2014 18 oktober 2014

Sommige favoriete lijnen

Gepubliceerd: | Categorieën: Nieuws |

i69: KB2
Het zou leuk zijn om iedere schreef een paar favoriete regels uit de werken van Igor Vsevolodovich.

Collega Prul:
"- Eigenlijk, mijn vader was intelligent, maar ik ben bang dat hij zou zeggen, in ieder geval.
- Dat klopt. No way. Omdat je voor hem nog een klein meisje, dom, dat moet worden opgevangen. Omdat je vader heeft een vaderlijke instinct. Weet je wat het is?
- Ik weet het. En ik heb mijn opa's opa's instinct, en mijn moeder - mijn moeder. En al deze instincten vertel ze over mij te warm te kleden en vergeet niet om een ​​regenjas te nemen als regen komt. " ("Alice's verjaardag")

"- Nee! - Cried Pasha. - Het kan niet! U neemt mijn geheim! Ik ben moe van je nuchterheid, Alice Selezneva! Ik zal u waarschuwen voor de laatste keer, als je niet, tenslotte, romantisch, onze eigen weg. " ("The End of Atlantis")

"Miljoenen jaren geleden de eerste Pithecanthropus veranderd in een man. Hij leefde zijn relatief korte leven, en voor zijn dood zei:
- Nu, als om het leven opnieuw te beginnen ...
Sindsdien, en ik ging. " ("Martian Potion")

Iskander:
- Wat is het poeder? - De jongen vroeg Gerasik.
- Gunpowder, jonge man - zei de tovenaar Ooh - nog niet uitgevonden.
- Dus, uitgevonden - zei de jongen. (Purple bol)

Evgenij:
En op dit moment keerde gelukkig, hijgend met Arkasha Pasha.
En we zagen dat Alice zit in de stoel van de piloot met een stofzuiger in de hand en huilen ongecontroleerd. En de tweede om haar van de luidspreker op de afstandsbediening hoorde zelfs iemand rustig huilen.
- Wie heeft je pijn gedaan? - Pasha spoed naar Alice. - Vertel me en ik zal hem te doden! (Guy-up)

Pinhead:
- Het is u handelt op mijn zenuwen. In positieve zin. Ik heb genegenheid voor je. Kun je het geloven?
- Dragon niet verleiden, - zei Alice. - Niet helpen.
- Ik eerlijk ben, weet ik niet doen alsof!
- Waarom ben je opeens zo geworden met mij over dat?
- Het is moeilijk uit te leggen, Alice. Maar je moet dat maakt je anders dan alle andere meisjes van de Aarde. Je bent zeer verheven, eerlijk en intelligent.
- U zegt ook! Wie en wanneer de meisjes hielden van hun zintuigen en eerlijkheid?
- Als je bedoelt schoonheid, - zei het monster, wegrukken uit de pan en het gooien van de eerste poging in de herfst - dan meer dan genoeg dat je hebt. Ik geloof je! Ik ben zo veel gezien in mijn leven elke meisjes, kan niemand van u niet worden vergeleken.
- Je kunt maar beter vertellen me niet "gezien" en "geproefd" - Alice gecorrigeerd. (Alice en het Beest)

vizier:
KB1 Sommige toeristen, degenen die nooit Chumaroz bewoners van de planeet had, schreeuwde en viel flauw. Gromozeka Maar het duurde niet beledigd.
(Alice's Journey Hoofdstuk 3:. "Heb je gehoord over de drie kapiteins?")

... En Groen - een grote pessimist. Hij denkt dat "het" einde slecht. Wat is "het"? Ja, alles. ... Als we op de onbekende planeet, vertelt hij onmiddellijk ons ​​hier weg te vliegen, omdat de dieren zijn er nog steeds, en als die er is, zodanig dat de dierentuin niet nodig, een Indien nodig kan ons niet schelen ze niet af van de aarde, enzovoort. Maar we zijn allemaal gebruikt om de groene, en zijn gemopper niet opletten. Maar hij heeft geen aanstoot te nemen op ons. (Alice's Journey. Hoofdstuk 2. "Drieënveertig konijn")

- Voorzichtig, papa, hij heeft een pistool! - Cried Alice.
- Strepen! - Ik zei in de microfoon, opknoping op mijn borst. - Spotted mijn positie! We zijn in gevaar! Dringend hulp nodig!
Na het horen van mijn woorden, Verkhovtsev gepauzeerd, denken. Gelukkig leek de weg een grote menigte van verzamelaars, die rust sleepte groene olifant. Verkhovtsev sprong over het hek en verdween.
- Oh, ik hou het allemaal! - Zei Alice. - Wat zijn de echte avonturen! (Alice's Journey. Hoofdstuk 10. "We kochten een prater")

