2015 15 huhtikuu 2015

Simon Buzgan - "Toinen Kolya"

Julkaistu: | Kategoriat: Näyttelijät, haastattelu, Uutiset, Tietoja elokuva, Valokuvaus |

_ - Onko opit luokkahuoneessa Kolya?
- Oletteko rehellisesti vastaa tai ei ole reilua?
- Oikeasti! Rehellisyys koristaa ihmisen.
- No, ollakseni rehellinen, niin mitä minulla on Kolya.
- Hehe, ei-e, muut Kohl.
- Miten tarkasti havaittu. En ovat viime aikoina alkaneet sanoa, että olin erilainen. Äitini sanoo, että olen varsin muuttunut. Opettajat koulussa että minä grublyu vanhempi. Isoäiti sanoo, että se on vaikea ikä. Kuuntele, ehkä se ei ole ikä, en voi oikeastaan ​​Kohl?

(Naurua Vuoropuhelu ja Coley on Sadowski elokuvan "Vieras Future")

Kohl Sadowski - yksi kolmesta Kohl elokuva "Vieras Future" - oli loistavasti pelattiin vain Buzganom Semyon Moskovan koululaisille.

Muutama päivä sitten puhuimme Simeon Skype. Tästä keskustelusta, samoin kuin hänen vastauksista aikaisemmin foorumilla, me koottu haastattelu.

visiiri: Hei, Simon. Kiitos suostui puhumaan kanssamme. Huolimatta 30-vuotisjuhlaansa elokuvan "Vieras Future", monia mielenkiintoisia kysymyksiä edelleen vaille vastausta. Ja kun et tiedä edes joitakin tärkeitä yksityiskohtia. Esimerkiksi, etunimi. Ja muuten, miten laittaa painopiste nimet?

Kiitos sinulle. Toinen nimeni - Markovic. Semen Markovich Buzgan. Stressiä toinen tavu nimiä.

visiiri: Voisitteko kertoa meille perheen, joka varttui? Ketkä ovat vanhemmat? Ne jotenkin liittyvät teatterissa tai elokuvissa? Onko sinulla veljiä ja sisaria?

Хевель Бузган Двоюродный дед Семёна Sisarukset tai sisaret siellä. Äiti - Rosa M. - syntyi Ukrainassa kaupungin Zaporozhye, ja 12-vuotiaana, kun hänen äitinsä kuoli, hän ja hänen äitinsä muutti Moskovaan täti. Itse asiassa, se toi oma täti. Dad - Mark M. - Native moskovalainen. Synnyin Moskovassa. Äitini oli musiikinopettaja ja ohjaajan päässä District Opetushallituksen esiopetuksen musikaali. Nyt hän asuu kanssamme Israelissa ja johtaa aktiivista elämäntapaa. Isä työskenteli insinöörinä siviili-ilmailun radioasema helikopteri, joka oli Water Stadium. Brezhnev, lensi ulos hänen dacha. Miten kertoa isä, Brezhnev oli aina 2 helikopteri, ja kukaan ei koskaan tiennyt, mitä hän istuu. Ehkä hän ei tiennyt.

Isänisä (Michael Markovich) työskenteli fototsehe unionin Theatre Company. Hänen veljensä - iso-setä - Hevel Buzgan - oli ylijohtaja Puolan-juutalainen teatteri Puolassa, loi toisen maailmansodan jälkeen. Hänen tyttärensä oli näyttelijä. Mutta tein isoisäni koskaan nähnyt. Me vain ripustettu hänen kuvansa. Vaimo Heuvel - Riva Schiller - oli näyttelijä, ja niiden tyttärentytär - Jelena Litinskaya - moderni runoilija ja kirjailija, asuu New Yorkissa. muistoksi hänen isovanhempiensa sisältyvien kirjassaan "From Spiridonovka on Shipskhed Bay."

Семён с родственниками visiiri: Eikö se ole muotokuva "pyramidi" teistä lasten kanssa? Kuka sinä kuvannut sitä?

