2006 28 huhtikuu 2006

Anime: Katsaus kuva Perfect Blue

Julkaistu: | Kategoriat: Anime |

Out - 1997
Kesto - 81 min.
Johtaja - Kon Satoshi
Ikärajoituksia - alle 16 ei sallita
(Romaaniin perustuva Takeuchi Yoshikazu)

"Se oli verenvuoto nenästä - niiden kieli viihdemaailman!"

Siirto "Jolly Fellows"

"Mitkä ovat negatiivisia piirteitä sinua
Voisit antaa anteeksi heidän idoli? "

Natasha Murashkevich

Et yritä laulaa? Ainakin karaoke? Oletko koskaan haaveillut elokuva uransa? Todella, katsot seuraavan elokuvan salaa ajatellut, että ei voisi olla huonompi?

Sinä vain ajatellut? Ja monet ovat valmiita tekemään mitä tahansa, että heidän unelma. Katsokaa määrä kilpailijaa tahansa "Popstars" ja muut "Idols". Nämä kilpailut ovat tulleet meille valtavirran länsimaisen kulttuurin aalto. Ne ovat todella globaali tunteelle. Nämä turnaukset järjestetään monissa maissa. Ei pakeni tämän kohtalon, ja Japani.

Päähenkilö elokuva Mima - solisti tytön trio, voittaa kilpailun "Pop Idol" (Pop Idol). "Cham" laulaa valo rakkauslauluja, Asumuserossa, kokouksia. Sijatsee lähellä ensimmäinen valettu, mutta on ympyrä ihailijoita.

Elokuva alkaa viimeinen konsertti MIME ryhmässä. Tuottajat työnsi sen cameo muutamia lauseita suosittu etsivä sarja. Mima haluaa tulla elokuva näyttelijä, ja on valmis uhraamaan laulu-uransa. Joten dilemma. Ohjaaja pani merkille pyrkivä näyttelijä, ja haluaa laajentaa rooliaan. Mutta tämä on tarpeen sopia kohtaus raiskauksesta.

Olisi tietenkin, kuten massa arvosteluja Hollywood toimii tästä aiheesta kuvataan, miten seuraavat huomaamaton tontti, nuori lahjakas laulaja tulee nuori lahjakas näyttelijä. Mutta ei, pojat ja tytöt edessämme, koska he haluavat kirjoittaa merkinnät kannessa DVD - "verinen trilleri."

Mime on faksi, flecked sana "petturi !!!". Toinen kirje tuuletin puhaltaa käsissä tuottajalta. Mima löytää Internetissä, "sinun" oma sivu, jossa joku pitää päiväkirjaa hänen nimensä ja reagoi kirjaimia faneja. Hänen ympärillään, yksi toisensa jälkeen, tekee murhan. Lisäksi jatkuvasti psykologista painostusta "Dream Factory", Mima käytännössä enää erottaa todellisuuden niiden painajaisia ​​ja kuvaamisen sarjan, jossa, hetkeksi, pelaa tappaja persoonallisuuden jakautuminen.

Joten, meillä on vahva psykologinen etsivä. Voit kysyä, kuka murhaaja-kunnes viime hetkellä kuvan. Tuen irrottaminen tuotannosta, odotetusti, odottamatonta. Fanit "Basic Instinct" ja "viime kädessä" sinä täällä! :)

Mutta japanilainen animaattorit ei olisi itse jos rajoittuu vain etsivä. Hengellisiä kokemuksia päähenkilö, moraalisia valintoja, "tähti kuume" ja "fanatstva." Tässä ovat tärkeimmät kysymykset tontin. Elokuva antaa paljon ajattelemisen aihetta näissä kysymyksissä.

Tuomio: Kaikkien on katsella. Ei ihme, oh, ei ihme tätä kuvaa 1997 voitti ensimmäisen palkinnon festivaalin "Fant-Aasiassa".

PS Kuten käännetty otsikko? Ja en tiedä varmasti! Yleisin käännös - "täydellinen sininen". Olen ottanut vapauden kääntää kuin - "Beautiful surua." Mennä ymmärtää näitä japani. :)

PPS "Erinomainen ja voimakas elokuva. Jos Alfred Hitchcock kuvattiin yhdessä Walt Disney, se olisi tehnyt elokuvan näin. "Roger Corman (Roger Corman)

Linkkejä

On 4 kommentteja ennätys "Anime: yleiskatsaus kuva Perfect Blue"

Voit myös ilmaista kantansa.

 1. 1 02.05.2006, Cher:

  Kaikki tämä on kiva .... Mutta missä voimme nähdä sen?
  Kaupat En löytänyt levyn ...

 2. 2 04.05.2006, Falcon:

  Ensinnäkin voin kirjoittaa :) (Ei tietenkään henkilökohtaisen hyödyn, ja etuudet)
  Toinen on anime virallisesti julkaistu Venäjällä. DVD voi tilata "Purple Legion".
  http://plegion.ru/Inventory.asp?articul=MGV4049DVD&partner=5
  On onnellinen omistajat Sony PSP voi nauttia elokuvan tuesta laitteen.
  http://www.plegion.ru/Inventory.asp?articul=MGV2035UMD&partner=5

 3. 3 09.05.2006, jr. insp. Farsch:

  Käännös nimet - tietenkin, "suurta surua." Tai laittaa sen venäjäksi, "kirkas surua".

  Haukka, tehdä minulle kopio? En pilaa lisenssiä.

 4. 4 12.05.2006, Falcon:

  Helppo.

aika widget luotu salaman East York kirjanpitäjä