2007 07 tammikuu 2007

Päähenkilöt - 2

Julkaistu: | Kategoriat: Näyttelijät , Vieras tulevaisuudesta , haastattelu , Uutiset |
Щелкните для увеличения Päähenkilöt (jälkipuoliskolla kokous) .. Natasha: "... Olen myös joskus alkavat sanoa," Se on mahdotonta ... ". Mitä minulla on Aleska vastasi: "Äiti! Se on elokuva! "
... Ja hyvä niin! "

----------------
- F.: Odottamaton kysymys. Juominen luokkatoverit oman näyttelijäksi?

- M.: (Nauraa) Muistan, että aluksi uskonut minun luokkatoverit nauroi ja pilkkasi. Ja sitten kun elokuva tuli ulos, se alkoi vähän enemmän. Mutta minun täytyy sanoa, että meillä ei ole jännitystä luokkahuoneessa ollut. Meidän pojat olivat jo aikuisia: kahdeksas, yhdeksännen luokan. Mutta silti, sanoisin, oli jonkin verran ironiaa, pilkaten asenne. Oli selvää, ettei toimii ura varsinaisesti mitään. Jonnekin hän näytteli. Siksi olisin ole nimetty näyttelijän uraa.

Mutta meillä on koulussa on yksi tällainen poika. Hän oli jopa minun ystäväni. Luokkaansa ylläni. Hänen nimensä oli Cyril Poltevskiy. Hän ampui raivoisan määrä lastenelokuvia. Mikä on siellä ", Rasmus-kulkuri" ... Meillä oli asunut naapurimaiden taloja. Ja tämä Kyrillos metsästivät, tietenkin, melko pelottava koska se on kuvattu. Jokainen ihminen tuntui, että hän antaisi kasvot että Kirill. Katsos, sanoa: "No, Th. Täällä Rasmus. Ja kerroin hänelle kasvoihin nyt antanut! Täällä ja Rasmus! Ha-ha-ha. " Täällä, tässä hirviömäisen Neuvostoliiton alakulttuuri teini, olen rehellisesti vihannut Sitten kauhea, ja olen antanut sen kaikenlaisia ​​ongelmia, too.

- H. Ja minä jotenkin kaikki oli kunnossa. Minulla on erittäin pitkä luokkatoverit eivät tiedä, oli se, että minä ammuttiin. En yritä puhua siitä. Läheisiä ystäviä tiesivät, tietysti. Et koskaan tiedä, mitä, hyvin kuvattiin. Olen vain kävi niin, että olimme elokuvassa, dokumentti (Ed.: "Vaarallinen hölynpölyä"), kanssa läheinen ystäväni. Ja sitten he ottivat minut "Gt", mutta se ei ole. Ja minä, suoraan sanottuna, olen ymmärtänyt, että se ei ole kovin helppo kuunnella, koska se on niin cool, teen mitä meillä on siellä mielenkiintoinen paviljongit, ja missä kuljettaa minua siellä.

- M.: Kyllä. Olen myös hämmentynyt.

- H.: Eli luokkatoverit oppinut siitä viikkoa ennen elokuvan olisi pitänyt vapauttaa. He vain sanoivat mitään opettaja: "Katsokaa Natasha oli silloin." Ja kun he katsoivat, ja se oli keväällä tauko, ja menin kouluun ... menin luokkaan ja tajusin, että olin kasvanut, tai sarvet, tai olen peitetty vihreä iho, tai jotain tapahtui minulle. Koska ihmiset joiden kanssa olen opiskellut kuusi vuotta, ne ovat hyvin outoa ilme. Opi vain ylhäältä alas. Joku yrittää kikatus kuin "Ha ha ha. Hän tarvitsi vauhtia. Mikä boost se tarvitsee - posliini sininen? Mitä luulet. Mutta kolme päivää myöhemmin he tarjoutui ottamaan minut talon ja ottaa minun salkku (naurua). Ja se oli aika hankala. Ajattelin: "Jumalani! Mitä minun pitäisi tehdä? Olisi parempi kikattavat noin push. Se olisi helpompaa. " Mutta sitten he alkoivat ymmärtää. Koska niin monet ihmiset tulevat kouluun kanssani ja yritti iskeä joitakin tuttavia, viettää ... Sitten luokkatoverit asettaa paljoustulli, ja he saattoivat minut kotiin.

- M.: Mielestäni nämä päivää lapsilla ei etsinyt uraa, ja he halusivat koskettaa jotain tällaista, mitä he eivät ole ennen nähty. Siksi ne joutuvat ne, jotka ovat koskettanut tällä yritimme jotenkin itsensä "yhdistää tähän pistorasiaan."

-.: No, juuri ennen elokuva oli mysteeri.

- M.: Kyllä, kyllä, kyllä. Täsmälleen!

-.: En edes muista itseäni. Menin kouluun VoIodja Tihonov. Oma koulu on myös opiskellut Strizhenov Igor Starygin. Mutta kuitenkin, minulle tuolloin vielä mielestä se oli jonkinlainen sakramentin - elokuva. Tämä maailma - jotain poikkeuksellista. Ja sinulla oli vielä sukupolvi.

- H.: On selvää sitten oli mysteeri ei vain elokuvaa. On selvää, elokuva - se on tietty taidetta petoksen ja illuusion jotta myös niitä ihmisiä, jotka ovat kanssani 6 vuotta opiskellut ja, kuten, tiedän hyvin, kaikki samat, kun tämä elokuva he tahtoen tai tahtomattaan, tämä kuva alkoi kuljettaa minua . Sanon, että tuli luokkaan, ja he katsovat minua kuin olisin täysin vieras. Ja tämä oli aika hyvin vaikea elää niin kauan kuin niitä ei käytetä uudelleen.

- F.: Huomio on nyt tärkeä asia kaikille. Onko mahdollista rakastaa miestä, nähdä hänet ruudulla?

-.: Voi, kyllä! Kyllä! Helposti! (M. & N. nauraa)

- F.: Se on todella!

-.: (Nostaa kätensä) Voin kertoa teille. Niin tiedät, että aviomies Paul Oganezovichem, olin rakastunut (ja olen edelleen rakastunut, vaikka tämä henkilö on pitkään poissa, hän on paljon vanhempi kuin minä) Jean Gabin. Sanoin Paavali: "En tiedä, miten olisin hänet elämässäni rakasti häntä? Mutta erityisesti nuorille Gabin ... Ja se ei ole niin paljon komea mies, mutta sisäinen rauha on sisäistä charmia, tätä valtaa ... "Paavali sanoi:" Sinulla on upea, tietenkin maku. Clever. Minäkin - "puolesta". " Ja me olimme kerran keskustelleet sen. Hän kysyi minulta: "Mitä jos olet tavannut hänet, miten sinä käyttäytynyt?". Enkä edes tiedä, miten olisin käyttäytynyt. Haluaisin elää siinä? Mutta ruudulla asti, kun näen Jean Gabin, minulla oli kananlihalle.

- M. Ja aion kysyä teiltä counter-kysymys (Romantics). Kerro minulle, onko voit rakastua kirjallisuuden hahmo? Vuonna Pushkinin Tatyana, esim. Sinä, kaverit, kerro minulle.

-.: En ole rakastunut, eikä missään kirjallisuudessa, jostain syystä. Vaikka rikas mielikuvitus.

- N.: I, yleisesti, ymmärtävät mekanismeja tässä asiassa. Olen kerran ensimmäinen romanttinen rakkaus oliIchthyander.

-.: Kyllä, kyllä. Root.

- M.: Tässä elokuvassa.

- H.: Tässä elokuvassa, tietenkin. Olin noin varmaan seitsemän. Voisin katsoa tätä elokuvaa ... Mitä se osoitti, kuten olen katsellut häntä.

-.: Koko maa oli rakastunut häneen.

- H.: Juuri nyt olen Aleska ollut rakastunut Harry Potter. Ja ymmärrän mekanismeja tämän rakkauden. Mutta toisaalta, ymmärrän tietysti, että merkin, joka on luonut ohjaaja, käsikirjoittaja, meikkaus, jne., Se on kaukana siitä, että tämä henkilö voi olla. Vaikka tietenkin, kasvonpiirteet ei vielä ole siellä mitään. Sanoisin, tietty karisma, jos henkilö on läsnä, tämä ei voi piilottaa muutenkaan. Luonnollisesti jotain houkuttelee. Mutta hyvin usein niin, että mitään karismaa ja ei ole, suurelta, mutta se on luotu vain johtajien, kirjailijoita, meikkaus, jne. Esimerkiksi minä tiedän vain ulkonäkö Yllättäen ihmisiä, jotka monet naiset kuivuu juuri siksi on olemassa sisäinen charmia. Ja se ehdottomasti ei riipu ulkonäköä. Ja jos se on määrätty toinen kirjallinen hahmo, lahjakas ampui elokuva, kuten ohjaaja, niin, on oikeastaan ​​vain puolet maa voi saada hullu.

-.: Tärkeintä, sitten ei tarvitse pettyä. (Smiles)

- M.: Ei, itse asiassa, tämä asia on hyvin monimutkainen.

- F.: Kysymys on yksinkertainen: kyllä ​​vai ei? (Nauraa)

-.: Sanoin, "Kyllä."

- N.: Minulla oli yksi fani. Sanoin hänelle: 'Katso, täällä me tapasimme tänään sattumalta. Ja jos olisin ollut nahka musta nahka takit, kaikki tatuoinnit, olisin seitsemän renkaat peräkkäin korvassa, yksi nenä (nauraa). Sanoisin: "Ha!" "Miltä sinusta tuntuu?". Hän sanoo, "No, te tiedätte, tietenkin olisin järkyttynyt hetken murskattu. Mutta ehkä, minun tunteita sinua ei olisi sulanut, olisin vain ajattelin, "My God! Mikä kova elämä hänellä oli! "Halusin säästää tästä elämästä." Ja tajusin, että kaikki! Se on parantumaton! (Naurua)

- F.: Romantikkojen ... seuraava kysymys. Ammatti sielu? Harrastukset?

- M.: Tiedäthän, harrastus - se on jotain yleensä British. Tässä herrasmies. Se harjoittaa liiketoimintaa, ja hänellä on tietty markkinarako - harrastus. Hän kerää postimerkkejä tai harvinaisia ​​tarroja ottelut pahimmassa tapauksessa. Ja parhaimmillaan, pelaa golfia, esimerkiksi. Nykyihmisen joka puristetaan rytmi ...

- H.: Sinulla ei ole aikaa.

- M.: No, minun tärkein harrastus - musiikki, klassinen musiikki. En voi auttaa. Aina kun mahdollista, kuuntelen. (A. venyy kättään. He tervehtivät) menen konserteissa, minulla on lapset pelaavat, tein vähän, kun voit, pelata. Ymmärrämme pisteet. Mutta musiikki - tämä on varmasti jotain enemmän kuin harrastus.

-.: Tämä on toinen "minä".

- M.: Kyllä.

-.: Pidän kaikista hyvää musiikkia. Ei vain klassinen. Koska joskus haluat jonnekin tulla pois. Ja kun on perseestä ... Ei vain huono, ja erittäin huono. Joten ottaa musiikin ... Olen edelleen todella saksofoni. Minulla on kaikki kirjaa saksofoni. Tämä on minulle terapiaa. Hyvää musiikkia - liikkuja kaikki.

- N.: Yritän arvioida nyt, mikä on harrastukseni? Ja ymmärrän, että minulla on harrastus - se on normaali lukema. Koska se ei ole aikaa, ja se on jo siirretty listalla harrastus. Voin lukea vain kuljetuksen tai illansuussa ei enää ole käytössä.

- M.: Saat nauraa, mutta proosa taideteokset tänään luin jostain 1-2 kuudessa kuukaudessa. Vain ei ole aikaa sielun. Esimerkiksi, päätin reread kaikille Leskov.

-.: Oi, te fiksu!

- M. Ja nyt olen parhaillaan PDA teki juuri Leskov. Kuitenkin kulkee ylimääräinen pysähdys metrossa, koska on hauskempaa. Tietenkin on syytä lukea kirjallisuutta, mutta ei ole mitään helppoa aikaa. Tietenkin tämä on harrastus. Harrastukset - on kaikki, joka erottaa meidät rutiini ja meidän ammatillista toimintaa.

-.: Kuten kirjan, niin haluan sanoa, "Pysähdy hetkeksi, olet kaunis." Olen tavannut tyttöystävä. Asumme lähellä, mutta harvoin nähdä toisiaan. Istuimme talossani ... ja suostui siihen pisteeseen, että otin että Shpalikov Gennadi jakeissa, ja hän Shukshin. (Minulla on koko seinän hyllyt kirjoja). Hän kertoi minulle Shukshina - Sanoin hänelle Shpalikov. Enintään viisi aamulla! Hänen miehensä kutsuu häntä - hän oli unohtanut hänen miehensä ja lapset ja unohdettu. Joten me istuimme ja lue risti. Sitten minä pidin häntä. (Ja aviomies hän ei enempää eikä vähempää - kuuluisa jääkiekkoilija Alexander Bodunov.) Hän kertoi minulle seuraavana päivänä, kutsuen "Len. Sanoin miehelleni, että olimme jopa viisi aamulla, lukea runoja. Hän oli niin yllättynyt! ".

- F.: Millaista oli työskennellä muiden toimijoiden, kuten Elena Metyolkin, Vyacheslav Innocent ym.?

- M.: Että Metyolkin alkaen Lena (Ed.: In elokuva - Pauline) pysyi kaikkein ihania muistoja.

Щелкните, чтобы увеличить

-.: Se on makea.

- M.: Yksi Oganezovich Paul raahasi minut pukuhuone, "So. En pidä hänen aliarvostus. Tule leikata miten poika oli normaali ulkonäkö. "

- N.: Muuten, koko "Guest ..." Leikkasin oman Paul Oganezovich huomautus.

-.: Kyllä, hän pollattu. On jopa valokuva.

Щелкните, чтобы увеличить romantiki_ru_nm_am_sm.jpg

- M. Ja kun minun hiusten leikkaus, katsoin itseäni peilistä - kauhu, painajainen! Ja lähellä tuolin hän istui Lena Metyolkin. Ja hän sanoi: "No, ei mitään. Tiedäthän, olen työskennellyt koko ajan ja tiedän, että ensi viikolla kaikki on hyvin. Älä huoli kaikki on hyvin.

- N.: Minulla on sellainen käsitys, viattomia hämmästyttävä. Ensinnäkin, hän oli Kansan Taiteilija. Hän repi elokuva, teatteri ja radio. Ja kuten näennäisesti lasten elokuva. Mutta hän laski ulos! Niinpä hän juoksi joka pusero kaikilla näillä kaistoilla! Hän oli niin kova. Hän oli niin kuuma. Sitten kuvattiin "Purple Ball." Hän oli joissain kauheaa synteettistä turkin, nämä peruukki ja meikki (Gromozeka). Hän on erittäin rehellinen, erittäin tunnollinen noin ammunta, vaikka elokuva lapsille. Ja minulle - lapsi - hän oli aina käsitelty täysi vastine.

Щелкните, чтобы увеличить Щелкните, чтобы увеличить

- M.: Se on kaikki niin kohdellaan. Ja lapset hyvin vakavasti.

- H. Ja hän aina ollut juuri luovuutta. Hän aina toteutettu enemmän tai jonkinlainen peli: tässä hänen Balda, tai tutkija. Eli hän oli aina tylsää ja jotain muuta vielä tutkittu.

- M.: Kyllä, ja oppinut soitimme taukojen aikana välillä kuvaamisen. Ja hän aina pelasti minut. Jos alat sanoa, "ei tällaista sanaa!" Hän sanoi, "Ei, ei."

- F. Ja Alex Fomkin? (Ed.: in elokuva - Kolya Gerasimov)

- M. Ja hän kerran käyttäytyi erittäin rajoitetusti.

-.: Se on elämää ja tällaista.

Щелкните, чтобы увеличить

- N.: Itse itseään vastaan. Hän asui eristyksessä kylässä ...

- M. Ja minulla on lämpimät muistot Andrei Cities (Ed.: In elokuva - pelkurimainen Ishutin). Hän oli ihana, ihana, hauska. Muistan hän kerran ilmaisi yhden huonon merkin. Ja hän sanoi: "Voi luoja! Mitä teen? Mitä tyttäreni sanoa? Mikä painajainen, että olen kuvata täällä! "

Щелкните, чтобы увеличить Щелкните, чтобы увеличить

- H. Ja minulla oli vielä erittäin hyvän kuvan Vyacheslav Baranov (Ed.: In movie - Edward (Ilja Muromets)). Miten se tekee nyt? (K Arsenova)

-.: Peruutettu. Jossain sarjassa.

- M.: Muistan hän sanoi minulle: "Minun ensimmäinen rooli oli kauhea. Kuin olisin poika rakastuu tytön. Miten Vihasin että tyttö! ".

Щелкните, чтобы увеличить

- H.: Se on niin välitön, se ei ole omahyväinen.

- F.: (Näyttelijät) Suhde muiden lasten päälle.

- M.: Liian yleinen kysymys. Normaalisti hyvä suhde. Business todella.

- F.: Kerro meille hauska episodi päälle. Se on aina vakio kysymys. Mitä muistoja?

- M.: No, vskidku ... muistan miten Paavali Oganezovich teki meistä ihailla Alice. Tilanne oli tämä: se näyttää valtava alustan, jonka Sergei Leonidovitš - operaattori kamera, ja sen takana - liikennevalo. Ja Paavali Oganezovich sanoo: "Tämä on liikennevalot - se on Alice. Ja sinun täytyy katsoa sitä ja sanoa, "Alice !!!". " Ja viisi vie, me katsoimme liikennevaloissa ja sanoi, "Alice !!!".

----------

Щелкните, чтобы увеличить Щелкните, чтобы увеличить

Ed.: "Katsomme liikennevaloissa - edustavat Alice!" Eikö se tulevaisuuden ennakointiin alisomanii?

----------

- H.: Ei. Itse asiassa, oli tällainen tilanne. Olin nuorempi kuin kaikkien vähiten. Se pyrki ei houkutella huomiota. Ja plus tähän olemme kaikki tytöt siellä, jotka pelasivat tuolloin muutenkin, koe rooli Alice. Siksi tilanne olin levoton. Ja aluksi, kun meillä oli joitakin yhteisiä ammunta minulle ne yksinkertaisesti päälle. En voinut nähdä ne kaikki (nauraa). Paul Oganezovich hyvin pitkän aikaa yrittää sanoa: "Se on yleensä sama, päähenkilö. Sinä se vielä ei ole poistettu. "

Щелкните, чтобы увеличить Щелкните, чтобы увеличить Щелкните, чтобы увеличить

Mutta se oli turhaan, kunnes hän alkoi näkyä ensimmäisenä kappaletta materiaalia. Sitten jotkut kunnioitusta minulle on lisääntynyt (nauraa).

- F.: Erittäin mielenkiintoinen kysymys. Может ли иностранный зритель понять этот фильм.

– Н.: Судя по тому, что мне присылали письма из Болгарии, Германии, Америки и Израиля… корейцы, китайцы, по-моему, тоже. Я просто представила однажды, как звучит «Алиса» по-китайски: «Няу-няу-ням» (смеется). Потому, что письма мне они приблизительно такие же слали. Но старались, выводили буквы!

– М.: Я думаю, что на самом деле – нет.

– А.: Нет, конечно.

– Н.: А я думаю, что может. Потому, что я помню, что мне в детстве так нравился один фильм. Не помню, как он назывался… Какие-то «Каникулы…». Там была какая-то Майя, она летала в какой-то железной трубе. И я совершенно тащилась от этого фильма. Ну, классный же фильм! Практически про то же самое.

– А.: Стоп. Это наш менталитет. Это наша культура.

– Н.: Это какой-то чешский фильм.

– А.: Но, тем не менее, мы больше понимаем то, что делают там, чем они понимают наше.

– М.: Феномен, почему это все ужасно понравилось народу, складывается, в основном, из особенностей, специфики именно нашей российской действительности. На Западе абсолютно другие условия. Там люди реагируют на что-то другое. Внешняя интрига может зацепить. А содержание внутреннее не может зацепить.

– А.: Или картинка.

– М.: Да. Или картинка кого-то может зацепить. Они ведь даже не понимают наши анекдоты.

– М.: А помнишь, как мы уронили эту коробку с миелофоном и он стал оттуда выниматься? (Nauraa)

– Н.: Да. А под конец фильма его перед каждым кадром замазывали черной краской. Он уже настолько ободрался…

– Н.: А у меня дома их два. Один большой, другой мини. Мини – Алеська сносила в школу. В результате там она произвела страшный фурор. Он с огонечками был.

– М.: Наташ, а ты помнишь, что первоначально миелофон, который нам показывал Павел Оганезович, был какой-то… другой агрегат, напоминающий рацию воки-токи.

– Ч.: Да, ведь, он в фильме совсем другой. У Булычева там все понятно. Там наушник…

– М.: В этом и есть искусство.

– А.: А дальше додумывай сам…

– М.: Нет. Если мы начнем все это анализировать с точки зрения науки, то будет полная чепуха.

– А.: Хотя, как сказать!

– Ф.: Многие пытаются…

– А.: Нет, простите. Он был сделан, все-таки в виде кристалла. Мы знаем, что камни несут определенную энергетику…

– М.: Ну, это уже парапсихология.

– А.: И тут можно закрутить… До ночи. У кого какая фантазия. Можно пытаться научно обосновать…

– Н.: Нет, просто лишние вопросы не надо задавать. У меня, например, отец фантастику никогда в жизни не любил и не мог читать. Он говорит: «Я читаю, например, Беляева, и понимаю, что в принципе не возможен такой прибор. В принципе невозможно такое-то явление. Я же сразу представляю это с инженерной точки зрения, и понимаю, что это невозможно!». А я ему говорю: «Ну, папа! Ты узко подходишь. Тут же не важно как. Тут важно в принципе».

– М.: А давайте, почитаем сказки. Ковер-самолет. Что же мы будем анализировать его…

– Н.: Правда, я сейчас тоже иногда начинаю говорить: «Это невозможно. Как это они отсюда попали туда?». На что мне уже Алеська отвечает: «Мама! Это же кино!». Я говорю: «Ну ладно, ладно». Ja hyvä niin! Что задавать глупые вопросы?

– Ф.: Неромантический такой вопрос ко всем. Чем вы сейчас занимаетесь?

– Н.: (берет стакан с вином) А я сижу и пью. (Nauraa)

– Ф.: Так. Наташа сидит и пьёт, а Вы чем занимаетесь (к Муравьеву)?

– М.: Эх, не успел схватиться за бокал! (смеется) Ну, чем можно заниматься? Детей воспитываю. Пытаюсь, что-то написать. Книжки новые. Сейчас пишу очередную книжку.

– Ф.: Художественную?

– М.: (морщится) Нет. У меня не те мозги, чтобы художественные писать. Научную.

– А.: А издаются книжки-то?

– Н.: Издаются. Я читала.

– М.: Вот, кстати, могу показать. Это перевод с арамейского языка одного из исторических циклов. Писателя Силина.

– А.: (рассматривает книгу) Ой-ой-ой. Открывает изображение древней фрески.

– Н.: Такой вот серьезный молодой человек с нами сидит.

– М.: Кстати, сколько трудов мне стоило эту икону на Фотошопе вывести. Это фреска девятого века из Ближнего Востока. Сейчас еще должна одна книжка выйти. Мои переводы с сирийского, параллельно сирийский текст и вступительная статья, текст с исследованием и т.д. Вторая половина четвертого века. Сейчас я закончил переводить один греческий текст. Так, что скучать не приходится.

– А.: А я заземленная абсолютно. В буквальном смысле заземленная. Земля – моя стихия по гороскопу. Я выращиваю цветы. Занимаюсь животными. Работала на программе замечательной, которую убрали почему-то с Первого канала. Работала с Максимом Никулиным – сыном Юрия Никулина. У нас была потрясающая программа «Форганг». По-немецки это занавес. С Максимом Никулиным работать – счастье. Вся моя жизнь это случай. (И с Павлом Оганезовичем я познакомилась случайно) А тут однажды стою, курю на лоджии, а моя соседка с другого этажа (она работала в цирке с Никулиным) меня увидела и говорит: «Лен, нам нужен гример. Пойдешь к нам в команду?». «А як же ш!» И так все началось. И эту программу мы два года снимали. Максим Никулин – это тот самый случай, когда на детях природа не отдыхает. Он потрясающий журналист. С головой все в порядке, с чувством юмора выше крыши. Мы работали – песню пели. Все хохотали и без слов понимали, что делать. Для меня это было ново. У меня за спиной два театра (Таганка, где бушевал Высоцкий; ТЮЗ) и киностудия Горького – кино. А тут цирк. Я помнила цирк своего детства, где был еще Юрий Никулин. А это сын. И меня так захлестнуло… А сейчас, я, к сожалению, зам председателя нашего кооператива – «хобби». Но учусь руководить.

romantiki_ru_arsenova_sm.jpg

– Ф.: Довольно серьезный вопрос. Хотели бы вы жить в будущем, показанном в фильме?

– М.: Это все равно, что спросить: «Хотели бы Вы жить в выдуманном, нереальном мире… В стране, например, где живут Мумми-Тролли». Конечно, было ясно даже в 1984 году, что все, что там изображается, это не футурология.

– А.: Я бы не хотела там жить.

– М.: Нет. Это какой-то абсолютно стерильный мир, который нужен был только для воплощения определенных идей. Он нечеткий, и нереальный. Как будто в центре фокус, а по краям все расплывается. Кстати в книжках у Булычева мир гораздо реальнее, но при этом этот мир носит, к сожалению, на мой взгляд (я не навязываю своего мнения), носит некий отпечаток этих утопий шестидесятых годов, из той же серии, что и Стругацкие. Кругом там наука, научно-технический прогресс рванул, все заняты наукой, маленькие дети занимаются наукой, в таком духе. А сейчас мы видим, что наука и у нас и за границей (а я работал в разных странах) совершенно не имеет тенденции к занятию ею того места, которое мечталось Булычевым и другими. Реальность состоит в том, что 85% интересуются не серьезными вещами, а всякой дребеденью. А остальные так завалены жизненными проблемами, что больше ни на что времени не остается. Поэтому вопрос поставлен некорректно. Жить в этом мире невозможно, потому, что он настолько нереальный…

– А.: Ну, то же самое, что в русских народных сказках жить.

– Н.: Нет, отдельные элементы хотелось бы иметь. Например, вместо того, чтобы 4 часа лететь в самолете, зайти в кабинку и…

– М.: На самом деле это как раз некое пожелание, которое было облечено в литературную форму. Siinä kaikki.

– Ф.: Странно, но один вопрос есть лично к Муравьеву. Наташа ответила уже на все вопросы… Товарищ из Феодосии спрашивает (Коллега Пруль): «Я знаю, что товарищ Муравьев художник. Вот и хочу спросить у него. Пробовал ли он иллюстрировать произведения Кира Булычева и других фантастов? Я тоже художник, но не профессиональный. Иллюстрировать пытался. Если же я не правильно понял, и тов. Муравьев тоже любитель, то я приношу свои извинения»

– М.: «Товарищ…»

– Ф.: Я привожу дословно.

– Н.: Это я сослужила тебе нехорошую службу. Выложила твои рисунки в Интернет.

– М.: Выдала!

– Н.: Выдала, и теперь они лежат на сайте!

– М.: Ну, это не я рисовал.

– Н.: Ты, ты. У меня сохранились оригиналы.

– М.: Нет, я вообще художником никогда не был и совершенно к этому делу никакого отношения не имею. Мой дядька был художником, да. Он был не только художником, но и реставратором. Он своими руками отреставрировал Успенский, Благовещенский собор в Кремле. Был главой всех реставраторов, которые реставрировали фрески Андрея Рублева. Вот это – да. Это был художник. Он приходил, меня чему-то учил… Конечно, ребенку в 13-14 лет хочется как-то самовыразиться. И петь хочется, и рисовать хочется и т.д.

– Н.: Получалось, получалось. И петь получалось, и рисовать получалось.

– М.: Ладно… Правда, однажды меня Павел Оганезович попросил: «Ты можешь нарисовать город будущего?» И я делал большие рисунки. Потом он говорит: «Мы тут обсуждали с художниками твои рисунки. Каким должен быть город будущего». Честно говоря, я эти рисунки делал, находясь под обаянием личности Павла Оганезовича, потому что он это попросил. А так бы, конечно, я бы этого делать не стал. Никакого зова души у меня не было. Поэтому ничего такого я не могу и не умею. Каждый человек должен заниматься тем, на что он поставлен.

– Ф.: Традиционный вопрос с сайта. Если бы у вас была машина времени, в какую бы эпоху вы хотели бы отправиться?

– М.: Ой! У меня есть как минимум, десять адресов.

– Ф.: Только один!

– М.: Как не странно… Из самых ближайших к нашему времени, наверное, я бы хотел отправиться в конец первой трети семнадцатого века.

– Ф.: (смеется) Это какой год?

– М.: 1634-1635 годы. Это конец царствования Михаила Федоровича и начало царствования Алексей Михайловича.

– Ф.: А почему именно это время?

– М.: Я считаю, что эта эпоха была осевая для России. Осевое время – это время, когда происходят какие-то глобальные перемены. Для России в то время произошел слом традиционной русской культуры. Когда благодаря последствиям смуты был сделан окончательный выбор в развитии России и был запущен процесс весторнизации. Я сам, честно говоря, скептически отношусь к этому процессу. И мне как историку было бы интересно посмотреть, как это все происходило.

– Н.: Вот, что значит историк.

– М.: Да, мне в прошлом интересно. А еще много других дат. Но в будущем мне совершенно не интересно. В будущее я никогда не хотел попасть. Это все равно, что подглядывать во что-то, во что не нужно подглядывать.

– Н.: Мне было бы страшно. Вдруг я увижу что-то такое, что и жить не захочется. Как потом жить всю оставшуюся жизнь, зная все это вот.

– М.: Да, это не нужно. Мудрость состоит в том, чтобы не глядеть туда, куда не надо.

Мудрость состоит в том, чтобы не глядеть туда, куда не надо Далее Романтики выражают благодарность Елене Арсеновой, Алексею Муравьёву и Наташе Мурашкевич , которые нашли время для беседы и подарили нам прекрасный вечер.
Пора расходиться.
Свет в кафе гаснет, оставаясь лишь на портрете с Алисой.
Ее взгляд в неведомое спокоен и открыт.
“Гостья” по-прежнему хранит свою тайну.

1-я часть встречиФотографии со встречи

У нас 18 комментариев на запись “Главные герои – 2”

Voit myös ilmaista mielipiteensä.

 1. 1 07.01.2007, daddy :

  спасибо всем за материал.
  доброе дело делаете.

 2. 2 09.01.2007, Odinochka :

  Спасибо за интересный материал!

 3. 3 13.01.2007, strannik :

  "Ja minä täysin vetää tämän elokuvan." No, mitä voin sanoa?
  -Shprehen Communication Deutsch?
  -Doych - Se on saksalainen ...
  Tuli yhtäkkiä ajattelin: En ollut siellä "GiB" vastaus Tšekin elokuva? Hänkin oli tv-sarja, ja näytti häneltä vuonna 1983? ? Eräänlainen "tilaama Gosteleradiofond"

 4. 4 14.01.2007, Trifon:

  Tämä vuosi tulee olemaan lasten tv-kanava, joka johtaa BUTET Boris Grachevsky. Tuoreessa haastattelussa, hän sanoi, että kanava näkyy mozhestvo lapsille 3arubezhnyh kotimaisia ​​ja elokuvia.
  Se luultavasti näyttää ja "Vieras Future", ei kertaakaan !!!!

 5. 5 14.01.2007, Trifon:

  Vaeltaja, Tsekki elokuva nimeltään "Arabella". Tämä on jonkin verran paskaa, eikä vertailu GiB ei mene.

 6. 6 16.01.2007, Lunaket :

  Superr haastattelu !!!

 7. 7 16.01.2007, Strannik:

  Trifon, en ole samaa mieltä. Arabella - satu. Ja tässä me puhumme elokuva. Päähenkilö on saapunut maan päälle, tai pikemminkin, juoksi pois avaruusalus, selvittää, miksi ihmiset nauravat tai itku - heidän planeetalla eivät. Heidän sivilisaatio nestarshe meidän, mutta ne ovat edessämme, "koska he eivät ole koskaan olleet sotia, jonka aikana paljon, joka on tuhottu ja poltettu. Hänen takanaan on Earth metsästämään "herra Stump" ottamaan haltuunsa tekniikkaa. Hänen vakooja siirtyi ilma polkupyörällä. I Hope B. Grachevsky näyttää tämän elokuvan. Neuvostoliitossa se, mielestäni kerran ja näytetään.

 8. 8 20.01.2007, Sovyonok:

  Kiitos, erittäin mielenkiintoinen ja kaunis.

 9. 9, 22.01.2007, pivonaft:

  Yksi elokuva, joka mainitaan Natasha kutsutaan "Adventures in juhlapäivät" 13-Th sarjassa. Mutta pisin niistä on alle 32 minuuttia.
  Olen varma, että kaikki muistamme sen. Jos muistan, että tyttö nimeltä ulkomaalainen paita (elokuva)

 10. 10 22.01.2007, Strannik:

  Ilmeisesti, ei kaikkia. Ja kuinka mielenkiintoista käy ilmi, että nimesimme "Electronics", he kertovat meille, "lomaa", ja me vastaamme "vieraita". 2: 1 eduksemme :)

 11. 11 23.01.2007, pivonaft:

  Varmasti mielenkiintoinen kun ne ovat täynnä enemmän Krzhemelikami ja Vahmurkami :))

 12. 12 09.02.2007, Sotov :

  Kiitos, erittäin mielenkiintoista tavaraa!

  "Fantastic ohjelma" Forgang. " Saksaksi se on verho. "

  ForGang (Vorgang) tätä toimintaa
  ForHang (Vorhang) on ​​verho

  Joten joko ohjelma nimeltä "Action" tai ForHang! :)

 13. 13 29.04.2007, softhacker:

  Ihmiset, ja onko videon esseitä?

  Anna uslishat äänet enkelit 😉

 14. 14 12.11.2007, Nod:

  erittäin mielenkiintoinen,
  syöksyi lapsuudessa, että aikakausi, samaa kunnioitusta ....
  Thanks romantiikan ...

 15. 15 22.11.2007, Oleg :

  Kiitos ystävät. Alisomanam balsamia sielulle.

 16. 16 18.8.2013, Ovod:

  Kyllä, koska haluan video ...
  Kiitos erittäin paljon materiaalia!

 17. 17 11.26.2013, erikoistehosteita elokuvassa "Vieras Future" - Teknologia onliner.by :

  [...] Nyt aikuisena taiteilija Bori Messerer kysyttiin, jos hän halusi elää tulevaisuudessa, kuten on esitetty elokuva, näyttelijä [...]

 18. 18 11.28.2013, erikoistehosteita elokuvassa "Vieras Future": NEWS IN PICTURES :

  [...] Nyt aikuisena taiteilija Bori Messerer kysyttiin, jos hän halusi elää tulevaisuudessa, kuten on esitetty elokuva, näyttelijä [...]

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä