2006 09 kesäkuu 2006

Moskovassa järjestetään näyttely omistettu tietotekniikan Venäjällä

Lähettäjä: | Kategoriat: Tiede ja teknologia |

Vuodesta 21-23 06 Moskovassa ensimmäistä kertaa isäntänä kansainvälinen näyttely Interop - 2006, yhteistyöhön Tooran esittelee uudet suuntaukset IT-markkinoilla Venäjällä.

Microsoft Corp. on Pääsponsori näyttelyn koituu-mus sponsoroima turvallisuutta. Yksi mielenkiintoisimmista tapahtumista kongressin Interop Moskovan tulee vuorovaikutteinen Microsoft Security Day (kesäkuu 22), jossa on opetus-listujilta näyttely tarjoaa "livenä" mielenosoituksia tuotteita ja ratkaisuja turvallisuuden Microsoft Security Labs ja yhtiön osastolla.

Kongressi järjestetään myös konferenssi Microsoft Business Solutions for enterprise-ment neuvostot (ERP). Kokouksessa, yritysasiakkaat ovat edustettuina Lena-tehokkaita työkaluja perustuu Microsoft Dynamics optimoimaan kaikki liiketoimintaprosessit, liiketoiminnan analysointi, taloushallinnon ja kaupan, logistiikan ja tuotannon-stvom, henkilöstö ja projektinhallinta, toimitusketjun ja asiakassuhteita.

Näyttely Interop Moskovassa, Microsoft aikoo osoittaa dos tizheniya on tietojärjestelmien turvallisuutta Microsoft Security Day ja turvallisuus konferenssi.

Tällaiset huomiota Microsoftin turvallisuutta ei ole sattumaa. Se on tulosta-tat pitkän aikavälin strategiaa rakentaa turvallisia tietojärjestelmiä - Trustworthy Computing, yhtiö teki vuonna 2002.

Microsoft on jo pitkään ollut mukana kehittämässä ja luomiseen turvallisen tietojärjestelmän ja aikoo esittää tietoturvaratkaisuja loppukäyttäjien tietokoneita, ja yritysasiakkaille.

Format Microsoft Security Day antaa kävijöille vain yhdessä päivässä oppia kaikkea dos tizheniyah yritysten tällä alalla. Osana Microsoft Security Day on ilmoittanut, uusien tuotteiden Microsoft, parantaa turvallisuutta organisaatiot. Joukossa: uuden sukupolven palomuuri ISA Server 2006, mnogoyader-ny server kompleksi seuraavan sukupolven anti-virus ja roskapostin Microsoft Antigen 9 ja käyttöjärjestelmä Windows Vista.

Päätös Microsoft Antigen 9 avulla yritysasiakkaat samanaikaisesti käyttää jopa kahdeksan alv scan moottorit eri valmistajilta yhteen yksikköön parantaa suojaa. Tämä ainutlaatuinen tekniikka tuo anti-virus ja anti-spam suoja cor-söt uudelle tasolle. Windows Vista -käyttöjärjestelmä tarjoaa yrityksille ja loppukäyttäjille ennennäkemättömän päätöksestä tietoturvaintegraatiota alustan ja luotettavat virustorjunta.

CNews.ru

Kommentit on suljettu.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä