2008 9 januari 2008

Jongen en "Pioneer waarheid"

Gepubliceerd: | Categorieën: Nieuws , Proza |

Hij viel op de tafel, Sasha huiverde. Om een ​​voorproefje van een aantal vervelende dingen op te slaan. Het verlagen ketel in de beker, staarde hij wezenloos voor ongeveer vijf minuten om water te koken. Ik trok het snoer, met de hand geborsteld met polijsten warm zwembad en gooide het in de beker vier lepels koffie met suiker. Ik sip ... Ik zette de beker op de tafel en slikte droog. Ik nam een ​​lange tijd uit de vensterbank zatsvetshy pitcher voor het besproeien van redactionele onvolgroeide vegetatie en gretig dronk. Hij keerde terug naar de tafel en herinnerde. Vandaag was het zijn beurt om af te melden. Wie kwam met die redacteuren moeten reageren op brieven van lezers, had Sasha niet weten. Maar het sterke vermoeden dat de naam van deze man was Ignatius van Loyola. Sasha's baas, ook, althans, was de brede overvloed, wist veel over snacks, wijn en vrouwen - ". Bibliotheek van de atheïstische literatuur", met andere woorden, helemaal aan het beeld van de romantische monnik uit de serie - We moeten hun jonge lezers te voeden in de geest van de verovering van ons systeem! - Hij donderde op het laatste briefing. - Nu, als ze voor te bereiden op te halen de banner van de strijd voor de vrede ... - in één land - stilletjes aangevuld Het tehred Zinchuk Tanya en Sasha voor het eerst keek haar met belangstelling. Denk na over Tanya en tegelijk vechten misselijkheid Sasha beschouwd tactloos in relatie tot het meisje, dus zet in de voorkant van een stapel onbeantwoorde brieven en opende de top. De brief kwam van de stad Ust-Iridiysk Molibdenovskogo omgeving. Sasha knipperde en zet de envelop besloten om deze uil later verduidelijken. Ontvouwen een wit blad, knipperde hij weer. De brief werd gepubliceerd, en niet op de machine. "Je weet nooit, de ouders werken in de drukkerij - onmiddellijk legde de journalist zelf. - Hij ging naar zijn moeder om te werken ... Mowgli roterende machines, weet je ... nou ja, op hetzelfde moment en besloot favoriete editie af te melden. " Dapper podostyvshey nippen van mokken, Sasha begon te lezen: "Geachte" Pioneer waarheid "! Hij schrijft u bob dieren uit de stad Ust-Iridiyska. Ik woon in de 2285 jaar van onze jaartelling. Ik ben in orde. Ik ben bijna een van "pi" om de macht van de X min één. True, soms kom ik in "pi" in de mate van X minus en waar en ... nou ik kan niet schrijven, beschaamd. Dear "Pioneer waarheid", was ik vastbesloten om vast te stellen in de volgende trimester theorie van de ruimte-tijd variabele "pi" om de kracht van X! Ik wil zo slim en vet te zijn, net als uw lezers in de twintigste eeuw. Ik besloot om je mijn brief te sturen omdat je schrijven wat je wilt weten hoe ik (uw lezer) leven en wat interesse. Ik ben geïnteresseerd in mnemosistematikoy, sigma-energie-muziek en expedities naar de pulsar. Ik ben negen jaar oud. " Sasha zet de brief op de tafel en onverwacht hikte. W-grappen! Als jonge mensen groeien, die er uitzien, hakken ottopchet! Yeah Nah, antwoordde hij zichzelf, "Komsomol" fun, of "kostrovityane." Om collega wake niet te vergeten als nagelaten Prutkov en Felix Dzerzhinsky. Ook zij, misschien, stuur epistle ... Who - ze? Sasha plotseling nuchter verbaasd. Zodat ze je vertellen in een keer en belijden. Het is noodzakelijk om uit te voeren ... een journalistiek onderzoek. Met deze gedachte Sasha verwijderd brief aan kabinet tafel, waar hij een bar-rumochnaia vindt "Last vreugde," en al vergrendeld met een sleutel. Het duurde twee weken, waarin Sasha was niet puur om journalistiek onderzoek. Hand op de lever, dat hij het algemeen vergat deze brief. Dan bent u en de vliegende onthechting, en uitwerking van Komsomol van morele karakter die niet voldoen aan de ethische normen van de Sovjet-jeugd, die ook nog tijd nodig hebben ... aanvragen. In de tussentijd kwam er een andere "Black Monday." Het lijden van de letters viel elke journalist "Pioneers" tweewekelijks schema. Sasha zat temperamentvolle medelijden met zichzelf te voelen. Het heeft dezelfde geslaagd! Op ochtend! Op Maandag! In antwoord op de brief van onze lieve