2015 28 maart 2015

30 jaar na de eerste film "Gast van de toekomst." 4 series.

Gepubliceerd: | Categorieën: Nieuws |

Precies 30 jaar geleden, de première van de film "Gast van de toekomst." De 4e serie werd getoond 28 maart 1985 ...

De student van de zesde klasse "B", de twintigste van de School van Moskou - Kolya Gerasimov, gelegen in de kelder van een leeg huis en een tijdmachine zonder toestemming, naar haar in de toekomst. Het is aan het eind van de 21e eeuw, waar hij aan de menselijke robot Werther, die het mogelijk maakt Cole naar de lanceerplaats. De Cosmodrome Kohl ziet een open ruimte piraten - Gelach en ratten zijn aangekomen op aarde om een ​​uniek apparaat te krijgen voor het lezen van gedachten - mielofon, stelen van Alice Selezneva. Nick komt aan de redding Alice slaagt om mielofon onderscheppen. Pirates achtervolgde hem. En alleen de robot Werther laat Cole terug te keren naar onze tijd en bespaart mielofon. Maar de Werther sterft. Na Kolya ons doordringen in de ruimte piraten. En Alice. Alice ontmoet een klasgenoot Kolya Gerasimov - Julia schimmels en komt in de zesde "B". Maar het probleem is dat er in de klas - drie Kohli en vrienden niet weten welke verbergt bij mielofon. Kolya Gerasimov graag toegeven, maar het intimideert Fima Koroljov en overtuigt verbergen. Ring rond Koli gecomprimeerd. Een poging om mielofon toekomst te sturen valt, omdat de ingang van de parkeergarage tijdelijk gesloten. Alice tijdelijk studeren in de school en twintigste toont zich een uitstekende student en atleet. Het is het bewijs dat in honderd jaar, zullen alle studenten zijn eer en atleten.
Tot slot, Nick besluit om mielofon Alice geven. Maar op deze dag de piraten krijgen in school.
Opslaan van Alice en mielofon, Nick besluit om de aandacht van de piraten zelf af te leiden. Pirates achtervolgde hem, en Alice - voor piraten. Dan vertelt Julia Gribkova al zijn metgezellen, en zij haasten om de hulp van het meisje van de toekomst. Ze weten niet dat Nick viel in de handen van piraten, en ze zijn bereid om hem te martelen om uit te vinden van de geheime mielofon.


Васильева Екатерина Евгеньевна Leraar Engels Alla S. - actrice Catherine E. Vasilyev . (Niet te verwarren met Ekaterina Vasilyeva, waarvan filmografie wordt soms ten onrechte toegevoegd aan de film "Gast van de toekomst"). Waarschijnlijk om deze rol Catherine E. uitgenodigd vanwege zijn uitstekende kennis van het Engels, is verworven op school. Na de "gasten" verscheen in meer dan een dozijn films en tv-series, veel werken aan de omrekening van buitenlandse cartoons. Nu blijft hij te handelen in films, als het project interessant lijkt voor haar en voor de ziel werkt in de kerk klokkenluider en geïnteresseerd in de iconografie.


Семён Бузган Kohl Sadowski - Simon Buzgan . Kleurrijke jongen gespioneerd voor de film V.E.Lind terug in de jaren zeventig van de boom van het Nieuwjaar in het Kremlin. De auditie voor de rol van de film was Fima, maar werd hij gekozen voor de rol van Koli Sadowski. Interessant feit: Guseva Natasha's moeder was de lokale dokter Seeds. Onder klasgenoten Alice was een van de oudere jongens. Kort na de schietpartij in de "gasten" aangekomen in MADI, maar na het eerste jaar ging in het leger, en toen raakte geblesseerd en heeft de middelbare school niet af te maken, verhuisde hij naar Israël. Hij werkte er op de Russische radio, was een reclame-agent, een verkoper in een elektronicawinkel. Sinds 2010 is hij werkzaam in de taxi. De tweede keer getrouwd, de jongste dochter is nu 3 jaar oud. Ondanks het feit dat een professionele acteur niet, helpen de ingrediënten acteur in een baan. We spraken met Semyon en na een tijdje komen online materiaal bij de voorbereiding waarvan hij is zo vriendelijk geweest ingestemd om deel te nemen.


