2014 17 november 2014

Reise mislyktes

Publisert: | Kategorier: Prosa |

- Og hva jeg skal si? Reise er ikke mulig. Beasts sanket lite ...
TTP

Sergei Ivanovich ringte meg på den første dagen etter vår tilbake.
- Hva Igor Vsevolodovich mankiruya deres umiddelbare ansvar? Ødsle bort folkets penger? - Circled nervøst så rasende humle, kontor femten minutter, Osipov lørdag, etter å ha hvilt pannen i hendene. - Hei, Igor, Igor, hvordan kan du la meg ned ...
Jeg hadde audacity og spurte:
- Hva skjedde, Sergei?
Selv om vel klar over - det. Og jeg venter på denne samtalen for den siste uken. Selv når operert tredje kaptein. Forresten, den uunngåelige juling fra sine overordnede - flott for meditasjon og kampsport nær dem forhold. Når du vet at du snart vil være ansikt til ansikt med en sint Osipov, til utsiktene til sine egne hender drepe en av de legendariske heltene fra de humanoide raser, fire cavalier Gold Star skremmer har liksom halvhjertet.
- Hva skjedde? - Whisper på en pust Osipov spurt. Og knurret: - Dyr hvor?!
Jeg ønsket å fjerne speilet fra veggen og show - der, men ombestemte seg. Jeg må leve i minst fem år og snakke en gal barnet til å gjøre en karriere innen biologi. Vanligvis i vitenskap, selvfølgelig, men i biologi - i særdeleshet.
- Her, - kommet inn i lommen min, jeg satt på bordet skjerfet fersken dress.
- Cute - ut av det i hendene og er tydelig kjøles ned, administrerende knurret. - Barnebarnet ta bort. Spider ... edderkopp - det er bra. Men nok! - Han slo neven i bordet.
Jeg stille plassert foran ham på bordet notering listen over importerte dyr. Govorun var ikke blant dem, sa han i går at: "Fuglen talker annerledes sinn, oppfinnsomhet og rett til selvbestemmelse", og fløy bort. Takk første kapteinen tilbakeringing kveld at fuglen kom trygt.
Listen var uanstendig Kuts. Kutz og trengende.
- Scribble at hans - sa Osipov, jabbing røkt spikeren i utskriften - du, Igor, ta. Fra synd. Jeg hver mus som du tar, i møte husker! Og enda en av de tre ... - Sergei stønnet ganske huske hamsteren med en tom planet - virkelig morsomme små dyr, et slags spill evolusjon.
- Du, Igor, tror ikke at nå prooretsya gammel drittsekk, og alt vil roe ned. Jeg vil straffe deg ... Jeg elsker deg, drittunge, så straffe deg jeg zarecheshsya in Space Sheriff spille! Du har sendt en forespørsel om evridikary?
Jeg grøsset. Paviljongen, som gjengir de geofysiske forholdene i Eurydice og tåler minst en lukket biocenosis, ventet vi fem år. På slutten av fjoråret kom til slutt en positiv respons, men Pavilion lovet å bygge bare ett av de jordiske grener Kosmozo. Eller, i vår eller i Melbourne.
- Riktig grøsser! Ditt oppdrag, heller, fylle zoo på sine resultater, var å være den siste avgjørende faktor når du velger et nettsted for paviljongen.
Chef tilbake krum, hodet i hendene. For ham, det faktum at vi var igjen uten evridikariya, også, var en slags en katastrofe. Jeg så en ekte samlerfortvilelse, som helt fra under nesen trakk en fremtid perle eksponering.
- Kortere! Gjør hva du vil, men det innen mandag, dusinvis av nye dyr boltret seg i burene!
- Dozen - bringes sammen med? - Jeg tok en sjanse til å avklare.
- Dozen - et dusin mer! - Bjeffet Osipov. - Og hvem vil bli notert, vil han sitte i stolen min og vil styre dette galehuset alene, og ikke i femten år, og i den samme mandag!

- ... Det er noe sånt - jeg kastet opp hendene.
Alice snuste guiltily, og medfølende. Hvit Twins igjen kaldt og hele skolen perezarazhali biologiske stasjon på Giraffe inkluderende. Bra min pets våre lokale virus vil ikke holde seg ...
Jeg fikk en blemme med piller og ga datteren:
- Voksen jente, en biolog, og medisinering bare etter å ha drukket sju påminnelser. Hvor er bra?
- Jeg rettet, pappa! - Mistenkelig lydig sa barnet og løp inn i stuen, sammen med piller og et glass av min gamle comm, Jeg har lenge vært brukt som en backup notebook.
Fikk ideen, gjorde jeg ikke, fordi bildetelefon skjermen lyser opp og tilbød seg å ta en samtale på min sverget venn - Professor Mitchell Petranovskogo fra Melbourne.
- Vel, Igor, du har valgt fargen på t-skjorte? - Muntert spurte Petranovsky, stryke skjegget - luksus, buskete, grønn av misunnelse har dødd.
Jeg stønnet.
Vi argumenterte med Mitchell. På evridikary, mer presist, om hvem som skal få det. Ja, ja, som en gutt, vet jeg selv! Petranovsky hvis de mister lovet å barbere skjegget, og jeg, i mangel av vegetasjon på forsiden av hodet (på pannen Mitchell gjorde ikke forsøk), lovet å bære en t-skjorte med påskriften: "Prahfessor dekket selv!". År. År for å bære denne dumme skjorta.
Dermed den forestående katastrofen var ikke bare uunngåelig, men også svært skammelig.
- Purple vil - Jeg sa med hat. - Spotted!
- Fargen på himmelen? Hood - sa Mitchell og frakoblet.
Alice kom tilbake inn i rommet.
- Pappa, jeg må fly litt her ...
- Hvor skal du? - Jeg sa strengt. - Og du trenger ikke akklimatisert, en kald, som fortsatt fly?
- Pappa! - Jeg kan ikke argumentere med henne når hun gjør øye sånn. Ærlig talt, ærlig disse øynene. Jeg ville ikke vite hennes datter - ville ha trodd. Men her vet lite. Vi har fortsatt ikke er i stand til å gi opp, men det er bare unyttig ... - Ikke langt, i New India, på etnografisk festival! Jeg trenger for prosjektet veldig mye. Pappa, trenger du ikke vil at datteren skal lagging i etnografi?
Jeg bare slo ut med hånden. Har kommet til en skammelig breking i stil med "Se på meg! Det var hjem til middag! "Og så videre mener helt miste ansikt. Og lagret noen illusjon av undervisning myndighet.
- Jeg elsker deg pappa! - Aleesk virvelvind feid ut av rommet.
I noen gammel bok jeg leste om en gutt som plaget han forgjeves kasting, om han hadde blitt innkalt for å svare ulærde leksjon, og bare stirret ut av vinduet, ikke tenke på problemet. Jeg bestemte meg for å følge hans eksempel. Jeg ser hvordan avgjort i stasjonære celler helt ny, pakket bar og satt legge en artikkel for "Herald of RS".
Og da det begynte.
Den første skjermen vises første kapteinen og sa at nå sender meg fire pneumatiske Talkers egg. Vår talker, blir returnert til ham ikke bare én, men med familien.
- Og jeg vet ikke hvordan de skal ta vare på nyfødte pratmakere - Kaptein spre hendene hjelpeløst. - Hvor det hele ta dette ... hunden rose sirup? Hjelp, professor?
I denne første så kløktig skjeling som tar hans ord til pålydende, og kunne ikke ha en baby. Selv om menneskelig, men pratmakere. Men jeg var mer opptatt av andre ting.
- Er du sikker på at du sender den ved pneumomail ikke vondt embryoer? Og enda mer - den romlige post?
- Professor - bebreidende det første kaptein - du tror dårlig om meg! Nei, ikke vondt, skjønte jeg. Forresten, vet du at pratmakere, om nødvendig, kan fly gjennom corona av stjerner, uten skade på seg selv?
- Og ... lykkelig far ikke tankene?
Den første kapteinen trakk litt tilbake i stolen, som satt på bordet foran skjermen hoppet oppleser.
- Prrrofessorrr Seleznev - en høyst verdig Spesialisten - Sa kapteinen av fuglen stemme, og "ekspert" følte hedret.
