2015 28 mars 2015

30 år med den første filmen "Gjest fra the Future". 4-serien.

Publisert: | Kategorier: Nyheter |

Nøyaktig 30 år siden, på premieren av filmen "Gjest fra the Future". Den fjerde serien ble vist 28 mars 1985 ...

Studenten i sjette klasse "B", den tjuende i Moskva Skole - Kolya Gerasimov, som ligger i kjelleren på et tomt hus, og en tidsmaskin uten tillatelse, sendt til henne i fremtiden. Det er på slutten av det 21. århundre, hvor han møter human robot Werther, som lar Cole å gå til lanseringen området. Den kosmodromen Kohl ser rompirater - Latter og rotter har kommet til Jorden for å få en unik enhet for å lese tanker - mielofon, stjele den fra Alice Selezneva. Nick kommer til unnsetning Alice klarer å snappe mielofon. Pirates jaget ham. Og bare roboten Werther lar Cole for å gå tilbake til vår tid og spare mielofon. Men Werther dør. Etter Kolya oss trenge rompirater. Og Alice. Alice møter en klassekamerat Kolya Gerasimov - Julia sopp- og entrer den sjette "B". Men problemet er at i klassen - tre Kohli og venner vet ikke hvilken som skjuler på mielofon. Kolya Gerasimov ville være glad for å innrømme, men det skremmer Fima Korolyov og overtaler skjule. Ring rundt Koli komprimert. Et forsøk på å sende mielofon faller fremover, fordi inngangen til bilen midlertidig stengt. Alice midlertidig studere i skolen og tyvende viser seg en utmerket student og idrettsutøver. Det er et bevis på at om hundre år vil alle studentene være æresbevisninger og idrettsutøvere.
Til slutt bestemmer Nick å gi mielofon Alice. Men på denne dagen piratene komme inn i skolen.
Besparende Alice og mielofon, bestemmer Nick å avlede oppmerksomheten til piratene selv. Pirates jaget ham, og Alice - for pirater. Da Julia Gribkova forteller alle hans følgesvenner, og de jag til unnsetning jenta fra fremtiden. De vet ikke at Nick falt i hendene på pirater, og de er forberedt på å torturere ham for å finne ut hemmeligheten mielofon.


Васильева Екатерина Евгеньевна Engelsklærer Alla S. - skuespilleren Catherine E. Vasilyev . (Må ikke forveksles med Ekaterina Vasilyeva, hvis filmografi er noen ganger feilaktig lagt til filmen "Gjest fra the Future"). Sannsynligvis for denne rollen Catherine E. invitert på grunn av sin utmerkede kunnskap om det engelske språket, det kjøpt på skolen. Etter at "gjester" dukket opp i mer enn et dusin filmer og TV-serier, mange arbeider ved omregning av utenlandske tegneserier. Nå fortsetter han å handle i filmer, dersom prosjektet virker interessant for henne, og for sjelen fungerer i kirkeklokken ringer og interessert i ikonografi.


Семён Бузган Kohl Sadowski - Simon Buzgan . Fargerik gutt spionert for filmen V.E.Lind tilbake på syttitallet på nyttårs treet i Kreml. Audition for rollen i filmen var Fima, men da ble han valgt til rollen som Koli Sadowski. Interessant faktum: Guseva Natasha mor var den lokale legen Seeds. Blant klassekamerater Alice var en av de eldre guttene. Kort tid etter skytingen i "gjester" kom i MADI, men etter det første året gikk inn i hæren, og deretter ble skadet og ble ikke ferdig videregående skole, flyttet han til Israel. Han jobbet der på russisk radio, var en reklame agent, en selger i en elektronikkbutikk. Siden 2010 har han jobbet i taxi. Den andre gangen giftet seg, er den yngste datteren nå tre år gammel. Til tross for at en profesjonell aktør ikke, den makings skuespiller hjelp i enhver jobb. Vi fanget opp med Semyon og etter en stund kommer online materialet i utarbeidelsen av som han har vennlig enige om å delta.


Суховерко Антон Рогволдович Nick Sulimas - Sukhoverko Anton Rogvoldovich . Etter at "gjester" dukket opp i en cameo i filmen "Slap, som ikke var." Datter av Anton - Julian Sukhoverko - for tiden spiller i teateret " Moderne ", sammen med sin far - en berømt skuespiller Sukhoverko Rogvold Vasilyevich.


Муравьёв Алексей Владимирович Boris Messerer - Ants Alexey . Etter high school, han ble uteksaminert fra Moscow State University med en grad i "Klassisk filologi", i 1992 forsvarte han sin avhandling om spesialitet 07.00.03 "General History". Historikeren, teolog , ekspert på historien til Eastern kristendommen og publisist. Han underviser ved School of Oriental Studies ved Institutt for HMS Øst sivilisasjon utvikling . Noen publikasjoner er tilgjengelig elektronisk på A.V.Muravёva " Notater av fedrelandet "og" Post-Science ".


Наталья Шанаева Lena Dombazova - Natalia Shanaeva . Hun ble uteksaminert fra Moskva skole 951 i 1987. Drømmen om å bli skuespiller var ikke klar over, men mange barn har en fantastisk mor! Forresten, legg merke til hvor vakkert alt klassekamerat Alice. Hvorfor det? Ja, fordi mange av dem på audition for rollen som Alice, og ble valgt for denne rollen. Internett er fortsatt spent debatt om hva slags skuespiller penere, og som måtte spille Alice. Vel, for eksempel ...


Екатерина Авербах Mila Rutkiewicz - Catherine Auerbach . Er ikke Alice? Men hun fikk rollen som en utmerket elev "forræder", som fortsatt er svært elsket av publikum!


Katya Mikhailova (Kolyaskina Elena) , Albina Fetisov (Maria Baukina) og alle i filmen er ikke kalt ved navn, men vi vil være fornøyd hvis de svare og skrive om seg selv - alt perfekt fanget stemningen av glade barndoms ganger rampete sent USSR.


Божок Татьяна Андреевна Mama Koli Gerasimov - Actress Tatyana Andreevna Idol . Etter at "gjester" dukket opp selv i de ti beste filmer, flere newsreels "virvar" og slått i hovedsak på dubbing og dubbing av tegnefilmer, der de eier et stort antall kvinner og barns tegn. Retur til å skyte i film tillatelser bare i tilfelle interessante forslag fra styret.


Баранов Вячеслав Васильевич Eduard, en gymlærer som het Ilya Muromets - skuespiller Viacheslav Baranov (5.09.1958-20.06.2012). Spilt et stort antall roller i filmen, men jobber på dubbing i filmer, dubbing tegneserier og dataspill bare ikke telle!


Варлей Наталья Владимировна Coach mars Erastovna Skryl - Natalya Varley . Det er utrolig hvordan det kan forvandle en skuespiller. Tross alt, lært noen unge seere det godt likt på den tiden den kaukasiske fangenskap! I 1989 ble han hedret Artist of RSFSR, i 2010 mottok Order of Friendship for hans meritter i utviklingen av nasjonal kultur og kunst, og mange års fruktbart aktivitet. Han skriver poesi, tar del i en rekke TV-prosjekter, for eksempel, er en programleder for programmet " Din sak "på Kanal 1.


Конец четвёртой серии Fortsettelse følger ...


Materialer som er brukt disse ressursene:

Wikipedia ;

Side romantiki.ru ;

Side Cinema Teatr.ru ;

Vasilyeva EE.:
http://www.rusactors.ru/v/vasilyeva_e2/ ;


Legg igjen en kommentar

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

Flash Widget tid Laget av East York regnskapsfører