterligare 12 filmer. Han har arbetat på den ryska Akademiska Youth Theater. Han var en TV-presentatör och ett antal tv-program, bland annat känd som farbror Jura i programmet "God natt, barn." Han tror att "barn behöver för att spela på samma sätt som för vuxna, bara mycket bättre."


Ясулович Игорь Николаевич Elektronisk Ivanovic och get röst Napoleon - skådespelaren Yasulovich Igor . Han fick titeln Ärade konstnär RSFSR (1988), Folkets artist i Ryssland (2001), Laureate av statens pris för Ryssland (2000), Order of Merit (2013). Efter "gäster" dök även i flera dussin filmer, och alla av dem i filmografi av skådespelaren mer än 140. Direktören-producent av flera filmer. Aktivt arbeta på teatern, är han för närvarande tjänstgör i Moskva Pushkin Drama Theatre. Skådespelaren har en unik röst igenkännbar tenoralnym rika känslomässiga tonen, så är mycket populär med dubbning av filmer och tecknade serier.


Соболевская М.В., Скворцова М.С., Виноградова М.С. Tre gamla kvinnor på en bänk - Sobolevskaya MV, MS Skvortsov, Michail Vinogradov Senare i filmen råttorna kommer ibland ta bilden av en gammal kvinna som sitter i mitten.

Skvortsova Maria Savelevna (4.04.1911-1.12.2000). Att hålla uppmärksamheten hos barn, även under en kort episod lärt sig mer i Theater of Young Spectators (Tsaritsyno Moskva), där hon arbetade efter andra världskriget. Efter "gäster" dök upp så tidigt som 16 filmer och 2 Publiceringsjournal "Jumble" alltid bra att spela charmiga mormödrar.

Sobolewski (Kapustin) Manefa Vladimirovna (21.02.1920-6.06.1993). I eftertexterna i filmen "Gäst från framtiden" anges inte! Före äktenskapet med skådespelaren Peter Stanislavovich Sobolev 1954 agerat under namnet Kapustin. Efter "gäster" dök upp så tidigt som 4 filmer. Fram till slutet av liv har varit i tillståndet i Gorkij Film Studio. Hennes hjältinnor är oftast enkla rysk kvinna i små roller och episoder. Så en hel del arbete på dubbning och dubbning.

Maria S. Vinogradov (13.06.1922-2.06.1995). Det är inte heller anges i krediter av filmen, men till skillnad från Sobolev MV även filmografi på någon resurs har för närvarande ingenting om filmen "Gäst från framtiden." Kanske på grund av den stora mängden arbete filmen glömde helt enkelt att tänka på, på grund av vad har länge varit känt, som var i rollen som tredje-årig kvinna på bänken? Det verkar som om "tredje hemlighet av den gamla kvinnan" lösas enbart på vår forum . År 1988, Maria S. Vinogradov erhållit titeln Ärade Artist i RSFSR, och innan att det kallades "mest populära skådespelerskan oförtjänt." Över 55 år som arbetar karriär medverkat i över 100 filmer, uttryckte ett stort antal karikatyrerna. Hennes röst och sade i Buttermilk farbror Fjodor, igelkott i dimman, Mowgli.


Конец второй серии Fortsättning följer ...


Material använde dessa källor:

Wikipedia ;

Webbplats romantiki.ru ;

Site Cinema Teatr.ru ;

Kononov MI.:
http://www.kp.ru/daily/23935/70232/

Grigoriev YG.:
http://detkam2010.narod.ru/nbIMG_0694.htm
http://www.mielofon.ru/film/vfs/person/grigorev/person.htm

Skvortsov MS:
http://www.kinokopilka.tv/people/16829-mariya-skvortsova

Sobolewski (Kapustin) Manefa Vladimirovna:
http://www.kinokopilka.tv/people/45062-manefa-sobolevskaya ;

Vinogradov MS.:
http://film.natm.ru/person/7566-biography-mariya-vinogradova.htm

Vi har en kommentar på skivan "30 år efter den första filmen" Gäst från framtiden. " 2-serien. "

Du kan också uttrycka sin åsikt.

  1. 1 2015/03/26, alex21:

    År 1985, innan genomgången av den första serien i tillkännagivandet av den första gången jag såg en skymt av Alice. Hon fångade mig från första sekunden. Efter den första episoden, undrade jag: där är det, denna eteriska flickan? Och nu, i den andra serien hon verkar ...

Lämna en kommentar

Du måste logga in för att lämna en kommentar.

Flash Widget tid Skapad av East York bokhållare