jonge lezers, dat we de ware strijders voor vrede en waardig bouwers van het communisme moet voeden! Sasha ging zitten en opende de eerste envelop in walging. Na een half uur, was blij te merken dat de stapel brieven daalde met bijna een derde, ging hij om wat frisse nicotine te krijgen. In de rookruimte alleen steken Lucy Kolomiets. - Zaai redelijk, goed, eeuwig? - Weten vroeg ze. - Ja, - zei Sasha, een plotselinge sympathie herinneren dat Lyusin "mailer Day" valt op vrijdag, als ze goed werken, is er absoluut geen mogelijkheid is, misschien nog erger dan op maandag. Terug rustig, klaar om te blijven aan zijn jonge correspondenten uiten alle hoofdstad Izhitsa. Nam de brief, keek ik op het adres ... en scheurde up, slijpen zijn tanden. "Hallo, lieve," Pioneer waarheid "! Dit bericht schreef je Bob Zverev. Mijn vader en ik zijn net terug van Alpha Orionis. Het loopt onze moeder, die ingenieur en helpt Aboriginal mensen om zonne-energie centrales te bouwen in een baan. Mijn vader werkt daar ook, maar hij - het hoofd van de controle groep, en het eenmaal per twee weken te vliegen naar de Aarde en coördineren van tekeningen. Zoals de paus zegt, vliegen sneller dan vermurwen deze bureaucraten op de videofoon. In deze positie nam de paus omdat ik - het enige kind op aarde Alpha Orionis, en voor de normale ontwikkeling van sotsiopsihicheskogo ik moet minstens een dag per week te besteden aan de Aarde. Dus breng ik twee dagen hier in twee weken, terwijl mijn vader goedkeurt zijn tekeningen. Natuurlijk kon ik in een internaat wonen, maar mijn moeder zei dat als dit laten kerncentrale bouwt zelfs de voorzitter van het Comité van de aarde, en het is opnieuw ingedeeld in de superintendent. Mama weet veel van leuke grappen van oude literatuur, en vertelt me ​​soms. Echter, papa zweert en zegt wat je een kind te leren. Hij houdt niet van boeken omdat microfilm, vooral mnemofilmy handig en niet schadelijk voor de ogen. Maar ik hou nog steeds van boeken, vooral papier. Waarschijnlijk vanwege mijn moeder. Dus toen vader en ik komen op aarde, ik breng een dag op de school, met leraren en klasgenoten, en de tweede - in de Bibliotheek van de Aarde. Ik zou niet laten gaan, maar mijn moeder belde en vroeg op te starten, en er is bekend en geliefd. En ik nu ook, hoewel ik verknald twee kamers van uw archief depot. Het gebeurde omdat ik ontgrendelen de kracht lijst cocon dat oude papier bewaart tegen invloeden van buitenaf. Mijn moeder zei dat het papier niet te raken, zoals monoplastik waarop we nu schrijven en tekenen, want het is gemaakt van deze levende boom zelf als een trein en ik deed. Dus ik ontgrendeld te raken. En zij, dat wil zeggen krant, in stukken gebroken. Maar dat is niets, omdat ik een keer beleden, en alle stukken werden in een moleculaire restavrat geplaatst. En dan ging ik weer naar beneden om u te lezen, schat, ik hou van om te spelen alsof ik 'Pioneer waarheid! "- De waarheid is je abonnee en kan niet lezen iets meer dan zes kamers. Maar zes kamers, ik kan niet lezen, omdat ze graag komen voor die twee weken terwijl ik op aarde was. Zend ik u de antwoorden op het kruiswoordraadsel en puzzel. Ik zal proberen om uw brief te sturen naar de 7 juli 1982 het eerste jaar, als je het vraagt. " Het gaan naar de kast, Sasha schopte hem twee keer, dus een stukje van gezond verstand verworven, en belde een vriend chemicus: - beer, vandaag heb ik naar je toe komen om naar de universiteit na zes. Je bent er nog? - In de avond of in de ochtend? - Druk zei Mishka. - Comedian, toch? In achttienhonderd! - Hung up, een correspondent van de massa publicatie van de Sovjet Pioneers otstrig van het schrijven van de toekomst Wasi smalle strook en zet het in zijn borstzak. Einde van de dag kwam toen Sasha al had opgehouden te geloven. Op de metro bereikte ik de Mishkin Research Institute. Zwaaien naar de conciërge gekoesterde korsten "Pioneer waarheid" - "Press", hij routinematig gebruikt zijn officiële positie voor persoonlijk gewin penetratie regime object. In het laboratorium, plofte hij neer op de kruk en zet vihlyasty stuk "monoplastika": - Analyse kan doen? - Waarom doe je? - Bear tuurde naar de