2015 27 mars 2015

30 år med den første filmen "Gjest fra the Future". 3-serien.

Publisert: | Kategorier: Nyheter |

Nøyaktig 30 år siden, premieren av filmen "Gjest fra the Future". Tredje serien ble vist 27 mars 1985 ...

Hvem ville ha gjettet at en elev av den sjette klasse "B", 20-th Moskva skole - Kolya Gerasimov, funnet i kjelleren i et tomt hus en tidsmaskin, gå på det i fremtiden, og ikke be om tillatelse fra noen. Men det skjedde. På slutten av det 21. århundre, møter Nick en robot Werther, som, synes synd på gjerningsmannen, tillot ham å gå til spaceport. Den kosmodromen Kohl prøver å komme på noen romskip å fly til Mars. Han lyktes ikke. Men det blir et vitne som rompirater, som kom på jorden på jakt etter sjeldne enhet for lese tanker - mielofon, kidnappe ham på Alice Selezneva. Kohls til unnsetning Alice klarer å snappe mielofon. Pirates jage Nicky hæler. Hvor du skal dra? Bare Institute of Time, hvor Kohl venter på en trofast venn - roboten Werther. Werther tid til å sende Kolya i vår tid, men han blir drept i en ulik kamp med piratene. Så, i dag, i Moskva er:
a) Kohl, som gjemte mielofon;
b) To rompirater, som ikke skyr noe for å få tak i mielofon;
c) Alice, som er ute etter mielofon og Kohl.
Uvant til vår trafikk, får Alice i en ulykke. Hun er på sykehuset, i samme rom med Julia Fungal som ved en lykkelig tilfeldighet, studerer i samme klasse med Coley. Julia lover å hjelpe jenta fra fremtiden. Space Pirates vet ikke hvem mielofon. Og Alice sporet opp, komme inn på sykehuset, tar form av medisinsk personell. Men Julia Alice utsette intrigene til pirater. Men lenger bo i sykehus farlig. Ved daggry, rømming jenta. I mellomtiden, forteller Kolya alt til sin forsvarlig venn, Fima Korolev, som overbeviser Kolya skjule. Før Alice er et problem: hvilken av de tre i den sjette Kohl "B" skjuler på mielofon? Det samme problemet gjelder og pirater.


Бурков Георгий Иванович Legen Alex B. - Burkov Georgy (31.05.1933-19.07.1990) - film og teater skuespiller, regissør, hedret Artist of RSFSR (1980). Etter en "gjest" spilte i 14 flere filmer. Mange spilt i teater, i newsreel "veke", uttrykte tegneserier og filmer. Som en nær venn og en person som vet Vasily Shukshin, har siden 1988 vært kunstnerisk leder for Cultural Centre. M. Shukshin.


Ионесян Марианна Владимировна Julia Gribkova - Ionesyan Marianna Vladimirovna. Etter skyting filmen deltok i TV-programmet «Hva? Hvor? Når? "I 1988 i junior team av eksperter. I 1993 ble uteksaminert hun fra Fakultet for Philosophy of Moscow State University. Han emigrerte til USA, hvor hun fikk en mastergrad i business management. Han bor på østkysten av USA, i Virginia, en bedrift konsulent. Er navnet på Gray. Hun reiser mye og skrev et notat i Livejournal og Facebook musikk og samtidskunst.


Стерникова Мария Александровна Sykepleier Shura - Actress Sternikova Maria Alexandrovna. Bare en filmografi av skuespiller ca 20 filmer, men etter en "gjest" handlet litt som sin hovedaktivitet var teateret. Til denne dag, spiller han i Maly Theater.


Талызина Валентина Илларионовна Leder sykepleier Masha - Actress Talyzina Valen Illarionovna. Etter at "gjester" dukket opp mer i dusinvis av filmer, fikk tittelen Folkets Artist of RSFSR (1985), film-prisen "Golden Eagle" (2004 og 2011) i kategorien for beste kvinnelige skuespiller på TV. I bagasjen hennes over hundre filmer, viser TV alvorlig, lyd tegneserie (f.eks mors onkel Theodore fra Buttermilk), scoret de andre skuespillerne i filmene. Men skuespilleren kategorisk ikke anerkjenner begrepet "skuespillererfaring" og vurderer hvilken rolle hver nye sprang inn i det ukjente, det samme kjennskap til den nye personen.


Аринина Людмила Михайловна Bestemor Julia Fungal - Actress Arinina Lyudmila. Etter en "gjest" har spilt i over 50 filmer, ble han en prisvinner av Theatre Award "Måken" i "Synkronsvømming" - for ensemble cast av stykket "Tre søstre" (2004). Til tross for sin alder, Lyudmila i filmer og nå coping perfekt med noen roller.


Харитонова Светлана Николаевна Fake tante Alice - Kharitonov (Sorokin) Svetlana (30.01.1932-08.01.2012). Etter en "gjest" har spilt i 15 flere filmer. I de fleste filmer, og de har omtrent hundre skuespillere, spiller en mindre rolle, men de greide en veldig skuespiller. Hun hadde en veldig hard skjebne, men det er ikke bitter, skrev dikt om kjærlighet og lykke.


Юля Русских Jenta, som svinger i rotter - Julia russisk. Hennes assistent til filmregissør funnet V.E.Lind. Jenta bodde i et nærliggende hus med Vera Evgenevna.


Конец третьей серии Fortsettelse følger ...


Brukte materialer følgende ressurser:

Wikipedia;

Side romantiki.ru;

Side Cinema Teatr.ru;

Ionesyan (Gray) MW.:
Foto: http://ms-lizzy-bennet.livejournal.com/263257.html;

Sternikova MA.:
http://www.rusactors.ru/s/sternikova/index.shtml

Talyzina VI.:
http://www.v-talyizina.narod.ru/

Vi har to kommentarer på plata "30 år med den første filmen" Gjest fra the Future ". 3-serien. "

Du kan også uttrykke sin mening.

 1. 1 27.03.2015, alex21:

  Den kjedeligste serien, om å være en fan av filmen, om kjedsomhet i det hele tatt mulig å snakke. Som et barn, jeg rangere alle serier til interessant:
  1 - 4. Series
  2 - andre serien
  3-5 Series
  4 - første Series
  5 - tredje Series
  Som har en annen mening?

 2. 2 03/29/2015 Dmitry:

  alex21! Det er ærlig talt aldri tenkt på det, bare så på.

Legg igjen en kommentar

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

tid widget skapt flash av East York regnskapsfører