2006 12 juli 2006

Weg

Gepubliceerd: | Categorieën: Nieuws , Proza , Creativiteit |

Auteur: Andrew aka Loner

Ik hoorde een stem, en ik haast om het gesprek snel
Op de weg, waarop er geen spoor.
Song van de k / f "Gast van de toekomst"

Ik ga van een kleine Roadside cafe, gooi een laatste blik op de verlichte vitrine. De nacht dat ik ontmoette koele zachte armen, herbergen een donkere deken van iedereen. Ik langzaam steek de parkeerplaats, loop naar de motorfiets. Dichtbevolkte blauw, lijkt hij nu antraciet. Het draaien van de sleutel roept het bedieningspaneel en een zwakke groene gloed valt op gedrapeerd in plastic foto op het glas.

Motor vzrevyvaet korte, gaat naar gestage rumble. Ik spring in het zadel - naar voren. De nacht wind klap in het gezicht. Cafe wordt achtergelaten. Maar de weg. Endless beton lint. En de nacht.

Ik hou niet van fel licht. Dus op mijn manier is niet de dag. Grey eindeloze zonsopgang vervangen eindeloze zonsondergang. De zonsondergangen hier zijn mooi, majestueus. In de helft van de hemel. Ik hou ervan als de zonsondergang vult de hemel is nog steeds gesmolten metaal en in de laaglanden heeft blauwe schemering verdikt. Het is mooi.

Meestal is de weg is in de vlakten, het veranderen van het asfalt op de primer en het - op de zachte zandweg, bekleed met goudstof. Maar het gebeurt dat aan de zijkanten van de weg staan ​​de reusachtige pijnbomen of rotswanden, en dan het gebrul van de motor wordt omgezet in de donder.

Soms op de weg vond ik de stad. Ze zijn zeer verschillend. Sommige oude, alsof afstammen van middeleeuwse gravures. Ze zijn gebonden aan een gemeentehuis, en ik ben altijd naar haar. Het is als een ritueel. Er zijn anderen. Net als bij een moderne metropool, een speer duw in de wolkenkrabbers en de zeer kleine steden, ondergedompeld in het groen. Last Ik hou. Vooral als ze een station. Ik hou ervan om te zitten op de bank in de buurt van het station, het inademen van de geur van teer, die eerder werd geïmpregneerd houten dwarsliggers. Soms zijn deze stations komen de trein, maar ik heb nooit zag ze niet. Net hoorde ik de fluitjes en het gebrul van de wielen op de gewrichten. In de stad waar ik altijd bij zonsondergang. Waarom is het zo - ik weet het niet. Waarschijnlijk, het is de wet van de weg.

Ik bijna niet mensen op de weg te ontmoeten. Hoewel, als ik wil met iemand praten, mijn metgezel al op me te wachten. In de tabel de nacht cafe op het station, soms gewoon op de weg. Voor mij is dit genoeg.

Ik vaak kijken naar de foto bevestigd aan het dashboard. Ze zeggen dom voor het beeld om te vallen, zeggen ze, het is in principe onmogelijk. Maar elke regel zijn er uitzonderingen.

Ik kan niet zeggen wat ik voel. Dit is niet een romantische stemming, niet te willen "bezitten", niet een hobby. Er is geen namen in de menselijke taal.

Er is niets achter. Ik heb nergens om terug te keren. Voor mij is er alleen de weg. En zij. In het boek, een schrijver las ik dat elke man een lichtgevende scherm zou moeten zijn, als een symbool van de terugkeer naar huis. Ik heb niet zo'n venster. Maar ik geloof dat het is me te wachten in de voorkant van de wazige horizon.

Ik kom in de avond, als de zon verdwijnt achter de bergketen. Het is een klein huis in een dennenbos. Ik parkeer de fiets, op de drempel van een tweede pauze, dan schuiven de deur krakende.

Zij zit met haar benen in een diepe fauteuil, en de rode gloed van de open haard zal spelen op haar kort bruin haar, delicate ovaal gezicht. Ik zal niets, alleen maar verlaagd tot zijn knieën te zeggen en neem haar hand in de zijne. Ik kom terug domoy.Mozhet, zal alles anders zijn. Ik weet niet. Maar de weg vliegt naar voren, en ik geloof dat alles goed zal zijn. En toch ... Zolang er is een weg en een droom. Niet zo weinig, toch?

***

We hebben 5 reacties op de plaat, "The Road"

U kunt ook hun mening.

 1. 1 17.07.2006, Konung:

  Het is als de lettergreep. Nou, het brengt de stemming.
  Zeer vergelijkbaar met de reis Amberovskim reflecties.
  Maar een "weg", zoals het doel zelf - voor mij is het niet zo veel. Ik denk dat ik ben niet een romantische :-(.

 2. 2 18.07.2006, Odinochka:

  Nou, de manier waarop het verhaal nog steeds dient geen doel, maar een middel. Hier wordt de term "weg" gebruikt in de zin dat het is gewoon een manier om terug te keren na een lange reis. Dit is het doel - om een ​​huis, een plek waar je gelukkig zal zijn waar u wacht te vinden.
  Bedreiging
  De Kronieken van Amber niet gelezen :( Ik ren om een ​​vergissing te corrigeren. :)

 3. 3 08.08.2006, Maxim:

  De manier waarop dit is duur. Met een hoofdletter. En als u denkt dat u een venster krijgt, dan heb je het. Ik begrijp dat de schrijver. En in het algemeen - een prachtig verhaal-mood.
  PS Chronicles kan niet lezen. NAAR MIJN BESCHEIDEN MENING

 4. 4 20.10.2006, Uzver:

  Nog voordat het lezen van de reacties was er een gevoel van ... The Chronicles of Amber :)

 5. 5 25.06.2012, Korvin:

  Zeer krachtig verhaal vnature Amber top huidige (eind) - als amateur met zwarte serёbrom bevestigt ......

Laat een reactie achter

U moet inloggen om een reactie achter te laten.

inhoud "
flash time widget created by East York bookkeeper
Flash Widget tijd Gemaakt door East York boekhouder
flash time widget created by East York bookkeeper