Kohl is nog nooit in dit appartement alleen geweest ... die zich in het midden van de kamer, Nick voelde me niet helemaal goed, en hij wilde gaan ...
En hij ging niet, omdat de muur hing een oude flintlock pistool. Nikolai gaf Cole zijn greep in hun handen, maar de helft van het plezier is verloren, als je kijkt naar het. Kohl pakte zijn pistool, nam de hamer en wees op het raam. Buiten het raam, de raaf vloog. Nick haalde de trekker over, het geweer klikte zachtjes. Natuurlijk, met kogels en kruit geschoten resultaat zou worden luider. (Honderd jaar vooruit)

KB3 - En wacht? - Vroeg Alice. - Kan ik zie? KB4
Gromozeka hield hem naar het raam.
Het schip is al gestegen vrij hoog, en Koleida hield helft van de hemel. En het hele gezicht van de planeet was bedekt met patches van het licht - het lichten verbrand zijn steden en fabrieken.
- Het gebeurde in de middag - zei Gromozeka. - We waren op de ramen en keken. We weten hoeveel het vliegt in een ruimteschip. We stonden er een paar minuten. Immers, we niet echt geloven dat u in staat om het schip te krijgen zal zijn ...
- En dan - onderbroken door Richard - we hebben gezien hoe in een tweede veld groen geworden.
- En hoge gebouwen steeg op de site van de oude stad - zei Petrov.
- En een vogel vloog over ons, - zei Gromozeka.
- En we beseften dat Alice gedood kosmische plaag. (Verjaardag. Hoofdstuk Alice 18)

Alexey Aksenov:
- Dus ... waar heb je het over geesten?
- Hij is een goede.
- Je bent in orde.
- In aanvulling op Koli.
- Nou ja, behalve Koli ... Ik denk dat als ik bracht een vuurspuwende adder, heb je vrienden gemaakt met haar ook.
- Waarschijnlijk. En het is goed?
- Met het, is nog niemand in staat geweest om erover te praten. Ze woont op Mars en spoot kokend gif.
- Ik denk dat het pijn. Waarom heb je het meegenomen naar Mars? (Meisje, wat niet gebeurde)

Falcon:
kb5 De kleine kamer was een kinderbedje. Hij realiseerde zich onmiddellijk dat dit gebouw unbuttoned en opknoping aan de zijkant van de band, zacht, alsof bungelen in de lucht, bestemd voor een jong kind. En om wat voor reden, recent, een moment geleden, een kind weg van hier genomen in een haast, verliet zelfs een beetje roze sokken en kleurrijke rammelaar. Oleg is nog niet gerealiseerd tot het einde, ontmoette hij met mezelf in deze reserve van de tijd gestopt, pakte een rammelaar en zwaaide ermee, en op dat moment hoorde hij het geluid van ratels en, vreemd genoeg, dat hij het weet, realiseerde hij de realiteit van een schip, de realiteit van deze wereld, dieper en werkelijker dan de werkelijkheid van het dorp en het bos. In het gewone leven, kan zich niet aan. Dingen verdwijnen, en als er iets blijft, blijft het als een herinnering, als souvenir. En hier, in de lus aan de zijkant bed hingen onvolledige fles melk, werd de bevroren melk, maar het kan worden gesmolten en drinken. (Dorp)

