Έλενα Metyolkin

Οι επισκέπτες από την μελλοντική ημερομηνία. ΦΟΡΕΙΣ

Елена Метёлкина

Έλενα Metyolkin
(στην ταινία - Pauline)

Φιλμογραφία:

  • 1981 - «Μέσα από αγκάθια στα αστέρια" - Niya
  • 1984 - «πολύ σημαντικό πρόσωπο" - Ιρίνα
  • 1984 - "The Guest από το Μέλλον" - Pauline
  • 1992 - «Το Touch" - Όλγα Maltseva
  • 2011 - Μια απλή θηλυκό ευτυχία - Mama Νίκη

Υλικά για την Έλενα Metyolkin:

Επιστροφή στην ηθοποιούς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να αφήσετε ένα σχόλιο.

widget φορά δημιουργήθηκε φλας από East York λογιστή