2006 10 kesäkuu 2006

Virtuaalinen kierros paikat kuvaamisen "Vieras Future".

Julkaistu: | Filed Under: Vieras tulevaisuudesta , News , Photo Collection |


Kirjailija ja valokuvaaja: Sergey Kursaal
Määrätä Izbor

Major täysimittainen tutkimus toteutettiin Moskovan keskustassa, lähellä Arbat Khamovniki ja lähellä patriarkan Lammilla. Näistä paikoista ja alku.

Vuodesta metroasema "Smolenskin" cross Arbat pitkin raha päästä taloon kuja 28, joka tunnetaan myös nimellä Building 44 Alley Sivtsev Vrazhek (Kuva 001). Tässä talossa kuusi opiskelijaa "B" ja Alice katsoi Kohl. Zaydёm kaari ja me käänny oikealle, tulee toinen pieni kaari (kuva 002). Siellä merirosvo Kryss odottaa Kohl. Ottaa kaari povernёm vasemmalle ja löytää itsemme pihalla (kuva 003). Kesti yhteydestä Ishutina rottien ja sitten Alice.

Rahat takaisin kujalla ja mennä pidemmälle, leikkaa Glazovskaya kaistaa. Täällä, talon takana sijaitsee perekrёskom (004 mm) pääosissa Julia Sieni huoneisto. Jos katsotte taaksepäin (kuva 005) vasemmalle voit nähdä kaunis rakennus, jossa pylväät. Nyt kuitenkin on remontissa. Ohi rakennuksen, juoksi läpi risteyksen Julia ja Alice, jonka jälkeen jahtaavat poliisiauto. Mutta menemme eteenpäin, loppuun kuja Money. Täällä, risteyksessä enemmän ja vähemmän Lёvshinskih kujia lapsille 6 th "B" etsiä Alice tuli kotiin kaaria 7 pieni ja tungosta Lёvshinskomu alley lähellä aidan toisella puolella (kuvat 006 ja 007). Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta. On kehys, joka ei ole sijoittunut elokuva (valokuva 008-1). Taken se oli oikeassa, talon lähellä on 7 Vertaa. (Kuva 008).

004.jpg 005.jpg 006.jpg 007.jpg 008.jpg 008_1.jpg

Palaamme takaisin ja me käännymme Suuren Lёvshinsky kuja. Mennään kotiin ja toinen vasemmalla puolella on pieni, kaksikerroksinen rakennus. Tämä on sairaala (Kuva 009). Vuodesta aikaisin aamulla pelossa merirosvot, pakeni Julie ja Alice. Kulmasta sairaalan (Kuva 010) He alkoivat harjoittaa poliisiauto. Ja he ajoivat sen risteykseen Clean Lane (011 kuvat) ja hieman Pure Lane (012 mm), kunnes tyttöjä katosi ajotieltä vasemmalla. Mennään vähän pitkin Clear kaistalla ja vasemmalla on rakennuksen kaari (kuva 013). Täällä, Alice tapasi kaverit 6 "B".

009.jpg 010.jpg 011.jpg 012.jpg 013.jpg

Palautumassa, Mennään hieman pitkin Grand Lёvshinskogo kaistalla ja vasemmalla kaistalla on enemmän Mogiltsevky. Siellä Fima käveli koiran (kuva 014), tapasi täällä Julia ja Alice (kuva 015). Tällä kaistalla kaverit juoksivat talon Julia (Kuva 016). Lopussa kuja näkyy pitkä valkoinen talo. Hänestä jo sanonut tässä talossa vuokrannut asunnon Sieni Julia, Julia meni ulos ikkunasta huoneen juuri tällä puolella (kuva 017). Mennään kujan päässä, me käänny oikealle, Plotnikov Pereulok. Oikealla on talo 4/5. Talo on erittäin hyvin nähtynä ikkuna huone Julia Sieni (Kuva 018).

014.jpg 015.jpg 016.jpg 017.jpg 018.jpg

Pitkin Plotnikov Pereulok päästä leikkaa Gagarin kadulle. Tässä on talon 28, jossa ne kuvattiin sisäänkäynnin talon Julia Sieni (Kuva 019). Että se tapahtui - vuokrata asunto samassa talossa, lukittu - toisessa. Tule mukaan Gagarin katua, pääsemme talon 23, s. 1, zaydёm kaari ja löytää itsemme pihalla. Tällä piha Fiman meni kouluun ja Kohl kun Fiman sanoi Kohl, hän tapasi Alice (kuva 020).

019.jpg 020.jpg

Mennään hieman varrella Gagarin kadun risteykseen kanssa Starokonyushny Lane. Sieltä voit kävellä pitkin Starokonyushny Lane risteys vanhan Arbat. Oli puhelin koppi, josta kutsuttu Fiman Cole varaamalla (021 kuvat).

021.jpg

Mutta takaisin Gagarin n kujalla. Ottaa hieman enemmän, voimme saavuttaa risteystä Big Afanasievskiy kaistaa. Kääntämällä vasemmalle ja kävele hieman, joudumme lähellä paikkaa, jossa sosoyalas "keskustelu" Alice Ishutina ja opiskelijat 6 "B". Ja missä oli Ishutin joka turvautuu valheita tuella mielofon. (Kuvat 022-025). Lopulta Ishutin häpeällisesti pakenivat, piiloutuvat nurkassa talon 10 Nashchyokin Lane (026 kuvat).

022.jpg 023.jpg 024.jpg 025.jpg 026.jpg

Palautumassa, Mennään yhdessä B. Afanasevka ja sitten pitkin Chertopolskogo kaistalla ja uloskäynti kadulle Prichistenka. Aivan vastapäätä talon itsellemme 7. Pitkin aidan käynnissä Alice, ennen ylittää kadun (kuva 027). Täällä pakeni merirosvot (kuva 028 ja 029). Me käänny oikealle, Mennään yhdessä Prichistenki. Aivan vieressä leikkaa Hruštšovin kaistaa. Tämä perkrёstke Alice alkoi kulua kadun ja koputti vaunuun (Kuva 030).

027.jpg 028.jpg 029.jpg 030.jpg

Palautumassa, Mennään kadulla aukiolla lähellä Prechistenka Metro Kropotkinskayan. Se poistaa monia jaksoja. Siellä Kohl piiloutunut merirosvot kaupassa, "Milk" (Kuva 031), ja merirosvot täällä, ja Julia Alice loppui (kuva 032). Ja tässä on kuvattu kuvamateriaalia, että tuli ensimmäinen elokuva (Kuva 033).

031.jpg 032.jpg 033.jpg

Siirrytään Prechistenka ja mennä yhdessä Gogol Boulevard leikkaa Gagarin kadulle. Täällä merirosvot hyppäsi katoille kulkee autoja (kuva 034). Zaydёm Boulevard ja Mennään hieman. Sen sijaan leikkaa kaista Sivtsev Vrazhek portaikko, joka laskeutuu Fiman ja Kolja (Photo 035), ja penkki, jonka takana oli piilossa Kohlin Naurua (kuva 036). Se oli keskustelun söpö merirosvo Rutkiewicz (Kuva 037).

034.jpg 035.jpg 036.jpg 037.jpg

Hieman kuja Sivtsev Vrazhek ja me käännymme Suuren Afanasevka kuja. Täällä merirosvot ajoivat Coley (valokuvat 038-041). Mennään pitkin Grand Athanasioksen kaista tulee ylittämään Arbat ja lähteä Novy Arbat, toistaiseksi. Kalinin Avenue. Siellä oli myös kuvattiin muutamia jaksoja (kuva 042).

038.jpg 039.jpg 040.jpg 041.jpg 042.jpg

Saavutamme Arbat aukiolle, Novoarbatsky tulee ylittää tien ja löytää itseämme Nikitsky Boulevard. Tässä episodi kuvattiin tapaaminen Kolya merirosvot Sadowski. Kuvat (043-045). Mennään yhdessä Nikitsky Boulevard Square Nikitsky Gate ja hieman Mennään varrella Nikitskaya kadulla keskellä strontiumin. Täällä, risteyksessä kanssa Kalashny kaista, Fiman Korolyov katseli Pauline ja täällä oli ensimmäinen kokous elokuvan Kolya ja Fiman (valokuvat 046, 047).

043.jpg 044.jpg 045.jpg 046.jpg 047.jpg

Palataan aukiolle ja Nikitsky Gate Mennään vasemmalla puolella Boulevard leikkaa kadulle malaya Bronnaya. Oli aita, jonka kautta hyppäsi Alisa (Kuva 048). Hieman kauempana, oikealla käänteinen katu, takana teatteri, on talo, jossa kaari. Tässä kaari Kohl juoksi, paeta merirosvot. Lähellä tätä kaaren rotat hyppäämällä sen yli lähteä "Zhiguli" (kuva 049).

