2009 16 oktober 2009

Historien om Alley Alice Selezneva

Skrevet av: | Filed Under: Gjest fra Future , nyheter , Prosa , fortid , skaperne , Kreativitet |
Forfatter: Jedi aka ColMatrix

I oktober 2001 Cyrus Bulychev selv personlig, Natalia Murashkevich (Guseva) og hennes datter Alesya, fans av Film "Gjest fra the Future", samt entusiaster som sluttet ble plantet "Avenue Alice Selezneva." Som landingsstedet ble valgt bank av en dam i en av de vakreste parkene i byen ikke langt fra stasjonen. m. "River Station" og Northern elvehavn byen.

=> | kartet! | <=

Ideen om å lage veier født, som så ofte skjer, ut av det blå.

Jeg hadde til å kommunisere med fansen og lytte til deres historier om kjedelig og langtekkelig årlige møter på de dusinvis av viktige grunner knyttet til filmer og bøker om eventyrene til Alice Selezneva. Tilby otchebuchit på otlichnenko noen kule "CHUCHU" født av seg selv.

Som alle store (som er lett), kom jeg opp med ideen om at en gang drepte en hel flokk med store og små kaniner og sendte fans 'utrettelige energi i en bestemt retning i stedet ofte tankeløse skravling på internett og de samme ørkesløse møter i det virkelige liv.

For hele samfunnet forskjellige mennesker for første gang tilbyr det konkrete, håndgripelige, og det er svært viktig - ikke å ha gjennomført en felles sak. Handling immortalizing minnet om Paul Oganezovicha Arsenova (og senere Igor Vsevolodovich Mozheyko (Bulycheva). En sjanse til å ta en hånd ikke bare for godt arbeid (etter planting derevya- zavsegda god leksjon), og vakre "arv" i historie. Lag en permanent, gudshus møter og nyte resultatet av sitt arbeid, som hvert år er bare materet og presse himmelen sprer kroner.

Knips et punkt på kartet, hvor du kan ta med barnebarn og stolt fortelle hvordan en gang rev ass fra datamaskinen og vinket en spade. Et sted hvor du kan komme tilbake på leting etter seg selv.

Dermed ble prosjektet "Alley" formulert og lagt ut til offentlig gjennomsyn og godkjenning til nettverket.

Etter lange forhandlinger med Institutt for fylket og kommune, søken etter et egnet sted og tar sjelen til handel med lokale landscapers ble utpekt utgifter på US $ 2'500 til "alt om alt."

Som ofte er tilfellet - faktisk skaffe midler var mye vanskeligere enn forventet: i den første måneden var i stand til å samle bare smuler, og på et tidspunkt var jeg selv forbereder for et trist faktum at 90% av kostnadene vil måtte bære deg selv og ingen andre å håpe på.

Den opprinnelige planen kalt for å plante trær i løpet av våren 2001, men på et tidspunkt ble det klart at denne fristen ikke vil være i stand til å møte. Ikke mindre uferdige saker - var zavertevshayasya organisatoriske maskin av folket, finansstrømmer og den materielle basis av frossen i ubesluttsomhet. Tale om å avslutte prosjektet ikke kunne ha, selv i prinsipp. Derfor har viljesterk beslutning er ansatt som ny transaksjonstidspunktet når all den garanterte avkastningen fra ferie - høst, den første helgen i oktober, lørdag.

Faktum er fortsatt - en liten vedlikeholdslading av Finance til min store glede er ikke tørket opp, og innen oktober, mengden hevdet var faktisk samlet, selv om kostnadene for prosjektet stille steget til 3'500 amerikanske rubler.

Geografi pengeoverføringer var virkelig fantastisk: Australia, New Zealand, Danmark, USA, Østerrike og, selvfølgelig, hele tidligere Sovjetunionen fra Vladivostok til Shepetovka. Bidrag var også svært forskjellige: fra toget overføres fra Mogilev mint 20-dollarseddel til en bankoverføring til Manhattan allerede 1'000 dollar!

