2015 26 maart 2015

30 jaar na de eerste film "Gast van de toekomst." 2 series.

Gepubliceerd: | Categorieën: Acteurs , Gast van de toekomst , Nieuws , Over de film |

Precies 30 jaar geleden, de première van de film "Gast van de toekomst." 2 Series werd getoond 26 maart 1985 ...

13 april 1984 student zesde klas "B", de twintigste van de School van Moskou - Kolya Gerasimov om een ​​leeg huis in de kelder van een tijdmachine te vinden, en zonder toestemming te vragen van iedereen, het gaat in de toekomst. Het is aan het eind van de 21e eeuw, waar hij een ontmoeting met de robot Werther. Werther laat Cole naar de lanceerplaats om de terugkeer van de ster van de expeditie te zien. De Cosmodrome Kohl probeert te krijgen op elke ruimtevaartuigen naar Mars of Venus te bezoeken, is het niet dacht aan mijn moeder, die is ervan overtuigd dat haar zoon ging naar de winkel voor de yoghurt. Dwalen in de gebouwen van de ruimtehaven, Kohl ziet twee vreemde wezens verschijnen uit de container, die kwamen uit Saturnus. Ze vallen de ruimtehaven medewerkers en ze kijken. Deze wezens -. De laatste ruimte piraten, die in het geheim kwam op Aarde om mielofon knie helpen. "Encyclopedia of uitvindingen", 8e editie, Moskou, 2082, rapporten mielofon volgende: mielofon - een uniek apparaat ontwikkeld in het laboratorium van professor Seleznev, gebaseerd superkristalla Giperselenita. Mielofon kunnen detecteren en decoderen van de hersenen actie stromingen. Bereik: tot zes meter. Met mielofon kunnen lezen dacht elk levend wezen, op voorwaarde dat het heeft gedacht. Het apparaat mag alleen strikt wetenschappelijke doeleinden te gebruiken. Gevonden dat mielofon is in de kosmische dierentuin Alice Selezneva, die het gebruikt voor wetenschappelijke doeleinden, de piraten rush naar Kosmozoo en sluw master-apparaat. Zij zijn van mening dat iedereen die de gedachten van de mensen om hen kent ze kunnen domineren. Maar ze kunnen niet uit te voeren tot het einde van zijn kwade bedoelingen omdat Kolya, met de hulp van zijn nieuwe vrienden - Elektronische Ivanovich en geiten Napoleon vangt kostbare apparaat. Pirates vangen hem. Waar moet ik heen? Natuurlijk, het Institute of Time, waar de Kohl is wachten op zijn trouwe vriend Werther. Werther tijd om Kolya terug in een tijdmachine te sturen, maar hij is gedood in een ongelijke strijd met ruimte piraten. Kohl terug op dezelfde dag, waarop links 13 april 1984go jaar. Maar niet alleen! Achter hem haast de piraten die Kohl's gezicht kennen, maar er meer over weet niets. Voor piraten haasten Alice, wie weet wat mielofon Kolya, een student van de zesde klasse "B", 20-ste school, maar ze weet niet Kohl's gezicht. Nick weet dat wordt achtervolgd, maar weet niet wat nu te doen.


Инна Гомес (Чуркина) Schoolmeisje op de ruimtehaven - Inna Gomes (Churkin) . Eerste keer speelde in " Dangerous kleinigheden . " Na de "gasten" verscheen 27 meer films. In 1988 nam Inna deel aan de eerste schoonheidswedstrijd voor de Sovjet-Unie "Moscow Beauty". Ze werkte als model in het agentschap knie cinematografie Yuri Grymov en kunstfotografie. In 2001 nam hij deel aan het eerste seizoen van de tv-project "The Last Hero". In 2002, Inna bevallen van een dochter en na een korte pauze weer terug in films en op tv. Inna Gomes ontwikkelt een positieve houding van de maatschappij om het moederschap, de voorstander van audioboeken, "Ik ben met u! Het goede sprookje, Help rebёnku.ru "de trustee stichting voor kinderen met ernstige ziekten, te helpen". "


Невинный В.М., Кононов М.И. Space Pirates. Ratten - acteur Mikhail Kononov Gelach In - acteur Innocent VM Ten eerste, in de tweede reeks spelen personeel ruimtepoort, dan treden zij in hun uiterlijk door de film.

Innocent Vyacheslav (30.11.1934-31.05.2009). Op het moment van het filmen van de film had een titel van Geëerd Kunstenaar van het RSFSR (1969) en de People's Artist van de RSFSR (1977). Nadat de "gasten" verscheen al in de 26 films, maar in zijn "bagage" van de film 72, 3 teleplay, scoren 37 cartoons. In 1986 ontving hij de titel van de People's Artist van de USSR.

Natalia Guseva op Vyacheslav Innocent : "Ik heb de indruk dat de onschuldige geweldig. Ten eerste, was hij een People's Artist. Hij scheurde toen een bioscoop, theater en radio. En net als schijnbaar film voor de kinderen. Maar hij legde uit! Dus liep hij in die trui op al deze rijstroken! Hij was zo hard. Hij was zo warm. Dan gefilmd wij "paarse bal." Hij was in sommige verschrikkelijk synthetische bontjas, deze pruik en make-up (Gromozeka). Hij is heel eerlijk, zeer consciëntieus over de schietpartij, ondanks het feit dat de film voor kinderen. En voor mij - een kind - hij was altijd behandeld als een volledige tegenhanger.

