2010 22 januari 2010

Jevgenij Gerasimov. Intervju

Publicerad: | Kategorier: Skådespelare , intervjuer , nyheter |

Textversionen av videointervju som ingår i utgåvan av filmen "Gäst från framtiden", en restaurerad «Twister Digital Video» 2006 (Detta är det bästa alternativet vid tidpunkten för restaurering).

Евгений Герасимов

I filmen, fick jag av gatorna.
Efter skoltid, Sala, och kanske till och med en översittare, har vi uppmärksammats av assistent med "Mosfilm". Och hon uppmanade oss att synas. Detta är hur, av en slump, efter - Jag har ingen familj, inga släktingar i konsten där - vi var på "Mosfilm". Och sedan dess har jag har från "Mosfilm kan inte förmå mig att riva. Sedan miniatyr, Shchukin School, Teater Majakovskij ... Då Högre kurser av styrelseledamöter, bio, radio, tv, animation, dubbning, presentationer ... Och sedan, du ser, förde ödet mig till Moscow City duman ersättare till det frodigt av ordförande för kommissionen för kultur - Folkets Artist . Och nu mer och tillförordnad ordförande i Unionen Cinematographers.

Skådespelare redo vid scenskolan.
För mig, de första stegen på bio när jag var fortfarande tolv år, stod det klart att min huvudsakliga yrke, agerar - hon teater universitet. Och övningar och öka deras professionella status i teatern uppnå en högre nivå. Det vill säga, om du är en teater skådespelare, du kan arbeta i teatern, kan du vara i filmerna. En Shchukin - eftersom det första jag bodde nära, bodde jag på Plyushchikha Arbat - det kan sägas, mitt hus var. Och jag är väldigt förtjust i teater Vakhtangov älskade aktörer teatern, som för övrigt många sköts alltid i filmerna, och, enligt min mening, var den mest populära med våra kritiker och, viktigast av allt, publiken.

Min dröm - en saga.
Jag har alltid velat spela i en saga. Det vill säga, för min skådespelarkarriär, jag har nästan en filmkarriär i olika genrer har olika roller. Men något så fantastiskt som jag särskilt gillade som barn, med tanke på att jag började agerar i high school ... och när han kom till "Mosfilm" studio på Gorkij - det Rowe filmade många andra berättare ... Fantastiska landskap! Och hela tiden jag ville ett mirakel. I filmen, jag gillar mirakel, jag är ledsen att de är nu mindre och mindre i vår inhemska filmen (förresten, på teatern, alltför). Och som ett mirakel ... Vi var vänner med Paul Arsenov tillsammans tog upp en kreativ förening "Rook." Och så kom den typ av saker - han bjöd mig till rollen som roboten Werther. Jag är väldigt glad. Vi dopridumyvali roll go - som ett resultat hon blev kär i många, många tittare.

I "Gäst från framtiden" Jag var inbjuden till direktören.
Det var ett erbjudande Paul Arsenov. Han säger, "Jack, kom igen vi ska komma fram till en sådan hjälte här." Jag säger: "Vad?". - "Ja, det här ..." (penetrationsängsligt uttryck -. Ca Sovyonok). Och vi började komma upp med det. Så han kom.

ROBOT Werther uppfinner direkt på plats.
Det är mest intressant för en skådespelare, när du kan komma med, att drömma. Detta är för övrigt en vana schukintsa - Inget att göra någonting. Gör observationspassagen övervakning av människor, djur, i denna situation - roboten (roade halv leende -. Ca Sovyonok). Vad tror du en robot? Här har vi presenterat här - "mänskliga" robot.

Werther var en robot-human.
Men jag tror att vi har gett inte bara de mekaniska saker. Vi gav honom mest - hjärta, hjärta. Och bevis på detta var en scen. Jag åka buss efter filmen. Och en sådan patsanenok söt, med en bandagerad hand tydligen putsade ... med sin farfar, som synes, körde. Och han säger: "Min farfar, var en läkare något bra, han gjorde mig en stor hand!". Farfar säger: "Ja, ja." - "Lyssna, du måste fråga för att bota roboten Werther". Tja, jag verkligen - ett balsam för själen! Det är synd att det inte fanns något att ge barnet, men ändå ... Och dessutom! Santa säger till honom: "Nå, hur? Du förstår, roboten - han är en robot, han är inte en människa ". Han (. Pojken - ca Sovyonok) säger: "Varför är min farfar den mest mänskliga robot!". Det uppenbarligen ändå lyckats oss.

Låt oss komma ihåg direktören.
Jag vill ändå säga några ord om Paul Oganezoviche Arsenova som en fantastisk konstnär, en man som visste hur man ser och vacker, och verkligen andliga. Det var en mycket kreativ person. Vi är på uppsättningen ... det var som en teater. Vad behagar - minns arbete Paul Arsenov, "King Stag" och många andra - att denna atmosfär när snabbt, kan vi säga mekaniskt går skytte, och atmosfären av kreativitet och skapande av denna gemensamma. Många är födda i området. Det var en gemensam skapelse med kraftfulla film potential.

"Gäst från framtiden-2" kan vara möjligt.

Jag tror att många filmer och många tecken som jag spelade, kunde vara, skulle kunna vara, bör fortsätta. Men det är inte säker på att det kommer. Jag en gång, när handlat i "Petrovka 38" i "Ogareva, 6", sa jag till Julian Semenov, även säga att vi måste fortsätta hjältar. Då var det en mycket älskade hjältar. Det är för dem att göra var att visa, tror jag. Idag skulle det vara möjligt att fortsätta berättelsen. Tyvärr är de inte alltid på samma nivå som källan, är inte alltid ... men det kan vara intressant, särskilt stora aktörer som arbetar i "Gäst från framtiden." Nej det finns inget flöde av karaktären. Ingen.

I den moderna versionen av "Gäst från framtiden-2" specialeffekter bör vara liten.
Du vet, då kanske det inte var så mycket - och slående visuella tricks. Det var inte utvecklat dator filmkonst. Men jag skulle inte verkligen vill göra mål den här filmen är datoreffekter. Jag tror att om denna film var så nära som möjligt till det format, som gjordes när Arsenova och alla kreatörer, idag skulle ha orsakat ännu större intresse. Naturligtvis även med dagens teknik, men att de inte har företräde framför skådespeleri. Ovanför mänskligheten.

NY GENERATION väljer att inte Pepsi.
Den nya generationen väljer vad han visar. Det faktum att han åläggs. Jag tycker synd om dagens generation, som alltid ställer vad du säger. Det är därför den här filmen skulle vara en fortsättning på de hjältar som var då. Och jag tror att ... Faktiskt, jag är säker, och film och tv och teater - de är lite vridning till insikt om att vi förlorar en generation förlorande kultur, förlorar berättelsens filmisk förlorar vår mänsklighet. Ingen person (Jag säger inte - hjältar) på skärmen för den person värdig imitation. Hjältarna av den här filmen kan vara de karaktärer som kan efterlikna.
_ _ _ _ _

I skapandet av artikeln deltog:
Sovyonok - textlayout;
La Hire - ger författaren av den ursprungliga videon, skärmdump.

Lämna en kommentar

Du måste logga in för att lämna en kommentar.

Flash Widget tid Skapad av East York bokhållare