2013 14 april 2013

Speciaal verslag Channel "Moskou - 24". De straten van Moskou in de Sovjet-cinema.

Gepubliceerd: | Categorieën: Acteurs , Video , Nieuws |

Het kanaal van Moskou - 24 produceerde een verhaal over hoe, in de Sovjet-tijden, een film gefilmd in de straten van Moskou. Het programma werd getoond op 10:16 2013/04/06; 2013/04/07 om 07:15 en 22:32.

TV presentator Anna Afanasyev vertelde de weinig bekende details over de verfilming van "Office Romance", "Walking de straten van Moskou", "Pokrovsky Gates" en "Gast van de toekomst."

Het verhaal van de opnames van "gast van de toekomst" kleine - slechts 2,5 minuten (beginnend met 7-20) - maar het is waardevol in die tour de straten van Moskou hebben ingestemd met deelname Alexei Ants (in de film - Boris Messerer) en Catherine Auerbach (in de film - Mila Rutkiewicz)! Alex Mieren zijn zo vriendelijk met ons te delen herinneringen avonturen op de set (Interview: deel 1 , deel 2 ), maar Catherine Auerbach werd geïnterviewd voor de eerste keer.

Video van de site Moskou - 24:

Link naar video .

Laat een reactie achter

U moet inloggen om een reactie achter te laten.

inhoud "
flash time widget created by East York bookkeeper
Flash Widget tijd Gemaakt door East York boekhouder
flash time widget created by East York bookkeeper