2006 25 huhtikuu 2006

Natalia Murashkevich (Gusev)

Julkaistu: | Kategoriat: Näyttelijät , Vieras tulevaisuudesta |


Vierailijat tulevaisuudesta. TOIMIJAT
guseva.jpg

Natalia Murashkevich (Gusev)

elokuva - Alisa Selezneva

Eräänä päivänä vuonna 1983 luokassa, jossa hän opiskeli Natasha tuli johtaja elokuvastudio. Gorki. Hän pyysi opettaja antaa studio tytöt ovat hyvin lukea runoutta. Kuten Natasha oli yksi parhaista opiskelijoita, se on aivan luonnollista, että valinta osui häntä. Tämän seurauksena tyttö näytteli 10 minuutin lyhytelokuva "Dangerous nonsense" tilaama SAI.

Tuona kasettikopioinnissa huomasin hänen Oganezovich johtaja Pavel Arsenov, hankki johtavan roolin sankaritar Alice Selezneva vuonna lasten fantasia elokuva "Vieras Future". Rooli Alice Selezneva oli kuin luotu juuri Natasha.

Natasha hahmo Alice Selezneva tuli idoli nuorille. Ironista kyllä, vaatimaton, hoikka tyttö lyhytkasvuisia jossain vaiheessa oli tuhansia faneja. Hänen elämänsä muuttui täysin. Piittaamattoman, viisitoista Natasha oli vastattava uusi nimi, nimikirjoituksia matkalla kouluun ja pelata hyvin erilainen kuva tyttö.

Koulun jälkeen, ennen Natasha ei ollut kysymys, joka on. Hän oli lopulta pystynyt täyttämään hänen lapsuuden unelmansa - opiskella biologiaa. Natasha pääsi Institute of Fine Chemical Technology osasto "biotekniikka". Valmistumisen jälkeen, Natalia meni töihin Institute of Epidemiology ja mikrobiologian. Gamal.

Vuonna 1993 Natalia naimisissa. 14 joulukuu 1996 hänen tyttärensä syntyi.

Elokuvat:

Ääni:

  • Cartoon "Alicen syntymäpäivä" (2008) - kapteeni Starship Richard.

(1984) Lisätietoja Natalia E. Murashkevich (Guseva) voit seuraavista materiaaleista:

[Rutube] 3e33dbb006dcbb741d42f58df21b2cb5 [/ Rutube]

Pieni valokuva-albumi Natasha

Палец в рот не клади... Микробиологи за работой

Наташа с собакой Мурашкевичей


.

Kuvat 2009.: vieraita oppinut Kremlin salaisuus.

Kommentit on suljettu.

Flash aika Widget Kirjoittaja East York kirjanpitäjä