048.jpg 049.jpg

Mennään hieman pitkin katua Malaya Bronnaya, me käänny vasemmalle ja mene ulos pihoilla Spiridonovka. Me käänny oikealle ja mene alas kadulle leikkaa Suuren patriarkaalinen kaistaa. Siellä Fima ja Nick Sadowski juoksi kotiin Kohl Gerasimov (Kuva 050). Mennään vähän enemmän ja pääsemme leikkaa Vspolny kaistaa. On monia jaksot kuvattiin. Tämä harjoittamisesta merirosvot tytöille, ja törmäys kuormaimen Naurua ja nauru kiipeilyseinä talon, ja kokouksen Martha pakeni oppilaat 6. "B". (Kuvat 051-053).

050.jpg 051.jpg 052.jpg 053.jpg

Me käänny vasemmalle Vspolny kaista Mennään hieman ja jätti Rakennukseen tulee 14 (054 kuvat). Kesti Alice etsimään Kolin ja merirosvoja. Mennään hieman pidemmälle ja vasemmalla näyttää School (Kuva 055). Tämä on koulu 1239, entinen. 20-I. On monia jaksot kuvattiin.

054.jpg 055.jpg

Palautumassa, Mennään patriarkan Lammilla, me käännymme Malaya Bronnaya, pääsemme Spiridonievsky kaistaa vasemmalle ja pitkin povernёm Spiridonievsky ja Big Palashevsky kujia pääsemme teologisen kaistaa. Siellä kuvattiin sisäänkäynnin talon, jossa hän asui Kohl tuli tänne Fiman (Kuva 056). Sen sijaan 12 teologian, hän on koti 8 B. Palashevsky Lane (057 kuvat). Täällä, Alice juoksi pyrkiessään merirosvoja ja Kolya. Pitkin B. Palashevsky kuja, ohi talon 8 (Kuva 058) 10 ja 10. House parhaillaan rekonstruoida.

056.jpg 057.jpg 058.jpg

Tämä kaikki on hyvin tunnettu paikkoja tässä osassa Moskovassa, missä jaksot kuvattiin elokuvaa.

Muita paikkoja.

Jos menet metrolla Maroseika "China Town", joka saavutti kotiin 14 ja menee outoa puolella risteyksessä kanssa Armenian kuja, voit nähdä kuvan (kuva 059). Tämä peyzazhik melnul alussa 3-sarjan.

059.jpg

Talo aikakoneen.

Maanalaisen "Color bulevardilla" mene Samotёchnoy Square, käännä se ja mennä pitkin katua Samotёchnoy. Toinen kaista vasemmalle - 2-st Volkonsky kuja. Me menemme nyt hieman pitkin kaistaa oikealle ja nähdä joutomaa, aidattu (Kuva 060). Tässä paikassa oli koti 8. Tässä vuokrannut talon, jossa muka oli aikakone. Vastapäätä House 3 kaari. Se tuli Polina (Kuva 061).

060.jpg 061.jpg

Kosmozoo.

Kosmozoo ammuttiin kasvitieteellinen puutarha. Tämä koivu ripustettu mielofon (Kuva 062). Ja jotain tällaista (kuva 063) on siepattu Hyvää mielofon.

062.jpg 063.jpg

Oppitunnin Physical Education. Stadium.

Oppitunti Physical Education kuvattiin stadionilla "Trud" Adler (kuva 064). Juoksumatto (Photo 065), alan pituushyppy (Photo 066), Tribune, jotka olivat merirosvoja ja Martha Skryl (067 kuvat). Kyllä, ilmeisesti, kun hypätä 6-20, tässä kukaan muu ei hyppää .... (Kuva 068).

064.jpg 065.jpg 066.jpg 067.jpg 068.jpg

Täällä, kuten kaikki ....

***

PS kirjoitti Cher

Minulla on vielä kuva kotona CF

Дом с машиной времени

***

Katso. Myös työskennellä yksin, " Vieras Future - ennen ja nyt "(fotoatlas Moskova)

Meillä on 12 kommentteja ennätys "Virtuaalinen kierros paikat kuvaamisen" Vieras Future. ""

Voit myös ilmaista mielipiteensä.