Morgenen den 6. oktober the Day X, utstedt utelukkende ikke moro for noen utendørs aktiviteter: rastløs duskregnet og husker V.Pikul: "Vinden rev kapper generaler. Lener seg på en stokk, ventet de for kongen vil stige til dem på toppen av bakken. Friedrich gikk tungt, hendene - uten hansker -.. Blå med kaldt »©« Pen og Sword " Her er bare et sted for Frederick i nærheten av en stor stein med en minneplate ble frosset Kir Bulychev og holdt den i hendene på en stokk, og en spade og en plastkopp med en praktfull "KVVK."

Beslutningen om ikke å plante noe, og det gjorde meg Rowan var nesten i siste øyeblikk i beregningen for å oppnå en større følelse Alley, ved hjelp av forfedrenes oppskrifter vin. Denne ideen viste seg å være svært vellykket.

Kanskje også på grunn av været veiviseren varmt støttet mitt forslag om å etablere en elite, religiøse, brennevin basert på rognebær.

Navnet hadde ikke lang tid å oppfinne, andre rett og slett ikke kunne være: "Garni Alisovka", vel, eller bare "Alisovka."

Som web vandrende tueva Hucha helt forskjellige oppskrifter " Garnier Alisovki "Jeg må publisere eneste riktige å avklare legenden om dette virkelig fantastiske drinker, velsignet av Kir Bulychev.

Enten med en lett hånd av Master, og Natalie Alesia, enten i kraft av integritet gjengen landscapers, men 25 tynne pinner av rogn slo seg ned brightly zakolosilis sine håndfuller av røde bær i det påfølgende året.

Og så ble født tradisjonen - å feire bursdagen Alley på den første lørdagen i oktober. Stående Stor husk, alle av oss er samlet på den. Samle bær for en ny generasjon av Roma og ærefrykt otvedyvat allerede flerårig vedvarende.

Kom! Ta med venner og kjærester - Gå gavmildt til alle otsyplet varme, vennlighet, tillit, snerpende smak av barndom i cognac glass.

Gud være med oss ​​styrke!

Jedi aka ColMatrix

Svarene på unasked spørsmål:

1. Ærlig - Jeg kan ikke huske navnene på alle de som deltok i prosjektet! Hvis noen ønsker å lage den på høyre liste over verdig og edel, er en av rettferdighet ikke glemt - Wellcome! Det spiller ingen rolle hvor, og hvor som setter vår Avenue - mye penger i den andre enden av kloden, eller direkte frøplanter Hilling - Jeg er villig til å offentliggjøre navnene på alle her på dette nettstedet og fet! Komponere, skrive, sende!

2. I dag Avenue (forresten: det er "Alley" og ikke "smug" - så kategorisk insisterte Kir Bulychev og plakk ble erstattet så snart den forrige, "feil", tygges av ved Stone noen dårlige mennesker) bruker nok en seriøs sum penger per år - rundt 30.000 rubler.

Trærne trenger vanning, gjødsling, beskjæring, Hilling og andre ting som de, i grønt, er nødvendig for et fullverdig liv. I tillegg, som det ikke er trist, men noen ganger vår Ryabinka grunn av ulike årsaker gadskih dø og du må raskt søke etter og erstatte setet ved siden av, slik at den tomme plassen ikke ødelegge den idylliske bildet. Motta midler ...

Mange takk til de som ikke glem Alley og regelmessig donerer de nødvendige midler for innholdet!

3. Hvis noen ønsker å sette på en ytterligere "Alley" noen nye trær, busker eller gress - vennligst sjekk med administrasjonen av "Alley" koyu jeg representerer i dag. For eventuelle nye anlegg bør minst passe inn i helheten og ikke til å trekke ekstra utgifter.

4. Hvis noen har et ønske om å forvalte "Alley Alice Selezneva" - alltid velkommen! Seriøse tilbud vil bli vurdert og fornøyd.

5. Å produsere noe fornuftig fra bær med "Alley" - støttes fullt ut.

6. Siden produksjonen av "Garnier Alisovki" veldig, veldig dyrt, er utsalgsprisen for en flaske på 0,7 liter rundt 3'000-5'000 rubler. Aktivister og de som gjør en konkret reell hjelp på innholdet i "Alley" eller fremstilling av drikkevarer - gratis.

Legg igjen en kommentar

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

Flash Widget tid Laget av East York regnskapsfører