strip. - Paper als een boom ... - Hij brak af en betasten, zonder op te kijken van een stukje wit, buis gezocht ... Vijf jaar later, een jonge Russische chemicus Michael Sarov won de Nobelprijs. Wachten op de derde letter - maandag, hoewel de kalender op het naar beneden! - Sasha ging naar Vera Stepanovna, secretaris. - Vera Stepanovna, hello! Matigen mijn angst, ik smeek u! - Nou, wat er met je gebeurd, Sasha? - Said Vera Stepanovna hese stem, het strekken haar. - Open voor mij het geheim van tijdreizen! Maak geen excuses, Vera Stepanovna, is het bekend om u! Is niet elke ochtend je jonger dan ze waren de dag ervoor verschijnen? - Smoothie - lachte koket Vera Stepanovna dame voor een goede vijfentwintig jaar ouder dan Sasha. - Dus, wat is je probleem? - Maak je geen zorgen, Vera Stepanovna dus - journalistieke nieuwsgierigheid. Drie jaar werk hier, en plotseling werd interessant als we naar de letter ... - Sasha, nou ja, je hebt de "Mail" lezen uit Samuel Marshak? Zo krijgen. Gooi de jongen een brief met de stempel in de mailbox, en van daaruit zal worden opgepakt, sloeg een stempel - en in de trein, en vervolgens op het vliegtuig. Op het Moskouse postkantoor stempel zal opnieuw leveren, en leg de kantoren. En dan komt ze naar ons "in het blauwe uniform cap" en laat correspondentie. Ik geef het aan u, dat is de hele reis. Slechts één letter voor sommigen vreemd het was - ze liet haar stem. - Ik ging naar Lidochka thee, kom ik terug - al de leugen letters paal, en één in de buurt. En het was niet eerder! Ik, Sasha altijd kijken door de letters - u weet, want ik heb een kleindochter verzamelt postzegels, en die blik, dan moet je om te vragen om uit de envelop afgesneden als met dit teken zal vallen, en niet een afdruk. Het was hem niet! En het lijkt me, je echt niet de oude, zo niet de eerste keer dat het is. En op maandag .... De waarheid wordt verteld, zware dag - Vera Stepanovna haalde zijn schouders op, wat aangeeft dat de "oude" was alleen gezegd voor geestig, goed, tenzij en te ontkennen dat het was. Warm ontkennen peinzende Sasha terug naar zijn kantoor. Hij schonk koffie en ging zitten om te lezen: "Geachte" Pioneer waarheid "! Nogmaals, je schreef Bob dieren uit 2285, het jaar. Ik corrigeerde de "pi" in de X min één graad op de theorie van de ruimte-tijd variabel. Voor mijn verjaardag van mijn vader gaf me een flyer zwaartekracht, en mijn moeder - gedrukte boek 'De avonturen van Tom Sawyer "door schrijver Mark Twain. Wij in het voorjaar, dat is de tweede planeet van Alpha Orionis, is erg mooi: mgrryuusy bloei, is het Aboriginal, en naar onze mening - kamnerezka en vliegen vrssy ie fingerlings. Dear "Pioneer waarheid"! Ik wil je schrijven een geheim. LDRI-rrlay, mijn vriend Rirrau met, goed, met Spring, zei dat de rivier is een grot Tuu-li, dat is heviger geesten, en er zijn verborgen schatten van de oude leiders. Maar papa zal me niet laten nemen het voorjaar zwaartekracht flyer omdat er "hetzelfde" is niet gelijk aan 9.8, en het zal breken. Een wandeling naar me Tuu-li niet bereiken. En dit alles zwaartekracht flyer nutteloos, hij pakt een. Wat een verschil een fiets! Ik zou LDRI-rrlaya gezet op de stam en we zouden de schat te vinden. Alleen voor een of andere reden we in de 2285 jaar van fietsen niet meer doen. Ik vermoedde al uw puzzels, maar sommige moeder hielp me, en ik zal raden en schrijf u omdat ik per se een fiets nodig. En dan vinden de schat zonder ons LDRI-rrlaem. " Na het lezen, Sasha nam zijn hoofd. Het hielp niet. Hij opende een bar-rumochnaia, spatte brandy. Malo. Echter, niet langer aanbevolen, nu ook de chef-kok met een kater en ernstige als penningen die dwaas. Uchuet - eet. We hadden veel te denken en Sasha ging naar de rookruimte. Toen keerde hij terug naar het kantoor, al het ergste is al gebeurd. Voor de tafel Sasha's zat de leider, op het gepolijste tafelblad opgesteld allemaal op een rij bar rumochnaia, en vlak voor de baas was een brief van een lezer van onze kleine Alpha Orionis. Alledrie. "Niet sloot de ..." - met afgrijzen herinnerde Sasha. - Al-wat?! - Shook de lucht chief letters. - Wat is het heet? Silent? Dus ik zal je vertellen! Het