Kyllä, tämä on se on - Hevel Buzgan. Ja kuvia sukulaiseni: Ala - Oleg, hänen isoäitini äiti ja isoäitini - sisareni; top - Sergei - kotoisin äitini poika serkku. Meillä on paljon sukulaisia. Esimerkiksi isoäitini oli 9 veljiä ja sisaria.

На фотоохоте visiiri: Yhdellä lasten kuvia kameralla olet. Olet kiinnostunut valokuvauksesta kuin lapsi, koska isoisä oli valokuvaaja?

Ja joka ei ole ihastunut siihen? Tämä yhteinen lapsuus harrastus. Kuitenkin myöhemmin, kun olin illalla tiedekunnan MADI Työskentelin siellä pimiössä.

Uksu Ba: Miten tulet ammunta?

Noin vuonna 1975, olin uudenvuoden puu Kremlissä. Esityksen jälkeen kysyin yksi nainen - Faith E. Lind: "Poika, haluat olla elokuvissa?". Sanoin, "Kyllä!" Hän kutsui minut fotoproby. Ja sitten 9-vuotias, kutsuin häntä joka Neuvostoliiton loma, mutta hän ei sanonut, että on minulle kuvan. Sitten koekuvaus (rooliin Fima) - ja hyväksyi ainoastaan ​​roolia Kolin Sadowski.

visiiri: Voisitko yksityiskohta? Olet ollut siellä joissakin pelata, ja hän katsomassa sinua? Hän vain kutsui sinut?

Ei, olin säännöllinen vierailija puita. Hän vain oli pukuhuone ja jotkut lapset pyysi lupaa toimia.

Фото Семёна Бузгана с фотопроб киностудии Горького Koshka_Shredingera: Kerro minulle, onko sinulla sisäisesti samanlainen Sadowski? "Peli itsessään" tai yksinkertaisesti tuli rooli? Se meni koe Fiman, ei Sadowski ... "Esimerkki" rooli, ja sanoi - otan razmerchik?

FIMA koe rooli - se oli eräänlainen testi kaikille vahvisti tähti elokuva. Ja vasta sen jälkeen ryhmä on perustettu, niin he keksivät rooleja. Aluksi minulle tarjottiin olevan Northwind Messerer, mutta Pavel Arsenyev sanoi, että olin enemmän kuin Kohl Sadowski, koska Hänen mielestään olen kaikkein kuten tästä merkki luonnossa.

KIR: Kirjan mukaan Sadowski - punainen. Ja samalla elokuva luulit maalattiin kohottaa muistuttaa sankari vai ei? Vaughn, Torsuevyh-miten innokkaasti maalataan blondi brunetit. Ja tämä on lähes monologi Napoleon - se on ymmärrettävää, mielestäni vain lukea kirjaa, ja elokuva Kryss ei pelasi Napoleon, miksi sitten päätti jättää näitä lauseita?

Meikkitaiteilija Pavel Arsenyev kielletty lapsille. Ainoa rajoitus, että meillä oli - rusketus. Auringossa, Emme saaneet näkyvän (ed: että kaikki kehykset oli sama ihonväri).

Monologi Napoleon, jos muistat, sankarini puhui hauskanpidon pelkuri Ishutina. Elokuva on itse asiassa romaanin pohjalta.

Glott: Simon, ja kerro minulle kuinka kauan olet parhaillaan kuvaamisen sovitettu toisiinsa? Tai johtaja erityisesti antoi aikaa "hionta"? Juuri kun tarkastelet tunne, että kaverit tietävät hyvin, ainakin ensimmäisellä luokalla.

Mukautettu kuten kaikki lapset - nopeasti. Olisin ollut vaikeaa, koska olin vanhempi ja olin kiinnittänyt enemmän aikuisille.

visiiri: Kuinka helppoa on sinulle Pelataan elokuvassa? Olivat uusintoja? Tai se, että pelaat "itse" auttoi?

Mitä tahansa voi tapahtua. Ja tehdä useita vie, ja reshoot. Как правило, даже если сцена удавалась с первого раза, то её всё равно дублировали на всякий случай. Конечно, помогало то, что играл “самого себя ” – меньше приходилось думать, как сделать. Кстати, этого требовал от нас (детей) Павел Арсенов. Легче всего, конечно, было работать с Мастерами. Взрослые актёры помогали нам во всём: стояли за кадром, подсказывали, говорили как лучше сделать ту или иную сцену. Не забывайте, мы были детьми, поэтому уровень ответственности у нас был намного ниже.

Особенно много повторов было на озвучании. Ведь иногда прямо в студии меняли текст, и надо было попасть точно, как говоришь. Я помню, один дубль репетировал раз 60 – никак не мог попасть в нужный тон.

Миш: А какой момент был самым тяжелым, трудным?

Самое тяжёлое, лично для меня был как раз процесс озвучания, как я сказал. Вообще, я ведь из детей был самым старшим, мне уже было 15, и, естественно, стал меняться голос. Поэтому могло получиться так, что озвучивать могли пригласить другого актёра. Однако Павел Арсенов (светлая память) настоял, чтобы все озвучивали сами себя.

Все сцены в классе снимали без <<светофоров>> Сергей на Форуме: Хотел бы спросить про съёмки в классе. Насколько я понял, съёмки велись с одной камеры, поэтому мне интересно: на площадке Вы на самом деле вели диалог с учительницей (актрисой Е. Васильевой) или Вам подавал реплики кто-то другой из съёмочной группы? Проще говоря, имел ли место вариант того типа, когда роль Алисы играл светофор.

(прим. ред.: Имеется в виду рассказ Алексея Муравьёва : «Я помню, как Павел Оганезович заставлял нас восхищаться Алисой. Ситуация была такая: он показывает на огромный помост, на котором Сергей Леонидович – оператор с камерой, а за ним – светофор. И Павел Оганезович говорит: «Вот светофор – это Алиса. И вы должны на него смотреть и говорить: “Алиса!!!”». И пять дублей мы смотрели на светофор и говорили: «Алиса!!!»)

Класс полностью снимали в павильоне на студии им. Gorki. А вот про то, одной камерой снимали, или нет – не помню. Но, абсолютно точно, что “светофоров” не было. Взрослые актёры, даже если они были не в кадре, всё равно играли свои роли, чтобы нам (детям) было легче.

Миш; Нина: Семён, а не могли бы Вы рассказать поподробней про то, как общались дети на съемочной площадке? Чем вы занимались в свободные минутки, в перерывах между сценами? И вообще, помимо “киношной” площадки, Вы с ними общались? По вечерам, или в выходные, например. Дружили?

Нет, особой дружбы не было, я ведь был старше всех. А в перерывах играли в салочки.

SUPER-04: Какие женщины Вам нравятся, и нравилась ли вам Наташа во время съёмок или какая-нибудь другая девушка.

В каждой женщине есть что-то своё. А во время съёмок про это и не думали. Ведь мы ещё были детьми.

Нина: Актеры иногда придумывают сцены, реплики, которых не было в сценарии. А при съемках “Гостьи из будущего” кто-то из детей добавлял что-то от себя?

Если честно, не помню про нас, детей, а вот взрослые актёры постоянно меняли рабочий сценарий, чаще всего это происходило во время озвучания.

Sovyonok; Андрей: Общение с кем из взрослых на съёмочной площадке запомнилось больше всего, и чем запомнилось? Может быть, с кем-то из актеров у вас сложились дружеские отношения во время съемок?

Useimmat kaikki muistamme työn Paul Arsenov. Hän vain asui elokuva oli todellinen työnarkomaani. Se mitä muistan eniten. Hän jatkuvasti kirjoitti jotain käsikirjoituksen, jotain muuttunut. Hyvin, on tietenkin, että on. Natasha Varley, MI Kononov VM Syytön. Jonkin kohtauksista (jotkut sanomalehdet) ja Arsen Innocent keksi paikan päällä. Alle skenaario tässä kokouksessa oli olla Zaporozhets. Mutta Innocent oli vaikea päästä.

Aikuinen toimijoiden parhaita kavereita Andrew Gradov. Vaikka minun täytyy sanoa, että kaikki ammattilaiset me (lapset) oli erittäin avulias kulissien takana. Kiitän heitä siitä.

Andrew: Mikä oli mielenkiintoista jaksot tai tarinoita kuvattaessa Gt?

Ollakseni rehellinen, on vaikea muistaa jotain. On asetettu ensimmäistä kertaa elämässäni näin laser, kamera, ja todellakin, koko prosessi oli hyvin mielenkiintoinen.

Borisych: kesäkuussa 1983, koulussa vuokrattu 289 nelinpelin shakki kilpailu, (jossa olin mukana, tämä on erillinen asia), mutta ne eivät sisälly kuva. Oletko ollut siellä? Kerro, mitä muistat tai kuulleet siitä, kiitos.

Onko se kuvattiin?

visiiri: Poistettu. Natasha muistelee häntä. On jopa poika Juna väitetään osallistuneen.

Mitä poika Juna voin kertoa teille jotain, että olin jopa huusi käsin.

visiiri: ???

Школа, где снимали вырезанный эпизод Olen nähnyt ja kesäkuussa kerran, vaikka, ja en todellakaan tiennyt, että tämän vuoden kesäkuussa. Hän tuli toimistomme suojuksen kanssa. Ja hänen poikansa oli aina vartija videokameralla. (Ensimmäinen kertaa elämässään kun hän näki videokamera). Lähes jokaista liikettä kuvattiin, koska hän oli jo varastettu pari kertaa. Siksi se on aina ollut melko tiheä mutta sävyisä mies videokamera. Son - hyvä poika - aina käveli pitkät hiukset, koska se zareklas joitakin aikaa ei leikata. Ja hän jotenkin täynnä minulle, tämä kaveri - pienetkin lapset minulle jostain syystä käsitelty hyvin - ja en tiennyt, että tämä poika Juna. Hän jopa hyppäsi käsissäni ja pidin häntä sylissäni.

visiiri: Niin hän oli vielä hyvin nuori?

Kyllä, vähän enemmän, kun hän oli noin 5-6 vuotta. Ja sitten hän on kuvannut tässä koulussa. Tällainen koulun alkuun puolue tasolla, sikäli kuin muistan. (N. Toim.: Vaikka - Koulun №20 - yksi eliitin koulut, jossa hän opiskeli vielä Gorbatshovin tyttärentytär). Hänelle se keksi episodi että hän juoksi alas sali ja puhui lause. Että tämä tehtiin juuri, olimme sitten koulussa. Jos muistatte, siellä kohtaus, jossa olemme seisoo lähellä aitaa oksia? Tämä on yksi koulu taustalla. Siinä se, ja ampui pojan kesäkuun mutta sitten se kaikki leikattu. Mutta! Pavel Arsenyev ja Sergei Onufriev (kuvaaja) pyysi henkivartija antaa heille apua tässä videokamera, kuten sen teipillä voi heti nähdä joitakin jaksoja, kun ne vastaanotetaan. On selvää, musta ja valkoinen, väri kysymys ollenkaan. Mitkä ovat joitakin jaksoja puhuttu tämän kameran. Sama käynnissä käytävällä poika Juna ammuttiin filmikameralla ja videokamera. Mutta shakki kilpailuissa tiedä mitään.

Что общего между этими фильмами? Их снимали параллельно! visiiri: Mitä tarkoitat, Joon tuli toimistoon? Mikä toimisto?

Pikkukuvaa alla "Vieras Future" jaettiin 2 huonetta. Muuten, me otettiin rinnan "TASS on valtuutettu julistaa." Hotellin huoneet olivat vieressä. Ja silti elokuva rinnakkain kuvattiin "Ja kivet puut kasvavat." Siksi pientä, näimme kaikki nämä alkukantaiset, niin sanotusti, kaikki toimijat tämä mekko - se oli varsin mielenkiintoinen.

Ja vielä ampumaan meitä kerran kadulla tuli Tihonov. Hän on erittäin mukava keskustelu Paul Arsenov, ilmeisesti, he tunsivat, sikäli kuin ymmärsin sen, koska ne kätteli. Kepillä, vuoden iässä. Että minä muistan.

Эпизоды на стадионе снимали в Адлере 3-4 дня FOXER; Yuriko: Vuonna 1983 syksyllä menit ampua joitakin kohtauksia elokuvan Gagra ja Adler. Se oli mahdollista siellä rentoutua kuitenkin, ottaa aurinkoa, uida? Silti oli 2 viikkoa. Episodi kuvattiin stadionilla yhdessä päivässä? Perustuu omaan kasvot, että päivä oli kuuma, tai et vain ole kidutettu?

Vuonna Gagra lensi lokakuussa (Indian Summer). Oli 10 päivää. Tietenkin me aurinkoa ja uimassa meressä. Ja Adler ammuttiin stadionilla. Jos muisti palvelee, 3-4 päivää. Yleensä suunnitelmasta, siellä piti ampua kaiken, "tulevaisuudessa", mutta sen jälkeen meidän jaksot jossa sateet tulivat, ja kaikki palasivat.

Mish: Kohl Sadowski oli yksi ikimuistoisimmista opiskelijoiden keskuudessa luokan. Kyllä, ironista, hyvä huligaani käytös ja fantastinen puhetaito! Sano, kun ensimmäistä näytöstä elokuvan maaliskuu 1985 oli vaikea taakasta of fame? Voit tunnustettu kaduilla, vainottu, kadehti, ihaillut, koska se tapahtui?

Itse puhetaito ja käytös - ei ole minun ansioita, ja Kir Bulychev ja Paul Arsenov. Olemme vain ehdottomasti tehdä mitä teemme, Paavali sanoi Arseni. Mitä kunniaa, kyllä, opimme: metro, kadulla ... Mutta en piilossa. En päämäärään, kukaan ei kadehdittava. Vuosien mittaan kaikki unohtui, ja vasta nyt noussut uudelleen. Kiitos muistaa meitä.

Delta: Ja miten käytit koulussa elokuvan jälkeen? Mikä oli asenne luokkatoverit? Natasha kertoi minulle, että kun hän esiintyi luokan loman jälkeen, jossa elokuva tuli ulos, se näytti hänelle, että hän oli kasvanut sarvet - niin jokainen katsoin häntä.

Ollakseni rehellinen, en muista. Opiskelen yhdeksännellä luokalla, kun elokuva tuli ulos, joten ajatukset kohdistuivat toiseen, todistuksen. Puolet tutkimuksen aikana kuvaamisen kaipasin, oli paljon kiinni.

Mish: Mitä kaipaat tämän tutkimuksen? Olet hieman liioiteltuja? Miten sitten teki MADI?

Jouduin kiinni. Vaikeaa oli, mutta "me olemme lyöneet läpi." Mutta en ole valmis MADI. Hän liittyi "illalla", jossa hän työskenteli instituutti, pimiössä. Ensimmäisen vuoden jälkeen - armeija loppuun. Sitten minulla oli vakavia vammoja, piti ottaa akademku, hyvin, kun jo siirtymässä "historiallinen".

Mish: Kuten näette lahjakas taiteilija. Kerro minulle, miksi et tullut näyttelijä?

Kiitos ystävällisistä sanoista. Tällainen "lahjakkuus" kuten minä, paljon valtava Venäjä, miksi ei jatka toimii ura. Ehkä se pelotti. En tiedä.

Delta: Ei saanut sitten ehdotusta?

Valitettavasti enemmän tarjouksia on saatu. Tulin ulos lapsuuden. Itse asiassa heti julkaisun jälkeen elokuvan soitti minulle, kutsutaan pisteytys, mutta juuri tällä hetkellä lähdimme kentällä. Mutta ollakseni rehellinen, en ollut silloin ennen, se oli tarpeen mennä college.

Mish: Simon, kerro minulle, miten asut Israelissa? Eikö ole tietty pelon ja turvattomuuden takia jatkuvan sotilaalliset konfliktit ja sotilasoperaatioita noin? Tietenkin puhun tv-uutiset, mutta näyttää siltä, ​​että jokaisessa kaupungissa Israelissa milloin tahansa voi tehdä (ja sitoumukset) kauhea verinen iskujen. Onko se todella niin?

Itse asiassa, "paholainen ei ole niin kauheaa kuin hänen vauva." Jos saan antaa neuvoja, etsit vähemmän uutisia. Meillä on vain normaalia, ja uutisissa aivan liian liioiteltu.

Vladislav, Yuriko: Et ole koskaan katunut että lähteä? Ei halua mennä takaisin Venäjälle?

"Kaikkialla on hyvä, jossa meillä on" (sananlasku). Loput ovat arvanneet :)

Mish: Simon, kerro minulle, kiitos, mikä on oma asenne alkoholiin? Mitä juomia pidät eniten? Venäjän Vodka (Venäjältä tuodun) myyt?

Alle hyvä välipala hyvässä seurassa, miksi ei juo? Mutta normi tietää! Vodka on mitään, mutta olen mieluummin Venäjä.

Antey; ZERO; George 777: Mikä on harrastus? Mitä kirjallisuus / musiikki pidät eniten? Oletteko katsella science fiction ja mitä mieltä olet nykyajan elokuva?

Rakastan chanson, lukea fiktiota, fantasia. Vapaa-aika ei ole paljon, mutta jos on, yritän omistan sen tyttärelleni, katsella hyvän elokuvan. Fiction elokuva Rakastan ja yritän olla kaipaamaan uusia kohteita. Pidän moderni vampyyri elokuvia. Noin moderni elokuva, mielestäni ei tarkoita paljon. Kysy parhaaseen alan asiantuntijoiden.

Marina: Ja mitä rakastat kuunnella 80s?

Sama kuin kaikki. Meillä oli nauhuri "Elektroniikka 302" ja meillä on ryhmä näyttää, ja kopioidaan: Modern Talking, "Tarjous toukokuuta", Vine, disco musiikkia - se oli suosittu vuosina, ja kuunnellut sitä.

Antey: Onko vuosien suhde jonkun osallistujista elokuva?

Valitettavasti meidän polut erosivat. Kuitenkin äiti Natasha Guseva oli meidän perhelääkäri poliisiasemalle.

visiiri: Ja miten sait tietää, että se Guseva Natasha äiti?

Tämä on juuri sitä, mitä he sanovat, "Hänen Majesteettinsa Chance." Natasha äiti tiesi meidän perhe. Olimme hyviä ystäviä. Eräänä päivänä menin sisäänkäynnin Gorki Film Studio, paluu koekuvaus, ja näin hänen! Sanoin: "Hei, Galina Makarovna miten ilmestyi täällä?" Ja hän sanoi, että hänen tyttärensä myös kutsuttiin esiintymään. Emmekä edes tiedä, mikä toimii yhdessä kuvassa.

Nina: Oikeasti, kun pitkän työtä elokuvan kaikki vain meni pois ja kaikki?

Kyllä, valitettavasti se tapahtui. Vaikka olin MADI, useita kertoja oli kotonaan Paul Arsenov. Hän aina huolissaan siitä, että ei ole varattu, ei kuvia.

Muutama vuosi sitten, Mariana löysi minut Skype.

Mish: Muistoja elokuva joka aiheuttaa tunteita? Mitä hän jätti jäljen sielusi? Onko tunne itsetunnon että monille ihmisille, tämä elokuva oli symboli onnellinen lapsuus?

En vielä ymmärrä koko sanan "työ", joten minulle (en voi sanoa muut) - se oli jotain peli. Mitä on jäljellä suihkussa? Ehkä tunne jotain hyödyllistä, jos jokainen piti siitä niin paljon. Sitten ajatella sitä, minä ainakin.

Uksu Ba: Ja autoit tekemisiä näyttelijän elämää? Töissä, ystävien, perheen ...

Kyllä, tietenkin, ja ne auttavat toistaiseksi. Olen työskennellyt pitkään mainonta agentti, myyntimies elektroniikkaliikkeistä, ja se on kaikki aktёrstvo.

Семён Бузган visiiri: Ja kuka olet töissä nyt?

Vuodesta 2010 olen työskennellyt taksi, minulla on oma auto.

Uksu Ba: Muistatko "GiB" "Venäjän juutalaisten" Israelissa?

Israelissa, meidän elokuva käännettiin hepreaksi sisään opintopistettä. Kerran vuodessa, katsomme Israelin venäläinen kanava.

visiiri: Mikä on kanava? On vain Neuvostoliiton ja Venäjän elokuvia? Ja käännös?

Tämä Channel 9 Israel venäjäksi. Siirrä on venäjäksi. Elokuva näyttää eri, ja venäläinen elokuvat - tekstitetyt.

visiiri: Mitkä ovat kulta siitä, että olet ammuttiin elokuvassa? He näkivät tämän elokuvan lapsena, yllätti sinut eniten "muut Kolya?"

Elokuva he ovat nähneet, mutta kukaan ei ollut yllättynyt. Ensimmäinen vaimo Kiovan, toinen Novosibirsk, tietenkin, he katseli elokuvan lapsi.

visiiri: Kuinka monta kertaa olet ollut jälkeen kotiuttaminen Moskovassa? Aiotko tulla käymään?

Vaikka se ei koskaan ollut. Ehkä joskus tulla. Mutta minun vanhin tytär meni 10 vuotta Moskovassa äitini kanssa.

Младшая дочка - Элизабет Дочки: Рахели и Элизабет visor: Расскажите, пожалуйста, про свою личную жизнь, про детей.

Мою старшую дочь зовут Рахели. Ей сейчас 16 лет. Она учится в 10-м классе. В школе осталось учиться 2 года – в Израиле 12-летнее обучение. Живёт она со своей мамой (моей первой женой). Хеля очень хорошо учится и планирует стать биологом.

Со второй женой мы уже 13 лет вместе. Она продавец в магазине верхней женской одежды. По образованию – химик, высшее образование получила в Новосибирске, специалист по выделке кожи, но в Израиле сложно найти работу по этой специальности.

Три с половиной года назад у нас родилась дочка Элизабет. Обе дочки родились в Израиле, таких людей здесь называют “сабры” . Сабр – это кактус, “колючий” снаружи, но “мягкий” изнутри.

Георгий 777: На фото видно, что Вы всё тот же – остроумный и весёлый, как и прежде!

Вы совершенно правы, я такой же.

visor: Семён, спасибо большое за ответы на наши вопросы! Желаем Вам успехов во всех делах, здоровья и счастья Вам и Вашим близким!

До свидания! Всем вам здоровья и счастья. И поздравляю Вас с наступающим праздником Победы! У нас очень многие таксисты в Израиле вывешивают к этому празднику Георгиевские ленточки. И если кто-то из пассажиров спрашивает, что это за ленточка, я всегда говорю, что благодаря “этой ленточке” вы существуете на этом свете.

————————-

Использованы фотографии Семёна Бузгана из социальных сетей.

Дата записи интервью и уточнения деталей: с 12 по 15 апреля 2015 года.

У нас Один комментарий на запись “Семён Бузган – “Другой Коля””

Voit myös ilmaista kantansa.

  1. 1 11.06.2015, Юрий Пепеляев :

    Спасибо за интервью, интересно знать судьбы актеров любимого фильма. Семен, вас помнят, вы всегда для нас останетесь Колей из “Гостьи…”)))

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

aika widget luotu salaman East York kirjanpitäjä