2008 30 Augusti 2008

"Huvudpersonen" med Natasha Guseva (återsända NTV)

Publicerad: | Kategorier: Skådespelare, Video, Intervju, Nyheter |

Augusti 31, 2008 (söndag) på NTV höll rebroadcast "huvudpersonen i" med Natasha Guseva.
gg_rom200.jpg klip_fa.jpg klip_fa.jpg
Att inte haft tid att titta, liksom nykomlingar som har besökt vår hemsida ger användbara länkar.
Inspelning transmission (hölls vid förra gången).
Vecka Alice :)


Diskuterades också vid forumet: 1, 2, 3.

Vi har 5 kommentarer på skivan "" Huvudpersonen "med Natasha Guseva (rebroadcast NTV)"

Du kan också uttrycka sin åsikt.

 1. 1 02.09.2008, Azzurro:

  Tack för en spännande återgång till barndomen - när ivrigt blicka in alla vinklar och vrår, och lyssnade på varje ljud, eftersom platsen och tiden för handling - din själ. Renässans magi slutade inte ens de vanliga grimaser och vetter mot värden, förmågan att "witticism inte skonade sin egen far" (som är vitsar som att Kolya Gerasimov framtiden lovade är inte rätt väg, och att dricka).
  Vad är hemligheten överklagande av filmen? När allt kommer omkring, verkade han att titta på beshitrosten modern ung publik, det finns ingen snabb åtgärd utvecklar sig, "smarta" specialeffekter och mystiska inslag av anime episka, färgglada omgivningar, chockerande konst. Han blev skjuten i pre-dator, domobilnuyu "pre-" Mer Gd vet vilken typ av era. Naturligtvis, idag kan du ister skärm specialeffekter och teknik i framtiden, för att göra en hybrid av "Matrix" och "Terminator". Men i allt detta inte kommer att vara det viktigaste - den nakna människohjärtat, kan sådana enkla mänskliga känslor som kärlek, vänskap, lojalitet och medkänsla. För att parafrasera en berömd barns berättelse, även om det förflutna, i dag, och rikedom kan göra lite ben, men inte en stor själ.
  Men det finns en verklig värld där liv är inte Alice, och Natalia Murashkevich, och det skulle vara åtminstone konstigt, om det var det som gjorde Alice en mästare i science fantasy Kir Bulychev, och även vara vad Alice tryckt i barnets minne filmen. Jag tror att vår enastående science fiction är att med den tekniska berättar minimalism de använde människors själar - detta är den viktigaste, en outtömlig föremål för sin forskning. Därför visar det karaktärerna Bulycheva, Efraim, Strugatsky så otroligt attraktiv och humant. Era fiction humanism, verkar oåterkalleligen borta, som lämnar sig era av humanism, ger vika för merkantilism ...

 2. 2 11.09.2008, Yndikator3033:

  ***
  Ger möte
  Med det förflutna
  Den sista dagen av sommaren.
  Inte bara vapen separation
  Förebud om?

 3. 3 17.09.2008, Shera:

  Tack för den här föreställningen dig !!
  Bevakade "gäster" som barn många gånger - och alltid kände sig svag med glädje! Inte bara det, är mystisk och spännande, så mer själva historien och Moskva efter filmen visas! Och jag drömde om Moskva i den tidiga barndomen; ofta jag drömde att jag anländer till huvudstaden med flyg och cirklade över Kreml.
  ... Nyligen recenserade "gäster" och insåg att läckerheter inte bara färre, utan tvärtom har ökat - nu har jag lärt mig Arbat körfält !! Skrek av förtjusning, jag svär! :))) Det visar sig att nästan varje dag jag går ut där filmen !! Stora och små Lёvshinskie, pengar, Carpenters - det är allt redan hozheno-förbi mig, född i Tasjkent, men Moskva alltid som älskade och nästan idolized henne !!
  Och idag, här - titta på nätet denna överföring, så jag grävde mer material - nu går jag i gränderna även med stor vördnad.

  Tack !!

 4. 4 20.09.2012, Romman:

  Vår favorit Aleesk - Natasha, önskar en trevlig och ljus liv, och - viktigast av allt - det - värdig
  För att fortfarande hitta författaren av skriptet som skulle ha skrivit bara för henne scenario där igen hon skulle spela själv
  själv - en film där huvudpersonen på vissa biologiska station (kanske experimentell
  Space 😉) skulle vara ensam med flora och fauna - djur, fjärilar, krokodiler, delfiner, mangostan,
  kaktusar), och, naturligtvis, skulle jag falla i några äventyr, som hon skulle gå igenom hans vackra
  andliga egenskaper - vänlighet, ärlighet, mod och kärlek till naturen i alla dess former.
  Det skulle vara en film som jag är säker på att jag skulle samla en stor, familj publik TVÅ åtminstone generationer - barn,
  deras föräldrar) Här är vad du behöver göra, så vi fick en annan kultfilmen med en anständig huvudpersonen!

 5. 5 2012/02/11, alexn9999:

  100 helt överens om att det skulle vara super om Alice snarare Natalia gick med på att spela huvudrollen i uppföljaren, skulle filmen få super eftersom det förblivit densamma. Det finns bra filmer, men skådespelarna skiten, men här kombinationen, och skådespelarna och regissören och filmen i sig är super. Jag skulle vilja fortsätta !!!

Lämna en kommentar

Du måste logga in för att lämna en kommentar.

tid widget skapade blixt från East York bokhållare