Суховерко Антон Рогволдович Nick Sulima - Sukhoverko Anton Rogvoldovich . Na de "gasten" verscheen in een cameo in de film "Slap, die niet was." De dochter van Anton - Julian Sukhoverko - momenteel spelen in het theater " Contemporary ", samen met zijn vader - een beroemde acteur Sukhoverko Rogvold Vasilyevich.


Муравьёв Алексей Владимирович Boris Messerer - Mieren Alexey . Na de middelbare school studeerde hij af aan de Moscow State University met een diploma in de "klassieke filologie", in 1992 verdedigde hij zijn proefschrift over de specialiteit 07.00.03 "General History". De historicus, theoloog , expert op het gebied van de geschiedenis van Oost-christendom en publicist. Hij doceert aan de School of Oriental Studies bij de afdeling HSE Oost-beschaving ontwikkeling . Sommige publicaties zijn online beschikbaar op A.V.Muravёva " Nota van het vaderland "en" Post-Science '.


Наталья Шанаева Lena Dombazova - Natalia Shanaeva . Ze studeerde af aan de School van Moskou 951 in 1987. De droom om een ​​actrice niet beseffen, maar veel kinderen hebben een geweldige moeder! By the way, merken hoe mooi alles klasgenoot Alice. Waarom is dat? Ja, omdat veel van hen auditie voor de rol van Alice en werd geselecteerd voor deze rol. Het internet is nog steeds gespannen debat over wat voor soort actrice mooier, en die moest Alice spelen. Nou, bijvoorbeeld ...


Екатерина Авербах Mila Rutkiewicz - Catherine Auerbach . Is niet Alice? Maar ze kreeg de rol van een goede leerling "verrader", die nog steeds erg geliefd bij het publiek!


Katya Mikhailova (Kolyaskina Elena) , Albina Fetisov (Maria Baukina) en iedereen in de film wordt niet genoemd bij naam, maar we blij zou zijn als ze reageren en te schrijven over zichzelf - allemaal perfect veroverde de sfeer van gelukkige jeugd keer ondeugende laat USSR.


Божок Татьяна Андреевна Mama Koli Gerasimov - Actrice Tatyana Andreevna Idol . Na de "gasten" verscheen zelfs in de top tien films, diverse journaals "Jumble" en schakelde vooral op nasynchronisatie en nasynchronisatie van tekenfilms, waar het eigenaar is van een groot aantal vrouwen en personages van kinderen. Terugkerend om te schieten in de film toelaat alleen in het geval van een interessante voorstellen van de bestuurders.


Баранов Вячеслав Васильевич Eduard, een leraar lichamelijke opvoeding naam Ilya Muromets - acteur Viacheslav Baranov (5.09.1958-20.06.2012). Speelde een groot aantal rollen in de film, maar werken aan de nasynchronisatie in films, nasynchronisatie tekenfilms en computerspelletjes gewoon niet tellen!


Варлей Наталья Владимировна Coach maart Erastovna Skryl - Natalya Varley . Het is verbazingwekkend hoe een actrice kan transformeren. Immers, weinig jonge kijkers leerde het goed vond op het moment dat de Kaukasische gevangen! In 1989 werd hij geëerd Kunstenaar van het RSFSR, in 2010 ontving de Orde van Vriendschap voor zijn verdiensten in de ontwikkeling van de nationale cultuur en kunst, en vele jaren van vruchtbare activiteit. Hij schrijft poëzie, neemt deel aan tal van tv-projecten, bijvoorbeeld, is een presentator van het programma " Uw geval "op Kanaal 1.


Конец четвёртой серии Wordt vervolgd ...


Materialen gebruikt deze middelen:

Wikipedia ;

Site romantiki.ru ;

Site Cinema Teatr.ru ;

Vasilyeva EE.:
http://www.rusactors.ru/v/vasilyeva_e2/ ;


Laat een reactie achter

U moet inloggen om een reactie achter te laten.

inhoud "
Flash Widget tijd Gemaakt door East York boekhouder
flash time widget created by East York bookkeeper