2008 30 august 2008

"Hovedpersonen" med Natasha Guseva (sendt i reprise NTV)

Publisert: | Kategorier: Skuespillere , Video , Intervju , News |

31 august 2008 (søndag) på NTV holdt sendt i reprise "hovedpersonen" med Natasha Guseva.
gg_rom200.jpg klip_fa.jpg klip_fa.jpg
Å ikke hatt tid til å se, samt nykommere som har besøkt vår hjemmeside gir nyttige lenker.
Opptak transmisjon (holdt på forrige gang).
Uke Alice :)


Også diskutert på forumet: 1 , 2 , 3 .

Vi har 5 kommentarer på plata "" Hovedpersonen "med Natasha Guseva (sendt i reprise NTV)"

Du kan også uttrykke sin mening.

 1. 1 02.09.2008, Azzurro:

  Takk for en spennende retur til barndommen - når ivrig kikke inn i hver krik og krok, og lyttet til hver lyd, fordi det sted og tid for handling - din sjel. Renaissance magi stoppet ikke engang de vanlige grimaser og vender verten, evnen til å "bare for å være vittig ikke angre på sin egen far" (som er ordspill sånn Kolya Gerasimov fremtid lovet er ikke veien, og å drikke).
  Hva er hemmeligheten appell av filmen? Tross alt, syntes han å se på beshitrosten moderne ungt publikum, er det ingen rask handling utfolder seg, "smarte" spesialeffekter og mystiske elementer av anime episk, fargerike omgivelser, utrolig teknikk. Han ble skutt i pre-datamaskin, domobilnuyu, "pre" More Gd vet hva slags epoke. Of course, i dag kan du smult skjermen spesialeffekter og teknologi for fremtiden, for å lage en hybrid av "Matrix" og "Terminator". Men i alt dette ikke vil være det viktigste - den nakne menneskehjertet, i stand til slike enkle menneskelige følelser som kjærlighet, vennskap, lojalitet og medfølelse. For å omskrive en kjent barnefortelling, også av fortiden, i dag, og rikdom kan gjøre litt ben, men ikke en stor sjel.
  Men det er en reell verden der Alice ikke lever, og Natalia Murashkevich, og det ville være minst merkelig, hvis det var det Alice har skapt en master of science fantasy Kir Bulychev, og selv være hva Alice trykt på barns hukommelse film. Jeg tror vår enestående science fiction er at med den tekniske narrative minimalisme de brukte menneskelige sjeler - dette er den viktigste, en uuttømmelig tema for sin forskning. Derfor blir det karakterene Bulycheva, Ephraim, Strugatsky slik utrolig attraktiv og humane. Era fiction humanisme synes borte for alltid som den æra seg ut av humanisme, gir måte å merkantilisme ...

 2. 2 11.09.2008, Yndikator3033:

  ***
  Gir møtet
  Med fortiden
  Den siste dagen i sommer.
  Ikke bare våpen separasjon
  Harbinger av?

 3. 3 17.09.2008, Shera :

  Takk for dette showet deg !!
  Klikk "gjester" som barn mange ganger - og alltid følte svak med glede! Ikke bare er selve historien mystisk vanedannende, så mer og Moskva etter at filmen er vist! Og jeg drømte om Moskva i tidlig barndom; ofte drømte jeg at jeg kommer til hovedstaden med fly og sirklet over Kreml.
  ... Nylig anmeldt "gjester" og innså at gleder ikke bare færre, men tvert imot har økt - nå har jeg lært Arbat baner !! Hvinte av fryd, jeg sverger! :))) Det viser seg at nesten hver dag jeg går ut der hvor filmen !! Store og små Lёvshinskie, Money, Carpenters - det er alle allerede hozheno-passere meg, født i Tashkent, men Moskva alltid som beundret og nesten forgudet henne !!
  Og i dag, her - se på nettet denne overføringen, så jeg gravde flere materialer - nå går jeg i smug selv med stor ærbødighet.

  Takk !!

 4. 4 20.09.2012, romman:

  Vår favoritt Aleesk - Natasha, ønsker en glad og lyse liv, og - aller viktigst - det - verdig
  For å finne alle de samme forfatter, som ville skrive manuset for henne akkurat der det skulle spille seg selv igjen
  seg selv - en film der hovedpersonen på noen biologiske stasjon (kanskje eksperimentell
  Space 😉) ville være alene med flora og fauna - dyr, sommerfugler, krokodiller, delfiner, mangostan,
  kaktus), og, selvfølgelig, jeg ville falle i noen eventyr, der hun ville gå gjennom sin vakre
  åndelige kvaliteter - godhet, ærlighet, mot og kjærlighet til naturen i alle dens manifestasjoner.
  Det ville være en film som jeg er sikker på at jeg ville samle en stor, familie publikum TWO minst generasjoner - barn,
  deres foreldre) Her er hva du trenger å gjøre, så vi fikk en annen kultfilmen med en anstendig hovedpersonen!

 5. 5 02.11.2012, alexn9999:

  100 helt enig i at det ville være super hvis Alice heller Natalia enige om å spille i oppfølgeren, vil filmen få super fordi det forble det samme. Det er gode filmer, men skuespillere dritt, men her kombinasjonen, og skuespillerne og regissøren og filmen i seg selv er super. Jeg ønsker å fortsette !!!

Legg igjen en kommentar

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

Flash Widget tid Laget av East York regnskapsfører