2010 6 april 2010

Over filmografie Helena Metyolkin

Gepubliceerd: | Categorieën: Acteurs , Nieuws |

Auteur: Techno_Jaro

Ik besloot in de "witte vlekken" in de acteur werk Elena Metyolkin te vullen. Raleigh Niyi (Via doornen sterren) en Pauline (Gast van de toekomst) niet te bespreken. Ze staan ​​bekend om een ​​breed scala van film liefhebbers en kenners van de binnenlandse fictie.


Op de rest van de cast van deze geweldige actrice is bekend, helaas, heel weinig. Over rollen kan worden gevonden in de filmografie E.Metёlkinoy op Kino-Teatr.Ru. De films zelf, keek ik op verschillende tijden, maar hier Ik citeer uit hun beschrijvingen en personeel, in chronologische volgorde:

Later, de film vond ik de meest mysterieuze. Altijd Ik geloofde dat Elena was het debuut werk "Door de doornen aan de sterren", en Elena zelf te schieten Richard Viktorov gevonden onder mannequins GUM. Echter, werd de site gevonden Kino-Teatr.Ru soort debuutfilm Elena, waar ze speelde erg kort, zonder een woord, het meisje in een cameo frame. Dit is een beeld van Catherine Staszewski "strand" (1973, pagina Kino-Teatr.Ru op film ). Op de linker frame - verliet ze het meisje op de bank:

Over de film "Very Important Person" (1984, pagina Kino-Teatr.Ru op film ), waarin Elena speelde een zeer interessante en belangrijke rol van Irina - muziekleraar die kwamen om te werken op de boerderij, waar alle gebeurtenissen zich ontvouwen foto's leerden CHTKZ later verkennen en ging onder. De film zelf is erg goed en praat over hoeveel iemand serieus en creatief de hand kan doen in de voorkant van het werk aan hem toevertrouwde. Drie frame met Elena:

"Touch" (1992, pagina op de film Kino-Teatr.Ru ) behoort tot de post-perestroika periode, en het is een poging om de film te verwijderen over een mystieke wereld van de levenden en de doden. De film is zwaar en heeft een hoop negativiteit vroege jaren '90 geabsorbeerd. De rol van Helen in de sporadische en ze niet meer afspelen van een levend persoon. In sommige opzichten vergelijkbaar met de film in het buitenland gefilmd na de film "The Others" met Nicole Kidman. En ik geef een paar schoten van de film:

Ten slotte is de meest mysterieuze. De filmografie van Helena Metyolkin genoemde film van Alexei Balabanov "War" (2002, pagina Kino-Teatr.Ru op film ). Ik keek hem aan, maar zag geen bekend gezicht in een van de afleveringen. Er is geen vermelding in de aftiteling van Helena en schilderijen. Dus de vraag is nog open. De film "War", moet ik zeggen, ik vond het nogal.

Laat een reactie achter

U moet inloggen om een reactie achter te laten.

inhoud "
flash time widget created by East York bookkeeper
Flash Widget tijd Gemaakt door East York boekhouder
flash time widget created by East York bookkeeper