2008 14 heinäkuu 2008

Alicen syntymäpäivä on tulossa. Haastattelussa ohjaaja Sergei Seregin.

Julkaistu: | Filed Under: haastattelu , Science Fiction , Uutiset |

Alicen syntymäpäivä Alle vuosi jää ennen vapauttamista koskevan laaja näytöissä mittavan animaatio projekti "Alicen syntymäpäivä." Johtaja sarjakuva - Sergei Seregin - on ystävällisesti suostunut vastaamaan sivusto useisiin kysymyksiini.

Uksu Ba (In.). Ensinnäkin haluan, Sergei, kiitos kun aikaa tähän haastatteluun. Ehkä sinulla on vapaa-aikaa ei ole paljon?

Seregin (C). Kyllä. Etsi vapaa aika ei ole helppoa. Se, että se on nyt päivämäärä vapauttamaan elokuvan - 19. helmikuuta ja työ on vielä hyvin, hyvin paljon! Mutta meidän on oltava ajoissa.

Vuonna. Kuten vuonna 2004, syntyi idea tehdä sarjakuva noin Alice? Miksi tämä on hahmon?

C. Nyt on vaikea muistaa kaikkia yksityiskohtia ulkonäkö tämän hankkeen valossa. Meidän studio on määrätietoisesti etsii materiaalia elokuvan. Story Bulycheva Luin lapsena. Muistin siitä, lukea ... Ja tajusin, että se on erittäin hyvät mahdollisuudet elokuvan. Juoni perustuu siihen, että merkkiä on päästä tiettyyn paikkaan tiettyyn aikaan. Tämä tekee mahdolliseksi säilyttää yleisön jännityksessä kunnes loppupuolella. Kaunokirjallisuus, mutta täysin vailla korkean Tekovská, kaupunkien aikavälillä. Ja tietenkin, suosio Tärkein sankaritar.

Viimeksi mainitun osalta alusta alkaen tiesin, että brändi "Alice Selezneva" tulee toisaalta auttaa, mutta muut loisi vaikeuksia työtä elokuvan. En vain tiedä (ja eivät vielä tiedä), että siellä on enemmän. Tämä selviää vasta elokuvan jälkeen. Kyllä, kuka on tämä Alice tietää paljon. Miljoonat kopioita kirjoista Bulychev, "The Mystery of Third Planet", "Vieras Future" - kaikki tämä sinänsä pyrkii tuomaan tietoomme elokuvan katsojille. Mutta samaan aikaan, tajusin, että meidän on pakko verrata, että monet jo matkalla Alice ja Gromozeka että voittaa yleisö tulee olemaan hyvin vaikeaa. Kävi ilmi vai ei, näemme kuuden kuukauden aikana.

Vuonna. Vuonna sarjakuva "The Mystery of Third Planet" taiteilija Orlova - Alice luonnosteli hänen tyttärensä. Ja miten te keksi visuaalisen kuvan Alice?

C. Koska työ kuvia maisemia, ikonin muotoilu elokuvan olemme art director Sergei Gavrilov heti asettaneet itsellemme tehtävän: ei seuraa Disney-animaatio. Ei koska se on huono, ei! Disney studio on tehnyt useita mestariteoksia, joka näyttää enemmän kuin yksi sukupolvi katsojia, sekä suuret että pienet. Ongelmana oli erilainen. Olemme nähneet, että monet täyspitkää elokuvaa, joka alkoi ilmestyä näytöissä, hieno yritä jäljitellä amerikkalaisissa elokuvissa. Sama muuten tapahtui silloin ja lasten kirjan kuvitus. Muista, myymälöitä hukkuu kirjoja, jossa se on laadittu, ikään kuin kopioitu kuvasta? Antaa kuvan vailla persoonallisuutta. Samalla olemme oma koulu animaation ja suuri lasten kirja grafiikkaa. Aloimme etsiä siihen suuntaan. Halusimme tehdä hyvin koristeellinen kuva. Kokeillut, maalattu, katseli aikakauslehdet 50-60s, jälleen piirustus. Ja siellä oli grafiikka näet elokuvassa.

Vuonna. Miten ihanaa, että olit ei kannata markkinatilanteessa taipumus ponnahtaa, ja loi täysin eri nykyaikainen sarjakuva elementtejä retro style! Muuten, hieman hankala kysymys. Onko totta, että uudessa elokuvassa käytetään Natalia Guseva, joka pelaa Alice in elokuvassa "Vieras Future"? Hän on lyhyt rooli ääninäyttelemisen?

C. Ajatus saada kopioinnin Natalia Guseva ilmestyi ei niin kauan sitten - vuonna tämän vuoden keväällä. Tässä vaiheessa jo tallennettu jokaisen merkittävä rooli. Kun kaikki toimijat animaatio on kirjoitettu ennen työn alkamista taiteilijoita. Tietenkin, toisaalta se oli PR idea, mutta se ei ole ristiriidassa se, että me kaikki aikaa yrittää tehdä elokuva - palata menneisyyteen. Jotkut kollegani, kun he näkivät ensimmäistä materiaali kritisoi meitä - se ei ole moderni, se on viime vuosisadalla. Minulle tämä reaktio oli kohteliaisuus. Olemme tietoisesti halusi tehdä elokuvan, jossa on ripaus retro. Uskon, että osa Natasha myös lisätä kokeena tässä paletissa. Olemme jo suoritettu oikeudenkäyntiä. Natasha ei ole ammattimainen näyttelijä, mutta hän ei emotionaalinen, ole välinpitämätön. Ja hänellä oli miellyttävä ja ikimuistoisen äänen sointi. No, noin yksi Natasha, jäsennetään, liian aikaista sanoa. Ei, se ei ole liikesalaisuus. On naurettavaa puhua mitään salaisuuksia meille, kun olemme osoittivat koko työmateriaalia Eurocon. Emme vain ole päätetty lopullisesti.

Siellä. Voisitteko kertoa meille suljettu sarjakuvia Eurocon - 2008?

C. Mitä näytettäväksi Eurocon - se ei ollut kovin suljettu. Päinvastoin. Sikäli kuin tiedän, Internet jopa ilmestyi ruudulle ampui puolen elokuva. Minulle se oli kokeilu. En usko, että tässä tapauksessa säilyttäminen elokuvan syvässä salassapitovelvollisuutta näytöt houkuttelisi enemmän katsojia elokuvateattereissa. Kuka haluaa, hän vieläkään. Katsoa, ​​että on niin karkea, "makkara", ja verrata sitä lopulliseen versioon - se on loistava tilaisuus katsojan nähdä, miten, josta se on syntynyt sarjakuva. Muistan lukiossa hän onneksi meni meidän seuran kaikenlaisia ​​kokouksia, kun julisteet luvattiin näyttää työskentelevät materiaalia joistakin uuden elokuvan.
Mutta kokeilu oli minulle seuraavat - kuinka asianmukaisesti näemme miehistö mitä teemme. Miten me "zamylilsya silmissä. Tiedän sellainen ominaisuus, että paras materiaali tunnen näyttää sen jollekulle. Sillä ei ole väliä mitä ihmiset sanovat nähtyään. Itselleni en monet havainnot aikaan show. Joten Eurocon oli osa työnkulkua.

On. Kerro minulle musiikista elokuvaan? Miten työskennellä Rybnikov?

C. Dima Rybnikov ilmestyi hankkeen minulle yllättäen. Hänen edellinen kuva Tein Alexei Lvovich. Hänen kanssaan, olemme sopineet ja "Alice". Mutta jotenkin, aivan alussa, Alexei Rybnikov soitti minulle ja pyysi minua tulemaan studioon. Hän osoitti musiikkia kaksi kappaletta. Pidin musiikista. Kuten elokuvan tuottaja Alexander Gerasimov. Sitten Alexei L. myönsi, että kirjoittaja näistä kappaleista - poikansa Dima. Joten säveltäjä elokuva oli Dmitry Rybnikov. Mutta Alexei L. ei pysy syrjässä ja antaa arvokasta apua lähes jokaisessa vaiheessa työn soundtrack. Dima toimii hyvin innostuneesti, ihmettelen. Hänen musiikkinsa on varmasti valtava osuus aiheuttaa.

Siellä. Kiitos, Sergei, että mielenkiintoinen tarina. Sallikaa minun toivottaa teille ja Alice valtava menestys!

C. Onnea teille. Hyvästi!
------

Sivusto liittyy romanttinen halujen Uksu, olisi , kiitos Sergei Seregina yksityiskohtaisia ​​vastauksia, kiitos hänen kirjeenvaihtaja järjestämisestä haastatteluja, ja toivoo edelleen niiden avulla 😉 seurata syntymän uuden elämän ja hurmaava Alice!

День рождения Алисы День рождения Алисы
Kuvia tulevasta sarjakuva.

Keskustelu hankkeen "Alicen syntymäpäivä" foorumi romantiikan.

Sivusto on projektin "Alicen syntymäpäivä"

Meillä on 3 kommenttia kirjoittaa "Alicen syntymäpäivä on tulossa. Haastattelussa ohjaaja Sergei Seregin. "

Voit myös ilmaista mielipiteensä.

 1. 1 14.07.2008, Pinhead:

  Kiitos Uksu Ba haastattelusta!

 2. 2 15.07.2008, Falcon :

  Suuri haastattelu!
  (Voice Kryssa) nero!

 3. 3 17.07.2008, phantom117:

  Kiitos Uksu - Ba ja Sergei Seregin haastattelusta!

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä