2015 25 mars 2015

30 år med den første filmen "Gjest fra the Future". 1-serien.

Publisert: | Kategorier: Skuespillere, Gjestenes fra Future, News, skaperne, Fotografisk |

Nøyaktig 30 år siden, premieren av filmen "Gjest fra the Future". Første serien ble vist 25 mars 1985 ...

Denne utrolige historien som et eventyr, begynte den 13. april 1984go år, når studenten sjette klasse "B", 20-th Moskva skole - Kolya Gerasimov, som gikk til butikken for yoghurt, møtte sin klassekamerat, Fima Korolyov. Fima delt Kolya hemmelighet: en mystisk fremmed gjemmer seg i utkastelser og boarded opp huset. Mysteriet skal bli avslørt. Kolya Fima sendes etter den fremmede. Til deres overraskelse, huset er ubebodd. Hvis du kommer til å forlate, merknader Nick en trapp til kjelleren. I kjelleren fant en tidsmaskin. Men Kohls, uten å vite at det er - en tidsmaskin, inkluderer det lett, fører til dramatiske konsekvenser. Derfor må det konkluderes med at hvis du finner en tidsmaskin i kjelleren, aldri slå den uten tillatelse voksne! Kohl er fremtiden, hvor han møter en snill, romantisk stemning Werther robot, som fungerer som Institute of Time. Werther Cole åpner øynene, forklarer at han kom til slutten av det 21. århundre. En mystisk fremmed - en ansatt ved Institutt for Time - Pauline, en spesialist i det tjuende århundre. Ved hjelp av robot vennlighet, spør Kohl bare for et øyeblikk å se på fremtiden og til å besøke spaceport. Hvis Nick kunne ha forestilt seg at hans handling ville utløse de utrolige hendelsene, han sannsynligvis ville ha oppjaget hjem. Men Nick ikke foreslå og sendte en ekspedisjon for å møte stjernehimmel ...


Коля Герасимов (актёр Алёша Фомкин)

Kolya Gerasimov - skuespiller Alexei Fomkin. Etter å filme "The Guest fra Future" hovedrollen i "Reason" (1986) "In My Homeland" (1987) og flere utgaver av newsreel "virvar". Så, på grunn av mangel på noen tilbud om skyting gikk inn i hæren. Etter gudstjenesten har endret flere arbeidsplasser og bolig. Han ble drept i en brann i Vladimir i februar 1996,


Фима Королёв (актёр Илья Наумов) Fima Korolyov - Ilya Naumov. De andre filmene er ikke skutt. Han jobber i byggebransjen.


Полина (актриса Елена Метёлкина) Polina - Actress Elena Metyolkin. Etter at "gjester" dukket opp så tidlig som 3 filmer. Hun jobbet som sekretær-referent, en lærer ved en internatskole for syke barn, fashion-modell, ekspeditrise av klær og skotøy. Han arbeider for tiden i pedagogisk senter, og i helgene synge i kirken. Skuespilleren selv ikke tror, ​​og beskjedent sa at bare dukket opp i flere filmer.


Робот Вертер (актриса Евгений Герасимов) Robot Werther - skuespiller Evgeny Gerasimov. Etter at "gjester" dukket opp så tidlig som 18 filmer til 2012, og satt som styremedlem i 10 filmer (fra 1983 til 2012), i 1994 fikk tittelen Folkets Artist of Russia. Siden 1994, forfatteren av TV "bilderør", "Parade of Stars", "Parade of Festivals". Foreløpig direktør for Central House of Artists, leder av "Eurasian TV." Siden 16 desember 2001 - nestleder av Moscow City Duma, leder av komité for kultur. Medlem av den politiske rådet av Moskva organisering av partiet "Forent Russland".


Туристы с Альфа-Центавры Turister fra Alpha Centauri. Skuespillere: Vladimir L. Shuranov (Mukhametov) (til venstre) og Sergey Roshinets (til høyre).

Владимир Леонтьевич Шуранов (Мухаметов) Vladimir L. Shuranov (Mukhametov) i rulleteksten i filmen er oppført som V.Muhamedov. Etter at "gjester" dukket opp i to filmer, spilte han i Moskva Drama Theater "Sphere". Døde den 13 mars 2011 i en alder av 53 år.


Сергей Михайлович Рошинец Sergey Roshinets i rulleteksten oppført som S.Roschinets. På tidspunktet for skytingen i mer studerte ved Theatre College (universitet) dem. BV Shchukin, hvorfra han ble uteksaminert i 1985. "Gjest fra the Future" var debutfilmen skuespiller. Mer senere han spilte i åtte filmer. Den har mye av teaterarbeidet: Moskva Filharmoniske, Moskva-teater "Dramatiker" i Moskva teater "Echo Theatre" i Moskva Theater "The Pokrovsky Gates" i Moskva teater "I Trifonovskaya." Etter et par dager - 28. mars - Sergei Mikhailovich bursdag.


Владимир Бенедиктович Носик Far Paul - skuespilleren Vladimir Nosik. Sin egen stemme hørtes bak kulissene når fortalte den forrige serien. Etter at "gjester" til 2013 inneholdt 54 flere filmer. I 1993 fikk han tittelen hedret Artist of Russia. Han spilte i studio teater skuespiller, siden 1995 har han jobbet på Maly Theater. Bestefar Paul i filmen 132 år, og Vladimir Benediktovich 3 april 2015 vil være 67 år gammel.


Конец первой серии Fortsettelse følger ...


Brukte materialer følgende ressurser:

Wikipedia;

Side romantiki.ru;

Side Cinema Teatr.ru;

Alex Fomkin:
http://www.al-f.spb.ru/foto.htm;

Elena Metyolkin:
Private historie - skuespiller Elena Metelkina (kanal Trust) 01/26/2014.
http://www.m24.ru/videos/40440;

Vi har to kommentarer på plata "30 år med den første filmen" Gjest fra the Future ". 1-serie. "

Du kan også uttrykke sin mening.

  1. 1 25.03.2015, alex21:

    Gratulerer til alle på årsdagen. Denne filmen og dens hovedperson kunne bygge en religion beslektet med pioner, og jeg er en av de første som kom i sine bannere.

  2. 2 25.03.2015, Sovyonok:

    Gratulerer til alle deltakerne i historien til filmen "The Guest fra Future," 30-årsdagen for landemerket premiere! La de gode og lys, og prøver å stjernene på evige verdier, tro på mirakler lys fremtid for hvor det er nødvendig å jobbe hardt, kjærlighet til eventyr, kunnskap, science fiction, intoleranse overfor ondskap i enhver form, og deretter bære bort de nye generasjoner av barn og vekke alle de beste i seg selv og sine foreldre - alle som elsket, elsket denne filmen, og de heldige som ennå har til gode å se det. God jul!

Legg igjen en kommentar

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

flash time widget created by East York bookkeeper
tid widget skapt flash av East York regnskapsfører
flash time widget created by East York bookkeeper