Mikhail Ivanovich Kononov (25.04.1940-16.06.2007). Na de "gasten" verscheen al in 20 films, kreeg de titel van Geëerd Kunstenaar van het RSFSR (1989) en de People's Artist van Rusland (1999). Zijn filmografie van meer dan 60 schilderijen, het maken van 10 cartoons. Sinds de vroege jaren 90 was een beetje verwijderd in verband met de afwijzing van de nieuwe bioscoop. Verklaring zei: "I - een tragikomische acteur. Gelach door de tranen - dit is wat je nodig hebt in de kunst, in mijn mening. "


Григорьев Юрий Герасимович Professor Seleznev - acteur Yuri Grigoryev Gerasimov . Na de "gasten" verscheen in 12 films. Hij is werkzaam bij de Russische Academic Youth Theater. Hij was een tv-presentator en een aantal tv-programma's, in het bijzonder, beter bekend als Uncle Jura in het programma "Goedenacht, kinderen." Hij gelooft dat "kinderen moeten op dezelfde manier spelen als voor volwassenen, maar veel beter."


Ясулович Игорь Николаевич Elektronische Ivanovic en geiten stem van Napoleon - de acteur Yasulovich Igor . Hij ontving de titel van Geëerd Kunstenaar van het RSFSR (1988), People's Artist van Rusland (2001), Laureaat van de Staat Prijs van Rusland (2000), de Orde van Verdienste (2013). Na de "gasten" verscheen zelfs in enkele tientallen films, en ze allemaal in de filmografie van de acteur meer dan 140. De directeur-producent van verschillende films. Actief in het theater, is hij momenteel werkzaam in het Moskou Pushkin Drama Theater. De acteur heeft een unieke toon herkenbare tenoralnym rijke emotionele toon, dus is erg populair bij de nasynchronisatie van films en tekenfilms.


Соболевская М.В., Скворцова М.С., Виноградова М.С. Drie oude vrouwen op een bankje - Sobolevskaya MV, MS Skvortsov, Mikhail Vinogradov Later in de film ratten soms het beeld van een oude vrouw zitten in het midden.

Skvortsova Maria Savelevna (4.04.1911-1.12.2000). Het houden van de aandacht van kinderen, zelfs in een korte episode meer geleerd in het Theater van Young Spectators (Tsaritsyno Moskou), waar ze werkte na de Tweede Wereldoorlog. Na de "gasten" verscheen al in 16 films en 2 Publicatiedatum newsreel "Jumble" altijd geweldig spelen charmante grootmoeders.

Sobolewski (Kapustin) Manefa Vladimirovna (21.02.1920-6.06.1993). In de aftiteling van de film "Gast van de toekomst" is niet opgegeven! Voor het huwelijk met acteur Peter Stanislavovich Sobolev in 1954 handelde onder de naam Kapustin. Nadat de "gasten" verscheen al 4 films. Tot aan het einde van het leven is in de toestand van de Gorky Film Studio. Haar heldinnen zijn meestal eenvoudige Russische vrouw in kleine rollen en episodes. Dus een hoop werk aan de nasynchronisatie en nasynchronisatie.

Maria S. Vinogradov (13.06.1922-2.06.1995). Het is ook niet vermeld in de aftiteling van de film, maar in tegenstelling tot Sobolev MV zelfs filmografie op elke bron heeft momenteel geen melding gemaakt van de film "Gast van de toekomst." Misschien vanwege de grote hoeveelheid werk die de film gewoon vergeten om te overwegen, want wat is al lang bekend, die was in de rol van derde-jarige vrouw op de bank? Het lijkt erop dat de "derde geheim van de oude vrouw" opgelost alleen op ons forum . In 1988, ontving Maria S. Vinogradov de titel geëerd Kunstenaar van het RSFSR, en voor dat het de heette "meest populaire actrice van onverdiende." Meer dan 55 jaar werkzaam carrière speelde in meer dan 100 films, uitte een groot aantal cartoons. Haar stem, zeggende in de Karnemelk Uncle Fyodor, Egel in de mist, Mowgli.


Конец второй серии Wordt vervolgd ...


Materialen gebruikt deze middelen:

Wikipedia ;

Site romantiki.ru ;

Site Cinema Teatr.ru ;

Kononov MI.:
http://www.kp.ru/daily/23935/70232/

Grigoriev YG.:
http://detkam2010.narod.ru/nbIMG_0694.htm
http://www.mielofon.ru/film/vfs/person/grigorev/person.htm

Skvortsov MS:
http://www.kinokopilka.tv/people/16829-mariya-skvortsova

Sobolewski (Kapustin) Manefa Vladimirovna:
http://www.kinokopilka.tv/people/45062-manefa-sobolevskaya ;

Vinogradov MS.:
http://film.natm.ru/person/7566-biography-mariya-vinogradova.htm

We hebben een commentaar op de record "30 jaar na de eerste film" Gast van de toekomst. " 2 serie. "

U kunt ook hun mening.

  1. 1 2015/03/26, alex21:

    In 1985, vóór de vertoning van de eerste serie in de aankondiging van de eerste keer dat ik een glimp van Alice. Ze boeide me vanaf de eerste seconde. Na de eerste episode, vroeg ik me af: waar is het, dit etherische meisje? En nu, ze lijkt in de tweede reeks ...

Laat een reactie achter

U moet inloggen om een reactie achter te laten.

inhoud "
Flash Widget tijd Gemaakt door East York boekhouder