Alice:
- In de geschiedenis van de mensheid - begon Hayrapetyan gemeten als leraar - er waren momenten dat de kinderen werden geselecteerd en gegroeid dieren. Als het kind wordt gevonden, is het niet teruggegeven aan de mensen. Hij bleef inferieur. We - sociale dieren. De volwassen, gekweekt in vitro - een baby. Zijn hersenen is leeg. En leren later.
- Dat klopt - zei Sidorov. - En er is geen bewijs ...
- Het spijt me - zei Hayrapetyan. - Ik zal eindigen. Het bereiken van Sergei Andreyevich en zijn medewerkers dat ze kunnen doorgeven aan een genetische kloon van de herinnering aan zijn vader. Daarom zijn wij hier vandaag.
...
...
Ivan overgespeeld als een film, - Sergey nooit plaatsgevonden - de kleine dingen van het verleden. Hij herstelde, in een chronologische volgorde die wordt bewaard in zijn geheugen uit de kindertijd van iemand anders. Het uitbreken van de oorlog was hij zeven jaar oud, mijn vader ging naar het front. Ze reed van Kursk naar evacuatie trein was lang, een hele maand. Het leeft in de herinnering van Sergei als een geheel van feiten die deel uitmaken van het formele aspect van de biografie: "Voor de oorlog woonden we in Kursk, en toen we werden geëvacueerd, en we een jaar doorgebracht in Kazan." In de hersenen van Ivan vonden we slechts fragmentarisch foto's, en er was geen garantie dat er waren ze in dezelfde volgorde als in de hersenen van haar vader. Ivan probeerde zich te herinneren hoe we de Kursk? Het was zomer. In de zomer? Ja. Een auto was een passagier of een vracht auto? Natuurlijk, de bestelwagen, omdat ze laten een beeldgeheugen - lange trein teplushek staat op een hoge heuvel in de woestijn, en ze lijken te zijn met haar moeder en een ander meisje afgestapt van de structuur, het verzamelen van bloemen. De samenstelling is een lange tijd en moet voor een lange tijd staan, maar plotseling de auto's, zoals een kleine afstand, beginnen te langzaam, en de verre, angstaanjagende in zijn onthechting fluitje van een stoomlocomotief, rustig gereden naar de samenstelling, gehoord door de dikke hete lucht, en dat ze lopen voor de samenstelling en de samenstelling is nog ver weg, en het lijkt erop dat niet meer te bereiken ... Dan iemand lopen in de richting van de samenstelling ... Dan trainen ze. Meer Ivan kan niets herinneren. (Geheugen Someone Else's)

Ovod:
... Als je de top wetenschappers neemt, zal het moeilijk zijn in de handen van slaven te houden. Slaven hebben onwetend en ongeletterd wenselijk. (Purple bol)

Het werk wordt gezegd te zijn geworden aap in een man, en ja, het gebrek aan arbeidskrachten noodzakelijk maakt van een man in een aap. (Gevangenen van de asteroïde)

- ... Is het niet Milena Mitin van Konotop?
Maar deze keer Nick was niet verrast.
- Ze is van Kostroma, - zei hij. (Honderd jaar vooruit)

Vaak wordt de piraat het leven niet overtreden wetten, niemand beroofd en gedood, maar in feite - stal het idee, er is een woord gestoken, is er een gevoel gewurgd, en de schade van hem dan van het geheel van de brik met een piratenvlag. (Honderd jaar vooruit)
KB6
- Weet je wat, Aliska - zei Julia schimmel, - als je denkt aan iets, en we zullen doen alsof je gelooft.
- Nou, - zei Alice. - Alleen jij gelooft me niet. Oké?
...
- Strange - Alice onderbroken Nick Sulima. - Alles wat je denkt bekende en groot moet zijn. En wie zou gewoon zijn?
- Maar het is een sprookje, Nick, je niet zien? - Riep Larisa. - Ik kan zeer groot actrice niet. (Honderd jaar vooruit)

Ngaan:
Alice was de laatste keer keek helemaal niet, zei zachtjes: "Vaarwel, jongens" - en verliet de kamer.
Altijd. (Honderd jaar vooruit)

Evgenij:
De tweede nam Arkasha laarzen, pakte een tandenborstel en een handdoek en liep naar de rivier. Hij had haast. Hij gebruikte om te zeggen dat het leven kort is en je zo veel tijd nodig! (Miljoen Adventure)

kb7 Alle verzamelaars en fans van alle sectoren in de achtste wonderen van het heelal op de planeet aankomen Bluķe. Er is de stad Palaputra, een keer per week is er een markt.
Het sterrenstelsel heeft een multi-miljard-verzamelaars. Bijvoorbeeld, de collectoren van het zonnestelsel gaan op de eerste zondag van elke maand, op Mars, op een plateau aan het Canal Grande.
Ik kreeg te horen dat er in de Andromeda nevel, ook, hebben een krachtige broederschap van verzamelaars, en op een van hun planeten als ze aan de macht in hun handen, en de hele industrie die planeet produceert slechts albums voor postzegels, pincet en aquaria.
In Martian verzamelaars ik geweest ben. Hij nam het voor een dierentuin van zeldzame vliegende vis. Maar op Bluķe ik niet hoefde te gebeuren. (Alice's Journey)

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

inhoud »
tijd widget gemaakt flash door East York boekhouder