2006 4 juni 2006

Oversikt anime "Min nabo Totoro"

Publisert: | Kategorier: Anime |

500totoro.jpg Japansk tittel - Tonari No Totoro
Russiske navn - Min nabo Totoro
Out - 1 988
Varighet - 120 min.
Director - Hayao Miyazaki
Aldersgrenser - ingen

La oss møtes, foran deg-fots monster med en stor munn, og lang grønn og lilla klør. Øyne som tallerkener. Hans brøl av makt konkurrerer med hylende av vinden i toppen av trær i en orkan.

Er det ikke det - kjekk! Det er på tide for oss å presentere ham - naboer vil!
Hvorfor gjorde denne forferdelige dyret at amerikanske animatører gjerne ville ha tatt på seg rollen som "sjef monster" i enhver film, vant ikke bare æren av å bli store bokstaver tegn studio Gibli, som Cheburashka på Sojusmultfilm eller noen, Gud tilgi meg, en løve brøl på splash screen MGM, men også for å vinne kjærligheten til barn og voksne rundt om i verden?

Vi starter fra avstand. Japanerne hevder at for alle objekter av naturånder ansvarlige. I motsetning til amerikanerne, som er vant til å skille klart mellom gode og onde krefter, innbyggerne i de japanske øyene nærme seg dette problemet på. Åndene er ikke onde og ikke bra. De ønsker ikke å skade eller hjelp. De ønsker ikke å blande seg inn i saker av disse bråkete fugler som kaller seg mennesker. De bare bor i nærheten.

De gjør sine egne nødvendige og viktige ting. Og egentlig ikke ønsker å fange øyet av mennesker. Kun små barn kunne tilfeldigvis se dem.

Мой сосед Тоторо En av disse mystiske skapninger er nå foran oss. Møt - Troll Forest ekstraordinære. I utseende, i tillegg til ovennevnte, er det mulig å legge merke til små runde ører, tykk, og tydeligvis veldig myk pels på brystet med et mønster som ligner mønsteret på brystet av en hubro. Bak kan du se ganske kort, men veldig tykk "pels" hale.

Han liker å sove og hans arbeid. MERK - på jobb aldri sover.

Hva er vedlagt plikter slike underlige skapninger?

Han vokser trær. Åh, det er veldig hardt arbeid! Det er nødvendig å finne rett sted å lande og investere maksimalt magiske krefter at treet har vokst så høyt som mulig. Og du trodde at trærne vokser på egen hånd? Naive, trangsynte folk!

Dermed instruksjonen for deg:

Du fikk problemer på jobb og hjemme? Støyen i en storby blir uutholdelig for deg? Har du glemt sist gang jeg var i naturen?

Utvise alle dine trang leilighet i en høyblokk. Lås opp alle låser. Slå av alle telefoner og internett. Sett shumonepronitsaemye hodetelefoner. Og slå på filmen "Min nabo Totoro".

Du vil virkelig slappe av sjelen. Glem å bære alle dine problemer.

Totoro Og jeg får vite dette selvfølgelig, men selvfølgelig utrolig søt og sjarmerende mirakel, oppkalt som den babble av et barn - "Totoro" stupe for første gang på lang tid, en verden av barndommen, i en bekymringsløs og mystisk verden som hilser deg når du kommer på ferie til sin bestemor i landsbyen. En verden der vinduet, gir deg en flott regissør-animator magiker og magiker Hayakiro Miyazaki.

***

Referanser:

Vi har en kommentar på plata "Oversikt anime" Min nabo Totoro ""

Du kan også uttrykke sin mening.

  1. 1 07.06.2006, Fenrir:

    Jeg husker, jeg husker, så jeg 12-13 år siden. Gode ​​barnefilmen, ikke så intrikat som Miyazaki senere arbeid (minst, så det virker for meg nå).

tid widget skapt flash av East York regnskapsfører