heet Man-ki-po-wa-no-ie! Plichtsverzuim! Onze missie om de jonge lezer doordringen in hem de mogelijkheid om de echte waarden van de valse idealen te onderscheiden opvoeden! Serveer een helpende hand aan onze lezers! En jij! Onmiddellijk te beantwoorden! - Duck ... het is in de 2285 jaar ... - schuchter merkte ze Sasha. - Er gewoon geen excuses, maar zou niet werken ... Wie ben jij, Vanka Zhukov? Bent u een werknemer "Pioneer waarheid"! Zo, zo. Schrijf en een antwoord op de jongen, zodat de geadresseerde de brief ontvangen. Alles - het hoofd gepensioneerd, tegelijkertijd arresteren bar rumochnaia. En Sasha ging naar het volk. Mensen had medelijden met Sasha's verdriet, maar kon het niet helpen. Vertrouwde uitvinders machine tijd waren ze een van degenen die de lente en de herfst edities van zwerven - goed, wanneer hun activiteit wordt verhoogd - maar ze hebben allemaal ofwel bekeren of verplaatst naar de afdeling voor gewelddadige. Een maand voorbij. Sasha tweemaal betrapt "zijn" e-mail van Vasi Zvereva, en drie ontvangen een herinnering van de baas, al snel steeg naar de strogacha. Van Wasi Sasha leerde dat kamnerezka al bloeide in de lente en elektriciteitscentrales bijna gebouwd, maar een schat niemand, gelukkig, niet vinden dat hij raadt het raadsel beter, en dus klaar om door te gaan om antwoorden te sturen, omdat de fiets naar hem in beide nodig. Berisping Sasha bedroefd en brieven deed hem hebzuchtige man hysterisch. Bij het openen van de gedeeltelijk gerestaureerd bar rumochnaia, gemigreerd te verhuizen naar het kabinet, dacht hij. Als gevolg hiervan, de tekst van denken geboren, slecht vermomd als al trekt proeflezen. Gelukkig, vandaag, Sasha was op plicht bij het nummer en de chef-kok - en dat is vooral leuk - vertrokken naar het ministerie. - Tanya, je bent om de printer? - Hij noemde Vrouw, op zoek naar haar met een blik die weg viel de laatste twijfels: alle Komsomol stenen in de tuin van zijn morele karakter - absoluut onzin ... omdat zwarte mannen niet otmoesh. - Ja ... - verward tehred. - Laat me je de weg - Sasha droeg een mantel en neergelaten in de binnenzak Twee brandbommen flessen "Napoleon", bracht van een reis, en bijna vergeten stuk papier met "bewijzen", greep haar bij de arm ... - Al-wat ?! - Odyshlivo vroeg de chef-kok, het geven van Sasha tafel een nieuw probleem. Sasha keek naar hem met tederheid en Luciano vergeving kater ogen en zei: - Bericht edition ... - Wat ...? ... / ... / ... .. - Het antwoord op de lezers 'letters - onschuldig zei Sasha. - Moet bereiken. Op de voorpagina, recht onder de reportage over de veilige terugkeer van de missie naar Mercurius krokodil Tasi, geschonken door de Sovjet-ruimtevaart Graduate Institute vernoemd naar Patrice Lumumba, appelbloesem bloeide beroep op de jongen Vasya redactie: "Beste Bob uit 2285, het jaar! We zijn erg blij dat je goed leeft. Toch zijn we blij dat de kring van onze lezers is groeiende, en nu lezen we zelfs op een verre Alpha Orionis. Helaas, de meerderheid van de kruiswoordpuzzels en u beantwoord onjuist. Maak je geen zorgen. Het is daarom waarschijnlijk dat de woorden die de auteur bedoeld, hoeft u niet langer bestaan ​​of vertegenwoordigen andere dingen. Maar we gaf je de fiets. Bob, met premium skins en cadeau! We begraven hem op de Garden Ring, op de coördinaten ... graden ... minuten ... seconden noorderbreedte en graden ... ... minuten ... seconden oosterlengte. Wees niet bang, het zal niet roesten. We smeren het zwaar met vet en verpakt in olie papier. Gewoon ons niet meer te schrijven! Boy: Ga weg in een goede, hè? 'Terug naar de 'proza'. Praat cm. Offline.

We hebben 3 meningen te schrijven "De jongen en de" Pioneer waarheid ""

U kunt ook hun mening.

  1. 1 14.01.2008, maxval:

    Wow.

  2. 2 25.01.2008, Theodor:

    Leuk verhaal.

  3. 3 2013/04/14, Pepelyaev :

    Een goede, solide verhaal! Iets wat lijkt op het verhaal Bulycheva "Call Nina"

Laat een reactie achter

U moet inloggen om een reactie achter te laten.

inhoud "
flash time widget created by East York bookkeeper
Flash Widget tijd Gemaakt door East York boekhouder
flash time widget created by East York bookkeeper