2006 12 marraskuu 2006

Sotov: Haastattelussa Tatiana Daskovsky

Julkaistu: | Filed Under: haastattelu , Uutiset |

Haastattelussa Tatiana Daskovsky! (Hän asuu Nürnberg, Saksa)

Sotov (W)
Tatiana Daskovsky (T)

- W: Ensimmäinen kysymys on, miten sinusta tuntuu elokuva "Vieras Future" ja erityisesti kappaleen, joka lauloi?

T: Olen hyvä tämän elokuvan, erittäin hyvä, ja musiikki on aivan ihana.
Katso kuinka monta sukupolvea jo, ei se hänen kasvatuksesta, mutta se on erittäin hyvin vastaan, sillä se on hyvin liikkuva, hyvä kirjoitus, lukutaitoisia laulun säveltäjä ... Hyvä, hyvät sanat, on selvää mistään, joten olen erittäin hyvä hänen asenteestaan.

- W: Kerro minulle, miten kirjoittaa laulun?

T: Aluksi tyttö yrittänyt kirjoittaa yhden, en muista hänen sukunimensä, hän on minun kuoro Popov. Tyttö, teini-ikäinen, hän oli luultavasti 13-vuotias.
Se on hyvin kirjattu, koska se on yleensä, kuva tyttö, sankaritar soitti Natasha Guseva - Alice. Mutta sitten kun pelaat tätä kirjaa
Kävi ilmi, että se ei toimi, jostain syystä, tuottaja, Arsenova ja sitten siivekäs, olen kovasti työskennellä hänen ja kirjataan (tämä ei ole minun ensimmäinen elokuva oli, työskentelin Mosfilm ja Gorki Studio), hän kysyi minulta, ja olemme riittävän nopeasti hänelle se on kaikki kirjoitettu.
Tässä on tarina oli ...

C: Kerro minulle, mikä on teidän suhtautuminen tilanteeseen nykyajan Venäjän lastenelokuvia?

T: Olen aina sitä hyvin käsitelty. Lasten elokuva jälleen uudelleen, ensimmäinen elokuva tehty "Thumbelina", vai?

W: Rehellisesti sanottuna en tiedä.

T: Luulen, "Thumbelina". Tasaisempi mielestäni kuvaamisen Mosfilm. Ja sitä ennen se oli niin iso tuotanto, olen työskennellyt siellä pienoiskuva.
Se julkaistiin vuonna paljon lastenelokuvia. Minusta meidän täytyy ottaa ja lapset varmasti, muista ampua hyvää musiikkia!
Että on kulunut elokuva kuinka monta vuotta? Loppujen lopuksi se oli '89, eikö? Mutta silti laulaa, eri ikäisiä, tämä laulu. Ilo ja kuoro laulaa, ja erikseen laulaa solistit, ja oikea!
Iässä tahansa pitäisi olla niiden kappaleita. Omasta näkökulmasta se ei ole aivan oikea, kun aikuisten lasten lauluja, ja luulet?

W: Olen täysin samaa mieltä kanssasi!

T: Niiden on oltava jonkinlainen ohjelmiston, koskettaa mitään. No, kun Professional säveltäjiä kirjoittamaan lapsille, jotka ymmärtävät tämän. Tässä on laulu "Beautiful kaukana", hän ja lapset ovat kiinnostuneita, ja myös aikuisille, kerralla, ja aikuisille, jotka ovat hyvin herkkiä tämän laulun koskea ja kosketti. Se ei ole korostunut lasten laulu, mutta tällaisen suunnitelman ja sinun täytyy kirjoittaa laulu, eikö olekin? Näin kirjoittaa "Winged swing" tuolloin, hänen laulunsa ja lasten ja aikuisten ilo.

- W: Toinen kysymys, onko teidän ohjelmistoon kappaleita David Tukhmanov?

T: Olen kirjataan kappaleita radiossa tai televisiossa, ei ole sitä? Se ei tarvitse, vaikka tiedän hyvin, ja on ollut tällainen hanke, mutta valitettavasti ei tapahdu.
Mutta me tiedämme ... Niin monia säveltäjiä toiminut. Se on "Bureau of Propaganda Neuvostoliiton musiikin" Moskovassa, kun siellä on sellainen järjestö, ja olen työskennellyt lähes kaikkien kustantaminen, minulla on ja se ei ole ainoa elokuva näin. Mutta Daavid ei ollut Tukhmanov valitettavasti.

- W: Haastattelussa ei Entin, ei Krylatov sanoi, että elokuva oli suunniteltu kirjoittamaan biisejä. Ei jos muistat, miten se tapahtui,
se todellakin aikoi kirjoittaa enemmän kappaleita kuin "Beautiful kaukana"?

T: Tiedätkö, sikäli kuin muistan, kauan en todellakaan nähnyt tätä elokuvaa, on musiikkia.

H: Musiikki on siellä, mutta siellä on vain yksi kappale.

T: No, tietysti, luulen (en ole väärässä, Pavel Arsenyev teki tämän elokuvan? H: Kyllä), yleensä se on tehty oikein, elokuva ei ole musiikillista sinänsä. Paljon musiikkia, on olemassa paljon kappaleita musiikin elokuva, ja tämä elokuva, se on niin koskettavaa ja seikkailua ja fantastinen luonne ja siellä on ihania. Tässä odotan, että he päättivät jättää sen, niin sanoakseni, hänen kasvonsa kuten kuvan, koska se on päähenkilö, ja tyttö on erittäin hyvä. Luulen, että siksi ei kirjoittanut paljon musiikkia yleensä - on musikaali elokuva. Tämä elokuva ei voi kutsua, ja musiikki ...
Täällä huomaat, on 4 tai 5 minun sarja, ja jokainen sarja kuulostaa melodia.

W: Joo, tämä sävelmä kuulostaa eri muunnelmia ...

T: Olen siis sitä mieltä, että se on elokuva tytöstä hän kutsui "Vieras Future", ja siksi jätti samasta aiheesta.

- W: Kerro minulle, oletteko tukea on nyt enemmän viestintää joku osallistumasta tehdä elokuva?

T: Tietysti! Ensinnäkin kannatan suhde Evgeny Pavlovich Krylatov, meillä on iso, iso ystäviä. Ei vain ystäviä, ja ystävät, olemme työskennelleet paljon vuosia, menimme kiertueella eri puolilla Neuvostoliittoa, ja kuinka minä olen Moskovassa, aion tavata maksuun.
Eikä vain on sanottava hänelle puhelimessa puhumisen kanssa Juri Entin, koska olemme työskennelleet hänen kanssaan, eikä elokuva.
Muista tämä oli elokuvan, et voi tietää, "piste, piste pilkku"?

W: Tein, luultavasti vain ole löytynyt.

T: No, kannatan, ja niin kuin taiteilijat, olemme yksi televisiotoimintaa tapasi Natasha Guseva, se on kasvanut hieman, mielestäni se oli, kyllä ​​... en muista mitä se oli siirtoa, mutta olimme siellä ja pyysi olemme vain, itse asiassa, on hänen ja tapasivat, ja kaikki tämä tapahtuu hieman eri tavalla. Mutta se tapahtuu niin, että näyttelijä vstrechetsya kanssa laulaja, joka ilmaisi hänen ja minulla oli tällainen kokous elämässäni, mutta oli hyvä suhde Arsenova, olemme edelleen edessä hänen elokuvan yhdessä tai ehkä jopa kaksi. Mutta muistan yhden ...
Tai ehkä ei ... unohdin! Vain En muista.

- W: Toinen kysymys, kuinka paljon on muuttunut oman kohtalonsa ja muuttaa sitä, vaikka valtaisa menestys elokuva?

T: Mutta te tiedätte, se on nimenomaan elokuva vai ei. Jotenkin emme olleet aiemmin päättänyt kirjoittaa se opintopistettä, niin kauan pysyi mysteeri kaikille, jotka todella laulaa. Vaikka olin sellainen tapaus, sinun pitäisi olla hauska sanoa, että Gennadi Gladkov, hyvin tunnettu säveltäjä, hän on kirjoittanut lapsille ja hänen ihana elokuvia. Oletko nähnyt "Rakkauden kaava"?

W: Kyllä, tietenkin!

T: Kuuluisa musiikkia ja niin edelleen ... Meillä oli paljon vuosien työn, ja hän varmasti tuntee minut hyvin, ja kun hän tarvitsi hänen elokuva äänensä ... "Yksi, kaksi - vuori ei ole väliä," Minusta se oli elokuva, tai ... Olen jo alkanut unohtaa! No, yleensä, sillä elokuva vei hänet ääni Firebird Krylatov ja hän soitti ja sanoi, "Kuka olet, olet niin ihana tyttö siellä tallennettu! Haluan sen olen myös kirjoitettu! "Niin hän ja en ole ennen kuullut, ja koska sitä ei hyväksytty kirjoittaa opintopistettä, joten kukaan ei tiennyt, että nauhoitin tämä laulu ... Myöhemmin, se on ollut pitkään, on kymmenen vuotta, viisitoista vuotta, alkoi mainita. Joten mitä meiltä kuten sanotaan ... Suosio ainakin en tuo.
Mutta olin, kuten sanot, suosittu muissa elokuvissa ja minulla on jopa oma albumi. Mutta ainakin piireissä muusikoita, joiden kanssa olen työskennellyt
ja Mosfilm (minulla on hyvä suhde) ja Art. Gorki ja yleensäkin, on jopa muita studioita, no, tiedän, muistan, oli kutsuttu ...
Olen kuulosti paljon enemmän kuin 200 elokuvaa, ja kirjoitti luottojen tuolloin, ne olivat aikoja, kirjoitti viisi elokuvaa. Vain viisi yli kaksisataa muuta!

W: Mikä vääryys!

T: Muuten, luulen niin. Joten, olen jopa ollut musikaaleja, joka on - sisälle ja ulos, nimeltään. Se ei juuri tavannut siellä yhden kappaleen, ja musiikillinen elokuvia, joita ei myöskään ole katsonut tarpeelliseksi, jotta ei pilata kuvan näyttelijä. Sellaisia ​​ovat ajat olivat. Mutta totuus, kerran varoitti tehdä mitään virhettä.

- W: Kerro minulle, koska laulu "Lilac pallo" sinä lauloi?

T: Kyllä, minä olen!

H: No, sinä tarkoitat missä he tapasivat Paul Arsenov!

T: Kyllä, kyllä, kyllä! On totta, tietenkin se oli jatkoa ja "Purple pallo", kyllä, kyllä ​​tietenkin! Se on totta. "Vaikka glazochkom näyttää ..."
Kyllä Kyllä Kyllä.

- W: Alkuperäisessä suorituskykyä laulu on laulettu, "ei paratiisin laidalla ..."

T: Se oli vain elokuva, niin en tiedä, ehkä ideologisista syistä ovat muuttuneet. He alkoivat tehdä "ihmeellisiä reuna ...", ei sano "ei paratiisissa." Muuten, jos voit lukea koko jae on hieman erilainen, se on "ei paratiisissa ..."!

W: Olen alkuperäinen, vain laulanut alkuperäisessä "no paratiisi ..."

T: Kyllä!

H: Loppujen lopuksi, kuten seuraavissa versioissa laulanut "in ihana ..."

T: Eli olemme päättäneet, luultavasti!

C: Et tiedä kuka päätti näin?

T: No, luulen, että johto, joka otti elokuva.

W: Elokuvassa laulanut "ei paratiisissa ..."

T: Elokuvassa laulanut "ei paratiisissa ...". Että tämä on niin on kulunut, niin kuoro lauloi (Big lapsikuoro - n. Ed.), Mutta on joku laulaa ja päätti vaihtaa sanan, koska se oli silloin kahdeksaskymmeneskahdeksas, kommunistinen puolue oli vielä ... Olen kuitenkin myöhemmin konsertit vielä laulaa "ei ole paratiisissa ...". Menin jälkeen konsertti Krylatov eikä vain tätä biisiä, siellä oli paljon ...

- W: Say You lauluja?

T: Kyllä, kun tulin tänne, järjestimme ... No, me - ihmiset, koska se liittyy taiteen ... Jouduimme jotenkin sopeutua ...
Olemme järjestäneet klubi Gemaynshaftskhauze (Gemeinschafthaus = house kokoonpano), on täällä Nürnbergissä Gemaynshaftskhauz, 450 vuotta, kaunis huone laitteet erinomainen, ja Hyväksytty ryhmä ohjaaja, käsikirjoittaja, valaistus, ammatti muusikot ja nimesimme bändi "Gezang" (Gesang = laulu), me sitten lisätään lukijat. Eli se ei ole vain kokoelma konsertti, pop, ja tämä tekee ohjelman, koko ohjelma.
Esimerkiksi uudenvuoden ohjelma ... kirjoitti käsikirjoituksen, ja sitten tässä tulee alkusoiton, johtaja toimii esiintyjät ...
No, tässä se on edelleen olemassa, Jumalan kiitos! Täällä alueella tietää tulevat. Joka vuosi annamme kolme konserttia pakolliseksi, Gemaynshaftskhauze tänä kesänä ... As ammattitaiteilijoiden.

- X: Tämä epähienosti kysymys, mutta miksi muuttaa Saksaan?

T: Kävin erittäin raskas kertaa, se oli yhdeksänkymmenen yhdeksän vuoden vanha, jossa yhdeksänkymmentäkuusi yhdeksäskymmenesyhdeksäs vuonna ei ollut mitään työtä ollenkaan, täydellinen kysynnän puute, ja tämän olen hyvin köyhä, koska kaikki perheeni on musikaali, te tiedätte, minulla on tytär aikuinen joka sijoittui Gnessin Academy. Ja muusikkona, ei ollut näköpiirissä. Ja tässä me olemme kurjuudessa erityisen näiden kolmen vuoden aikana, yrittäen löytää työpaikka siellä markkinoilla työstä, jossa vain ei toimi. No, se on ehkä luonne tietenkin, mutta ehkä en tiedä miten, mutta lähdimme. Sitten näytti siltä, ​​että mahdollisuudet eivät ole yhtä! Mutta ehkä se ei ole ...

W: Miksi se on sama juttu!

T: No, kyllä! No, nyt, niin sanotusti, olen sitä mieltä, että juna lähti, luulen niin, vaikka tiedät minulla on vielä hyvät suhteet siellä ja tapaamme Mosfilm. Kuka menee siellä jonkinlaista työtä, kaikki on uusittu. On myös ollut aikoja, jolloin musiikki ei ollut tarpeen, pienen budjetin elokuvia ja musiikkia eivät olleet siellä ollenkaan, ja se oli minun tärkein työ! Ja olen työskennellyt seitsemänkymmentäkaksi of yhdeksäskymmeneskuudes on in '24 studiossa.

- W: Uskotko onni meidän elokuva, että se elvyttää?

T: No, miksi, ja nyt on vain elokuvaa, mitä ... Ehkä ne ovat eri genre, niin sanotusti kammioon elokuvia, mutta on myös erittäin hyvä. Minun Lugina Paavali, "saari" ja Peter Mamonov hyvin kuuluisa nimiroolin. Ihana elokuva. Vain ihana elokuva. Kyllä, tietenkin uskon eri tavalla, ja voi olla! On sääli, että sukupolvi on täällä 15 vuoden, heitti ulos elämän Krylatov ja mestareiden tietää, että on liittynyt elokuvamusiikkia. Ihmiset vanhenevat, energia-, eikä muita ... On sääli, tietenkin, sitten minua, niin minulla on, olen opiskellut koko elämäni. Silloin tulin seitsemäskymmenestoinen vuoden ja vuosien oppinut olemaan laulaja kerrontaa, koska se on ammatti. Se on ammatti tulet, siellä raspelsya, tietenkin, mutta ennen kuin laitat muistiinpanoja ja sinun täytyy tehdä se kerran melkein mikrofoni. Yksi harjoitus ja ennätys. Olen kapellimestari-kuoron laulajat, vaikka en ole koskaan työskennellyt dirizhёrom- kuoro laulajia, mutta koulutusta ja osaavat lukea sheet (liitetiedot - n. Ed.). Ei ole aikaa oppimiseen ja koulutukseen, ja niin edelleen ...
Yksi harjoitus, voit kuunnella, siellä yleensä menee päällekkäin, ensin kirjattu taiteilijoiden, ja sitten määrätä laulajan ääni. Tämä on normaalia ja käytäntöä.
No, olette näissä kuulokkeissa on mikrofoni, ja sinun pitäisi tehdä se nopeasti, ei ole aikaa, että sinulla lauloi siellä tai jotain. Siksi on ammatti, se voi tehdä kaikki, kaikki eivät ... Tämä oppimista. Siellä oli myös hyvä tiimi, josta valitettavasti on nyt tyhjä. Koska siellä oli täydellinen kysynnän puute, eikä sitä tarvitse ketään ... Ehkä siksi, tällä hetkellä ... No, tietenkin, on olemassa muita kasvaa, poduchatsya ... on tietenkin, uusia ihmisiä ... Mutta se on sääli, että hajallaan tyhjästä, ammatinharjoittajia tässä tapauksessa! Olen pahoillani!
Sain myös tähän lihamylly. Kovat ajat olivat, ja on sääli, koska se oli elämäni! Rakastan sitä!
Mutta en halua, niin on surullista huomata ...

- W: Kyllä, surullinen loppuun ei ole välttämätön, se ei ole hyvä ... Kiitos paljon!

T: Oi, Herra, Jumalan tähden! Puhelun Dima, jos jotain tarvitsee, ehkä löytää jotenkin Krylatov, voin tuoda sinulle!

- W: Kiitos! Ja kuten lopullinen huomata, kaikki valtava, valtava kiitos mitä niin loistavasti lauloi uskomaton biisi teidän
jumalallinen ääni!

T: Kiitos Dima! Ja kiitos! Paljon kiitoksia, että muistat minua!

W: Kiitos paljon!

T: Kiitos paljon myös! Kaikki parhaat!

H: Hyvästi!

Katso. Kun uudenvuoden lahja Daskovsky .
Keskustelu cm. on online .

Meillä on 7 kommentteja ennätys "Sotov: haastattelu Tatiana Daskovsky"

Voit myös ilmaista mielipiteensä.

 1. 1 13.11.2006, Izbor :

  Kiitos paljon haastattelusta Daskovsky Tatiana Zotov ja Camarda.
  Mietin.
  Toki - ja monet niistä lukijoille, jotka eivät voi jättää kommentteja, koska sitä ei ole rekisteröity - too.

  Tatiana toivottaa kaikki, jotka saattavat haluta kuvitella sellaista miestä kuin se on.
  anna sen tapahtua, ja pian.

 2. 2 13.11.2006, Odinochka :

  Liity meihin!

 3. 3 13.11.2006, Sven:

  Zotov tehty (pikemminkin ne Camarda kuten kirjoitettu Izbor :-))! Gut gemaht

 4. 4 15.11.2006, Falcon :

  Suuri haastattelu! Luin suurella mielenkiinnolla. Ehdotan nimittää Herr Zotov täysivaltaisen maa romantikkojen John Doychlyand kyllä! Kenelle?

  ZY Kiitos Sotov'u ja tietenkin Tatiana!

 5. 5 15.11.2006, Sotov :

  Kiitos kaikille !!
  Täysivaltaiset edustajat, hauskaa !! :)
  Se vain ei ole Herr (joka yleensä proiznosittsya enemmän kuin Herr 😉)! Ennen Herra En ole kasvanut !!

 6. 6 05.12.2012, sygsky:

  Tavallinen selitys luovia yksilöitä, "voi malttinsa tietenkin, mutta ehkä en tiedä miten, mutta olemme jättäneet." Tänään kuitenkin hän oli liian vanha olemaan riittävä ja jopa vastuussa teoistaan. Kiitos neuvostohallitus, joka opetti häntä laulamaan ja pyysi tekemään kauniita kappaleita. Mutta, valitettavasti, en voinut oppia olemaan mies, ajatella ei vain itsestään. Valitettavasti, luovuus on vaikea yhdessä korkeaa moraalia. Naisille se on vielä pahempi. Hyväksyn nämä päätelmät joka kerta luin kohtalosta Bohemians.

 7. 7 12.7.2012, Belorus:

  Sygsky, te ehkä pikemminkin tartly laita se, mutta monin tavoin on edelleen oikea. Kun kuulin minun suosikki kappaleita elää Saksassa, olin surullinen ... mitään jäljellä.

  Kysymys hallinnon sivusto: Miksi haastattelu julkaistaan ​​niin outo tapa? Tarkoitan paljon virheitä. Vaikka se oli vaikea lukea.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Flash Widget aika Kirjoittaja East York kirjanpitäjä
flash time widget created by East York bookkeeper