Før jeg kunne få pakken og bygge en hjemmelaget inkubator som ringte det på døren. Bak døren, viste han en ung mann i tjueårene med en stor ryggsekk. I det svake lyset fra trappe lys bare tenner og hvite i øynene.
- Hei, professor! Semenchuk jeg ba deg om å ringe, Anton.
Med Toshka Semenchuk, sammen jobbet vi i konstruksjonen teamet på Beta Epsilon. År så ... åh, vet du hvordan tiden flyr. Toshka gikk på navigatøren på Kharkov Military Space og bedømme etter ærefrykt som den unge mannen uttaler navnet hans, navigatør, min venn var den beste student. Herved sier Aliska.
Rommet ble oppdaget at i tillegg til lyse tenner og øyne, kan den unge mannen skilte med hennes kort, sol-bleket bust på skallen. Alt annet, med unntak av flekkete shorts, var dekket med en tykk brun tan minner om hinduistiske yogier, men karakteristiske oppsvulmede nesen raskt tilbake til ideen om Ryazan bakt kaker. Med øynene.
Den unge mannen forsiktig ristet skulderveske, løsnet det, og dro ut noe mer som en krysning mellom en koala med gress matte.
- Det Syapa - sa den unge mannen, forsiktig skrape noe enten bak øret, eller under buken. - Syaaaaapochka Syapochka ... vel ...
To minutter senere, følte jeg mer enn en tredjedel under langvarig intim scene og hostet.
- Professor! - Han løftet sin ungdom. - Anton bedt om å ta henne til deg som mekaniker i en ledig plass ikke kastet ut. Y Flayer! - Guttens øyne brent med rettferdige vrede mot ukjent for meg mekanikken i en - formodentlig Toshkinogo - skipet.
- Hva Syapochka spise? - Jeg spurte en stor biologisk spørsmålet. - Og hvor fikk du det i det hele tatt?
- Hvor har ... - gutten trodde. - I Gamma Cygni ... nei, det er bare da ... på Proxima Centauri? Nei, langt borte ... Og la oss - han tok fyr, - jeg ber navigatøren, han vil rute vår mail reset?
Det var likevel ikke nok ... men ikke la dyret er truet med deportasjon til plass, egentlig.
- Så hva spiser god Syapa?
Fra munningen av Syapy Jeg fløy en lang rød tunge og slikket av min pult jade skrivebord sett.
- silikater ... - sa gutten, fascinert å se søte licks Syapu. - Unnskyld henne, vær så snill, hun snart vil være valper, hun noen ganger ikke kontrollere seg selv. Og så det er smart og veldig bra! - Hastig lagt den unge mannen.
- Ikke kontrollere seg selv i form av mat, eller jeg har fortsatt noe å forberede seg? - Jeg sa.
- I maten ... og mekanikken vi har, dessverre, en amatør geolog, - sa gutten dessverre.
Ikke motstå, humret jeg. Ja, ble nå trusselen om mekanikk klart for meg. Jeg kan ikke si - tilgivelig, men forståelig.
- Er du sikker på at dette er et dyr, ikke et levende vesen? - Jeg ba om ordren. Jeg fant noen å spørre.
- Ja, selvfølgelig! - Plaget ung mann. - Er vi ikke ville vite? Har vi tatt sapiens fra planeten? De har også ingen forveksles!
- Jeg vet ikke ... - Jeg sa ettertenksomt, minner historien om shushami. En forferdelig, forresten, skandalen kom ut. Poloskova bare ikke fjernet fra flyet. Alice gjennom samme Shush knapt ba ham amnesti. - En venn av meg forvirret.
- Fool din venn som - gutten utbrøt forhastet. - Beklager.
- Kanskje en tosk - Jeg er avtalt. - De sier at vanlige folk i Kosmoflot ikke vare lenge, enten slutte eller psykiske avvik begynne. Og Star of the Hero i sitt rette sinn bare ikke fortjener ...
- Du mener Poloskova, eller hva? - Jeg gjettet gutten rødmet slik at det var synlig selv under brunfarge.
- Nei, ikke Syapa sapiens - med overbevisning, la han til, levere meg dyret fra hånd til hånd. I magen av dyret noe knitrete, som om det rullet silikat granulat. Eller poser med diamanter. - Men hun er veldig flink og lydig.
Clever Syapa spydde delikat min "Parker", og pustet inn i ansiktet mitt med syredamp.
Etter Toshkinogo trainee kom to jenter med en kurv SIRIANSKE bolle og en annen ung mann, bustete og aldri igjen comm. Nikker til meg, tok han ut av lommen vernonskogo øgle, sette den på nattbordet og venstre, fortsetter å argumentere med comm (vernonskogo giftig øgle!): "Hva Naumov, vel, igjen Naumov? Tross alt, tilregnelig, liker, ikke gamle fortsatt folk ... Vel, lese brevene at systemet for å skrive? For eksempel, "x" som Martian "hfy" mer ... "
Tre flere pakker levert robokurery, og da jeg stoppet for å huske hvem som banker på døren, nikket takk, hilsener og bedt om å formidle tilbake til dyrehagen.
Om kvelden, da jeg var desperat å reparere en synthesizer, ikke motstå min variert kosthold freak show (forlate huset, jeg var redd, du vet aldri, plutselig tok en annen små skapninger), personlig brent grøt (med klumper!), Vendte Alice.
- Ohhh! - Glad for å si at hun ser seg rundt i stuen, der hoppet har hoppet, krabbet og tvinner den med noen vinranker dusin forskjellige arter. - Du har gode venner.
- Venner, så jeg har god ... - Jeg sa illevarslende, stirring grøt. - Men hvem rev mye arbeid fra respekterte mennesker og tvunget dem til å løpe rundt, for å se fremmede dyr? De som uten tillatelse tok mine kommentarer, og - her jeg knurret som en bjørn - det flyttet fra stedet?
- Nuuu ... - Alice begynte å snurre i gulvet bare to hull, og tå av skoen utseende. - All riktig resultat?
Jeg skulle akkurat til å svare på noe sånt ... å Pestalozzi og Makarenko var ikke nødvendig for meg å rødme, i den halvåpne døren drevet lastebil med et stort bur av pinner og tau.
- Og dette er fra meg - raskt sa Alice, ser, som jeg uten hell forsøkt å lukke munnen.
- Det er shkvarnik Indies! - Jeg ble irritert da jeg var tilbake målløs. - Han er dødelig!
- Selvfølgelig - hun sa beroligende datter. - Det er derfor jeg ikke ta det, og byttes ut med lokalbefolkningen. I en boks med iskrem. Bra, forresten, var iskrem, Sirian, jeg hadde spart til bursdagen min ... - dessverre hun til. - Se, pappa, jeg elsker deg? Enda mer enn iskrem. A shkvarnik innfødte fortsatt ønsker å bringe et offer. Tenk deg, pappa, denne søte vakre dyr - et offer!
Søte vakre dyr avslørt sytten par av horisontale og vertikale tjuetre par mandibles og ifølge brølte.
- Festival, da - jeg croaked, svelge ordene du ikke kan, men noen ganger liker å si på barna. - Prosjektet derfor på etnografi ...
- Hva prosjektet? - Rasende Aliska. - Prosjektet er klar! Jeg bare skissere forsvaret og alt! Jeg handel i videoen skrev! Tror du så lett å bytte en offerdyret fra religiøse fanatikere? Ja, hvis ikke min topp fem på etnografi!
- Jeg tok feil - jeg sa, løfte hendene opp. - Jeg er ikke engang kommer til å få deg til å nå ha grøt.
Han la til seg selv: "All den samme det er uspiselige for å få ..."
- Hurra!
- Så, Alice, er du også min venn? - Jeg sa ettertenksomt, vurderer sotete datters attraktivt ansikt. - Kom igjen, vaske! - Alice plukket opp midje, bar jeg henne inn på badet.
- Har du tviler på det? - Rasende datter fra under armen.
- Aldri! - Jeg svarte ærlig. - Vil du bli med meg?
- Ja !!! - Skrek Aliska.
Jeg antar jeg er vant til å løse mysteriet om livets opprinnelse på jorden enn forstå hvor denne babyen bryteren, bryteren kroppen fra "Ambisiøse unge forskeren" til "åtte år jente."
- Så raskt vaske ansiktet mitt og gå.
- Hvor skal vi? - Still Alice ba om håndklær. På håndkleet var grå flekker, men så lenge min mor ikke se - det kan du.
- Først vil vi ta små rekrutter i Kosmozo og nok en gang alle fôret. Deretter vil vi kjøpe deg en is Sirian. Boksen kan ikke love, men bøtta kan trygt stole på. Og så - jeg er hevngjerrig tok sikte på speilet - vi går for å velge en barberhøvel for Professor Petranovskogo!

05/22/2014.


Forum Diskusjon

Legg igjen en kommentar

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

Flash Widget tid Laget av East York regnskapsfører