 1. 1 06.06.2006, Izbor :

  Sergei, kiitos järjestelmällinen ja huolellinen.
  hatut pois.

  ehkä se on ensimmäinen kerta, kun kuulin monilta näistä paikoista.
  ja 043-047 pistettä - kaikki lentää pois.
  Käyn näihin paikkoihin päivittäin, ja nyt on käynyt ilmi, merirosvot Kohl odottaa)))
  Vau, he saavat minut kiinni 😀

 2. 2 06.06.2006, Sergkurz :

  No, itse asiassa, monin paikoin tiedettiin minua. Ja tätä kirjoitettaessa, lisätä jotain kannalta kuvauspaikoista. Lisätietoja löytyy foorumilla:
  http://romantiki.ru/forum/viewtopic.php?p=8709#8709

 3. 3 07.06.2006, Fenrir:

  Joka tapauksessa - hyvää työtä, Sergei. Kiitos!
  PS Olisi kiva, IMHO, luoda aina läsnä virtuaalisia atlas of "gibovskoy" Moskova. Esimerkiksi muodossa karttojen Moskovan joka merkitsi paikalla ammunta. Klikkaamalla yksi näistä kohdista epäilyjä kytketty Photo - "film frame / saman tänään."

 4. 4 07-06-2006, Izbor :

  2 Fenrir

  joka häiritsee? Kaikki on sinun käsissäsi.
  Älä atlas julkaisee sen täältä.

 5. 5 08.06.2006, Fenrir:

  2 Izbor
  Täällä, IMHO, kortti kädessä moskovalaisten - he tietävät maastossa paremmin.

 6. 6 08-06-2006, Izbor :

  - Anteeksi, Gruppenführer - sanoi Stirlitz - mutta me, Neuvostoliiton vastavakoilu upseerien perunat eivät lähetä!
  - Voi, Stirlitz ikinä mitään ja keksiä, jos vain perunoita ei mennä ..

  ***

  Se huvittaa minua tässä asennossa, "Tule, viihdyttää!"
  joten ihmiset ovat sinulle posuetites, ja minä pureskella popcorn sohvalla.

  "Moskovalaiset kortti kädessä - he tietävät maastossa paremmin"

  kiitos työn Sergei (ja sen edeltäjien), valokuvaus maasto sinulla on nyt. Kävelymatkan päässä mennä ei ole enää tarpeen. Kuvia vanhojen Moskovan näyttävät jälleen parempi kuin Internet, mutta ei jalkakäytävillä. Joten mitä estää sinua?

 7. 7 08.06.2006, Izbor :

  Tarkistus: Stills, ei kuva vanha Moskovassa. Atk-niin siellä jooko?

 8. 8 08.06.2006, Fenrir:

  Valitettavasti tietokone takapuoli, jotta erityisen pitkä (mukaan lukien tietoni html) se ei toimi.

 9. 9, 12.06.2006, Svjatogor:

  Hyvä sinulle, Sergei, joka pystyi keräämään kaiken materiaalin yhdessä. Odotan ja muistan, et näytti pravkticheski kaikissa näissä paikoissa. 😉

 10. 10 14.02.2007 Vlad:

  Hyvä päivä !!! Nykyään se on, eilen, meni Moskova (hän ​​asui Lipetsk), kävi läpi "paikat sotilaallisen kunnian." Kiitoksia paljon! Löysin kaikkea halusin. Ainoastaan ​​koulu ja nyt olen 20, ja kutsui Chertolskaya Chertopolsky kaistaa, kun taas toinen Volkonsky Mielestäni mitään muistuttaa vasemmalle tai en ollut harkittu.

 11. 11 14.02.2007, sergkurz :

  No, koulu on oikeastaan ​​kaikki sama on nyt 1239-I, ja oli kerran 20. erityistä. (Special koulut on ollut omat erilliset numerointi). Ja jossa ei Chertolskaya kaistaa?

 12. 12 15.02.2007 Vlad:

  En väitä, juuri kysyi kaksi naista tulossa ulos portista, "Mikä on koulu?" Ja oli yllättynyt kuullessani: "Kaksikymmentä" :) ja Chertolskaya kaista ... in "virtuaalinen kävellä" ChertoPOlsky. " Moskovalainen, joka kysyin missä ChertoPOlsky kaistaa, pikku loukkaantunut ja painotti.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä