2007 04 marraskuu 2007

Stadium Adler - pieni kuva raportti

Julkaistu: | Filed Under: Vieras tulevaisuudesta , News , Photo Collection |

Dmitry Tokarev (tokarev_d@mail.ru) ystävällisesti joitakin tuoreita kuvia tunnettu stadion Adler. Word hänelle) ...

Anteeksi, että Adler kuvattu episodi "vieras tulevaisuudesta" Opin viimeisenä päivänä minun jäädä sinne. Minun oli löytää aikaa kotona maksuja.
Lyhyen hakuja internetissä antoi tarkat koordinaatit - stadion "Trud", Kirov Street. Jo paikalla se paljasti, että pari kertaa kävelin ohi, mutta vain ei voinut nähdä stadionin pysäköinti, spontaanisti syntyi täsmälleen pääsisäänkäynnin (hermeettisesti sama). Sisäänkäynti stadionin osoitteessa vastakkaiseen päähän - pieni portti, jolla on mahtava merkintä "Koirat on ehdottomasti kielletty". Kuitenkin vain eläviä olentoja alueella oli vain koira, innokkaasti jahtaa ympäri kentällä yllään pehmustettu kouluttaja.

SA401360.jpg

Ulkoisesti stadionin vaikutuksen romahtaa ja laiminlyönti - säröillä ja paikoin ruohottuneet kattaa juoksumatto ...

SA401358.jpg

... Peitetty graffiti seinä, "sama" alusta, johon istui Hyvää ...

SA401362.jpg

ruoho kuoppaa pituushyppy

SA401359.jpg

Vaikka kuoppa on ehkä selitys on yksinkertainen - alan hypyt stadionilla on jo saatavilla, ja päätellen sostonie hiekka on joskus yhä käytössä. Ampua elokuva oli varustettu uudella yksinkertaisesta syystä - palmuja törröttää lähes kaikkialla proho yhdistettynä "tavallinen Moskovan stadionilla", jossa toiminta tapahtui Koba. Tämä oli siedettävä alan johtaja hyppäämällä toiseen päähän stadionin, jossa oli takeita siitä, että oikea toiminta operaattorin proi mikään palim ei saanut laukausta.

Samoin se on kanssa lava, jonka istui Merry - lyttää kirjaimellisesti metriä kummallekin puolelle ja ...

SA401361.jpg

Ja lopuksi - yleiskuva stadionin

11 lokakuu 2007. Adler, stadionin "Trud"
Tokarev DV

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä