2006 16 toukokuu 2006

Kasvitieteellinen puutarha Venäjä esitti esihistoriallinen mänty

Lähettäjä: | Kategoriat: Tiede ja teknologia |

Фото: www.anbg.gov.au Kasvitieteellinen puutarha Venäjä sai tämän lahjaksi taimi mänty vollemskoy, ihmeellisesti säilynyt vain yksi paikka maailmassa esihistoriallisista ajoista lähtien. Lahja -rahasto teki suojelu ja lisääminen relikti kasvi "Wollemi Kansainvälinen" / Wolleme International /. Sen löysi tutkijat vuonna 1994 Australiassa, vuonna kanjoni Blue Mountains. Tähän asti on ajateltu, että vollemskaya mänty katosi 95000 vuotta sitten.

Viimeisten 12 vuotta, kasvattajat pystyivät paitsi tutkia kaikki puut kanjoni, ja he kääntyivät sen noin 100, mutta myös kasvaa lastentarha on yli 5000 taimia. He lahjoittivat kasvitieteellinen puutarha Australiassa, Japanissa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Vuonna 2005 ensimmäinen järjestettiin jopa huutokauppa "Sothebyn" ainutlaatuinen myynti kasveja. Hinta oli EUR 2,700.

Uutiset Tiede

Kommentit on suljettu.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä