2008 18 marraskuu 2008

Demo versio laulusta elokuvan "The Adventures of Alice"

Julkaistu: | Kategoriat: Musiikki, jne., Uutiset |


Ajatus, runouden tyyli - Yaroslav Safonov;
Musiikki - Roman Mukhachov;
suorituskyky - Elena Masaltseva;
Lataa.

Puhua täällä.

Meillä on yksi kommentin virkaan "Demo versio laulusta elokuvan" The Adventures of Alice ""

Voit myös ilmaista kantansa.

  1. 1 01.12.2008, lupus est:

    Fantastisen kaunis musiikki, herättävät ajatuksia loputon galaktisen expanses ja kaukana maailmoja, suuri ääni, erinomainen suorituskyky - ikä kuuntelisi, ja siten erittäin keskinkertainen tekstiä. Leikkauksia korvalla MOT "tormoznesh" (Myönnän, että nykyinen kaverit sanovat niin. Mutta tämän päivän lapset - ei tyhmät, missään tapauksessa, ei enemmän tyhmä kuin olimme heidän ikänsä, ja siksi tietää, että vakava sedät ja tädit eivät sano. Mutta earthlings-astronautit määritelmän olla jyrkempi kuin pojat vieressä); kelluva rivi, ylimääräiset yhdistykset, prepositiot ja vastaavat; puuttuminen johdonmukaisen ja looginen johdonmukaisuus tontin (muun muassa - in "Beautiful kaukana" on sellainen tontti) yleensä, ei ystäville hyvää runoutta, kuten minä.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

aika widget luotu salaman East York kirjanpitäjä